Delta Dore Tybox 2300 radiatorthermostaat met referentie 6053081 van het merk DELTA DORE
Delta Dore Tybox 2300 radiatorthermostaat met referentie 6053081 van het merk DELTA DORE
Delta Dore Tybox 2300 radiatorthermostaat met referentie 6053081 van het merk DELTA DORE
DELTA DORE

Delta Dore Tybox 2300 radiatorthermostaat

REF
6053081
(0)
+76
91.29 €
91,29 €
211,75 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Delta Dore Tybox 2300 radiatorthermostaat maakt het mogelijk om niet-reversibele verwarmingssystemen te beheren met afstandsbediening en programmering via een app. Ideaal voor ketels, warmtepompen en pelletkachels.
  • Draadloze verwarmingscontrole met PID-instelling of Aan/Uit.
  • Afstandsbeheer via app en spraakassistent met verbonden gateway.
  • Functie voor het detecteren van open ramen voor energiebesparing.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Delta Dore Tybox 2300 radiatorthermostaat

De Delta Dore Tybox 2300 radiatorthermostaat, referentie 6053081, is een geavanceerde oplossing voor het efficiënt en comfortabel beheren van niet-reversibele verwarmingssystemen, zoals ketels, pelletkachels, warmtepompen en zonesystemen. Deze draadloze thermostaat valt op door zijn vermogen om de verwarming op afstand te beheren en te programmeren via de verbonden gateway van Delta Dore, die controle via mobiele apps of spraakassistenten mogelijk maakt, wat meer flexibiliteit en comfort biedt.

Draadloze controle en flexibiliteit in locatie

De Tybox 2300 is een radiatorthermostaat die op elke plek in de woning kan worden geplaatst, wat een comfortabele en flexibele temperatuurregeling biedt. Dit garandeert dat de temperatuur optimaal wordt geregeld op basis van de zone waarin de thermostaat zich bevindt, wat zowel het comfort als de energiebesparing verbetert. De draadloze verbinding heeft een bereik van tot 300 meter in open veld, wat zorgt voor een stabiele connectiviteit, zelfs in grote ruimtes.

Geavanceerde programmering en afstandsbediening

Deze thermostaat is compatibel met de verbonden gateway van Delta Dore, wat afstandsbeheer en programmering mogelijk maakt via een mobiele app of via spraakassistenten, zoals Alexa of Google Assistant. Met deze functie kunnen gebruikers de temperatuur aanpassen, de verwarming in- of uitschakelen en gepersonaliseerde programma's maken om de energiebesparing en het comfort te maximaliseren zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn.

De Tybox 2300 maakt anticipatie van de start van de verwarming mogelijk wanneer deze is aangesloten op de gateway, waardoor het systeem wordt aangepast zodat de temperatuur het gewenste niveau bereikt precies wanneer dat nodig is, wat de efficiëntie van het systeem verhoogt en onnodig energieverbruik vermindert.

Geavanceerde regeling en besparingsfuncties

De Delta Dore Tybox 2300 biedt twee soorten regeling:

  • PID (Proportioneel Integrale Afgeleide): Een geavanceerde regeling die de temperatuur geleidelijk aanpast om een constante en nauwkeurige temperatuur te waarborgen.
  • Alles of Niets: Een eenvoudigere optie die de verwarming in- of uitschakelt op basis van de gewenste temperatuur.

De thermostaat bevat ook een functie voor detectie van open ramen, die de temperatuur automatisch verlaagt wanneer een open raam wordt gedetecteerd (compatibel met Delta Dore openraamdetectoren), waardoor energieverspilling wordt voorkomen en de besparing op verwarming wordt geoptimaliseerd.

Aanvullende functies en veiligheid

De Tybox 2300 heeft een functie voor toetsvergrendeling, wat het ideaal maakt voor gedeelde ruimtes of kinderkamers, zodat instellingen niet per ongeluk worden gewijzigd. Dit zorgt ervoor dat het systeem zijn optimale configuratie zonder onderbrekingen behoudt.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • PID-regeling of Alles of Niets: Maakt nauwkeurige temperatuurinstellingen mogelijk of simpelweg het in- of uitschakelen van de verwarming.
  • Afstandsbeheer via app: Compatibel met de verbonden gateway van Delta Dore voor afstandsbediening en via spraakassistenten.
  • Detectie van open ramen: Bespaart energie door de temperatuur automatisch te verlagen wanneer een open raam wordt gedetecteerd.

Technische gegevens

  • Beheer van systemen: Ketels, pelletkachels, niet-reversibele warmtepompen, circulatoren of zonesystemen.
  • Voedingsbron:
    • Zender: 2 Alkaline LR03-batterijen (inbegrepen).
    • Ontvanger: Voeding via net van 230 V.
  • Bereik: Tot 300 meter in open veld.
  • Afmetingen:
    • Zender: 84 mm hoog x 80 mm breed x 21 mm diep.
    • Ontvanger: 102 mm hoog x 54 mm breed x 20 mm diep.
  • Werkingstemperatuur: Tussen -10°C en 40°C.
  • Geavanceerde functies: Toetsvergrendeling, afstandsbediening, detectie van open ramen, anticipatie van verwarming.

Installatie en onderhoud

De Delta Dore Tybox 2300 is ontworpen voor eenvoudige installatie binnenshuis, zowel voor de zender als voor de ontvanger. De ontvanger vereist een netvoeding van 230 V, terwijl de zender werkt met 2 alkaline LR03-batterijen, wat het een draadloze en draagbare optie binnen het huis maakt.

Dankzij de intuïtieve interface en de compatibiliteit met de verbonden gateway zijn controle en programmering zeer eenvoudig, waardoor de gebruiker de temperatuur kan aanpassen en de verwarming op afstand en geautomatiseerd kan instellen.

Uitgelichte voordelen:

  • Afstandsbediening en spraakbesturing: Met de verbonden gateway van Delta Dore kun je de verwarming beheren vanaf je smartphone of spraakassistent.
  • Energiebesparing: De detectie van open ramen en de PID-regeling optimaliseren het energieverbruik.
  • Eenvoudige installatie en gebruik: Het draadloze ontwerp en de geavanceerde functies zorgen voor een eenvoudige en efficiënte bediening.

Toepassingen

De Delta Dore Tybox 2300 is ideaal voor huishoudens die een efficiënte en flexibele controle over hun verwarmingssysteem zoeken, waardoor ze de temperatuur op afstand kunnen beheren en programmeren. Het is perfect voor niet-reversibele systemen zoals ketels en pelletkachels, en biedt een reeks geavanceerde functies die zowel het comfort als de energiebesparing verbeteren. Bovendien maakt de compatibiliteit met spraakassistenten en het afstandsbeheer het ideaal voor verbonden huishoudens die hun klimaatbeheersingssysteem willen automatiseren.

Technische kenmerken
Fabrikant
DELTA DORE
Referentie
6053081
SKU
DORCD2076BF
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi