Delta Dore Tybox 417 bedrade programmeerbare thermostaat met referentie 6053026 van het merk DELTA DORE
Delta Dore Tybox 417 bedrade programmeerbare thermostaat met referentie 6053026 van het merk DELTA DORE
DELTA DORE

Delta Dore Tybox 417 bedrade programmeerbare thermostaat

REF
6053026
(0)
+81
97.70 €
97,70 €
202,07 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De bedrade programmeerbare thermostaat Delta Dore Tybox 417 regelt de verwarming en klimaatbeheersing efficiënt, met een nauwkeurige en aanpasbare regeling. Het eenvoudige gebruik en de gepersonaliseerde programmering verbeteren het comfort en de energiebesparing.
  • Regelt de verwarming en klimaatbeheersing met twee verschillende temperaturen per dag.
  • Weekprogrammering aanpasbaar met automatische zomer/winter instelling.
  • Ideaal voor omkeerbare warmtepompen.
Koop nu en ontvang het tussen 30 oktober en 1 november.
Meer over het product

Informatie over Delta Dore Tybox 417 bedrade programmeerbare thermostaat

De Delta Dore Tybox 417 Programmeerbare Draadthermostaat is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een efficiënte en nauwkeurige controle van hun verwarmings- en koelsystemen. Ontworpen om zich aan te passen aan verschillende installaties, stelt de Tybox 417 gebruikers in staat om de dagelijkse temperaturen aan te passen aan de behoeften van hun huis, wat zorgt voor grote flexibiliteit en energiebesparing.

Voordelen en Belangrijkste Kenmerken

De Tybox 417 is ontworpen om verwarmings- en koelsystemen in moderne woningen te beheren. Zijn elektronische PI-regeling zorgt voor een efficiënte temperatuurcontrole, optimaliseert het energieverbruik en vermindert de operationele kosten. Deze regeling is bijzonder nuttig bij omkeerbare warmtepompen, waardoor de thermostaat de temperaturen automatisch kan aanpassen op basis van de modus waarin het systeem zich bevindt (warmte of kou).

Deze programmeerbare thermostaat maakt het mogelijk om twee verschillende temperatuurinstellingen per dag in te stellen, zowel in warmtemodus als in koude modus, wat zorgt voor optimaal comfort in elk seizoen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de programmering in tijdsintervallen van ¼ uur, ½ uur of een uur te kiezen, wat extra flexibiliteit biedt om de temperatuurcycli aan te passen aan de voorkeuren en levensstijl van de gebruikers.

Functionaliteit en Controle

Een van de meest opvallende kenmerken van de Tybox 417 is de mogelijkheid om de afwezigheid van bewoners gedurende een periode van 1 tot 365 dagen te programmeren, met behulp van de geïntegreerde kalender. Dit is bijzonder nuttig voor degenen die een minimale temperatuur willen handhaven tijdens lange periodes van inactiviteit, zoals vakanties of zakenreizen, wat zorgt voor aanzienlijke besparingen op de verwarmings- of koelingskosten.

Bovendien beschikt deze thermostaat over een functie voor automatische tijdswisseling om zich aan te passen aan de zomer- en winterseizoenen zonder handmatige aanpassingen. Het biedt ook een gepersonaliseerde wekelijkse programmering, wat betekent dat gebruikers verschillende instellingen voor elke dag van de week kunnen instellen op basis van hun dagelijkse routines, wat totale controle over het klimaat in hun huis biedt.

De Tybox 417 is eenvoudig te gebruiken dankzij de centrale selector, waarmee de instellingen intuïtief kunnen worden aangepast. Het eenvoudige en functionele ontwerp zorgt ervoor dat iedereen het apparaat zonder complicaties kan bedienen, terwijl het LCD-scherm duidelijke en nauwkeurige informatie biedt over de huidige temperatuur en de geselecteerde instellingen.

Technische Gegevens

  • Voeding: Werkt op 2 alkaline LR03-batterijen (inbegrepen), wat de installatie vergemakkelijkt zonder extra kabels.
  • Regeling: Maakt gebruik van een PI-regelsysteem (Proportioneel Integraal) voor nauwkeurige en efficiënte controle.
  • Scherm: LCD met een gemakkelijk af te lezen display.
  • Programmering: Aanpasbare intervallen van ¼, ½ of 1 uur met opties voor gepersonaliseerde wekelijkse programmering.
  • Werktemperatuur: Operationeel in een bereik van -5 tot 40 °C, geschikt voor verschillende binnenomgevingen.
  • Afmetingen: 104 mm hoog, 80 mm breed en 35 mm diep, wat een discrete en compacte installatie op elke binnenmuur mogelijk maakt.

Toepassingen en Gebruik

De Tybox 417 is perfect voor de regeling van verwarmings- en koelsystemen in eengezinswoningen, appartementen en kantoren. Het is ideaal voor degenen die omkeerbare warmtepompen gebruiken en hun systemen efficiënt willen aanpassen tussen verwarmings- en koelmodi. Bovendien maakt de mogelijkheid om dagelijkse temperaturen te programmeren en afwezigheden te beheren het een uitstekende keuze om het comfort te verbeteren en de energiekosten te verlagen.

Garantie en Duurzaamheid

Deze thermostaat wordt geleverd met een garantie van 5 jaar, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn waarborgt. Het robuuste ontwerp en de capaciteit om optimaal te functioneren gedurende lange periodes maken het een slimme investering voor elk huis.

Technische kenmerken
Fabrikant
DELTA DORE
Referentie
6053026
SKU
DOR7B21A264
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi