Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 met referentie 1087816 van het merk UPONOR
Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 met referentie 1087816 van het merk UPONOR
Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 met referentie 1087816 van het merk UPONOR
Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 met referentie 1087816 van het merk UPONOR
UPONOR

Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169

REF
1087816
(0)
+90
108.20 €
108,20 €
259,65 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De draadloze digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 regelt de temperatuur en luchtvochtigheid, met comfort/ECO-modi en handmatige omschakeling tussen verwarming en koeling. EU-BAC-gecertificeerd en IP30-bescherming.
  • Meet temperatuur en relatieve luchtvochtigheid
  • Comfort- en ECO-modi met handmatige omschakeling
  • IP30-bescherming en compact ontwerp
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169

De draadloze digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 (referentie 1087816) is een geavanceerde oplossing voor de controle van verwarmings- en koelsystemen, die een nauwkeurige en gepersonaliseerde instelling van de temperatuur en luchtvochtigheid in elke ruimte biedt. Dit apparaat is ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en biedt een efficiënte en vereenvoudigde controle van het binnenklimaat met een modern en elegant ontwerp in de kleur wit (RAL 9016). Bovendien heeft het EU-BAC-certificering, wat garandeert dat het voldoet aan de strengste normen voor energie-efficiëntie.

Nauwkeurige controle en geavanceerde functionaliteiten:

De Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 biedt gedetailleerde controle over de waargenomen operationele temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid, wat zorgt voor een verbeterde comfortervaring in elke kamer. Onder de belangrijkste functies vallen:

  1. Aanduiding van verwarming en koeling: Deze thermostaat toont duidelijk wanneer het systeem in verwarmings- of koelmodus staat, waardoor gebruikers de status van het systeem te allen tijde gemakkelijk kunnen volgen.
  2. Comfort- en ECO-modi: Met de optie om te schakelen tussen de Comfort-modus en de ECO-modus, kunnen gebruikers het energieverbruik optimaliseren op basis van hun behoeften, wat bijdraagt aan een grotere efficiëntie en besparing op het energieverbruik.
  3. Handmatige wissel tussen verwarming/koeling: De thermostaat maakt handmatige aanpassingen tussen de verwarmings- en koelmodi mogelijk, waardoor onmiddellijke controle volgens de omstandigheden en voorkeuren van de gebruiker wordt geboden.
  4. Aanduiding van relatieve luchtvochtigheidslimiet (RH): Naast de temperatuur meet en toont de thermostaat het niveau van relatieve luchtvochtigheid, zodat de omgeving altijd in optimale omstandigheden voor comfort en welzijn verkeert.
  5. Functie voor kamer-voor-kamer koeling: Deze geavanceerde functie maakt het mogelijk om de koeling van elke kamer afzonderlijk te beheren, wat de efficiëntie van het systeem verbetert en zorgt voor gepersonaliseerd comfort.

Flexibele werkmodi:

De Uponor Smatrix Wave T-169 biedt verschillende configuraties voor controle, waardoor het zeer veelzijdig en aanpasbaar is aan verschillende klimaatsystemen:

  • Kamertemperatuur (RT): Basiscontrole op basis van de kamertemperatuur.
  • Vloersensor (RFT): Maakt het mogelijk om de temperatuur van de vloer te regelen via sensoren, met maximale en minimale instellingen die de bescherming van het vloerverwarmingssysteem waarborgen.
  • Externe sensor (RS): Optie om een externe sensor aan te sluiten voor het meten van de temperatuur op specifieke locaties.
  • Buitensensor (RO): Instelling op basis van de buitentemperatuur, wat een nauwkeurigere regeling van de verwarmings- en koelsystemen mogelijk maakt op basis van de weersomstandigheden.

Bovendien is de thermostaat compatibel met een optionele vloersensor, die het mogelijk maakt om de temperatuur van de vloer te regelen, wat zorgt voor een betere bescherming van het systeem in geval van oververhitting of overkoeling.

Installatie en ontwerp:

Met compacte afmetingen van 800 x 800 x 100 mm is de Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 eenvoudig te installeren en integreert hij perfect in elke binnenruimte. Het moderne en minimalistische ontwerp in de kleur wit (RAL 9016) zorgt ervoor dat het esthetisch past bij elke decoratiestijl. Bovendien maakt de IP30-bescherming het geschikt voor gebruik binnenshuis, waardoor het apparaat wordt beschermd tegen vaste deeltjes van meer dan 2,5 mm.

De verpakking bevat de Smatrix D+RH Style thermostaat, een CR2032-batterij met lange levensduur en het montagemateriaal dat nodig is voor een eenvoudige en snelle installatie. Het apparaat werkt draadloos, waardoor de noodzaak voor extra kabels wordt geëlimineerd en het gemakkelijk op elke gewenste plek kan worden geplaatst.

Energie-efficiëntie en duurzaamheid:

De Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 is ontworpen om de energie-efficiëntie in alle soorten omgevingen te verbeteren, waardoor een fijne afstemming van de temperatuur en luchtvochtigheid mogelijk is om het energieverbruik te optimaliseren. Met zijn ECO-modus en automatische aanpassingsfuncties helpt deze thermostaat onnodig gebruik van verwarming of koeling te verminderen, wat bijdraagt aan een duurzamer huis of werkruimte.

Technische kenmerken:

  • Metingen van temperatuur en relatieve luchtvochtigheid: Biedt nauwkeurige controle over de omgevingscondities van elke kamer.
  • Werkmodi: Compatibel met de modi kamertemperatuur (RT), vloersensor (RFT), externe sensor (RS) en buitensensor (RO), waardoor het veelzijdig is voor verschillende soorten klimaatsystemen.
  • IP30-bescherming: Geschikt voor gebruik binnenshuis, met garantie op bescherming tegen vaste deeltjes.
  • EU-BAC-certificering: Voldoet aan de strengste normen voor energie-efficiëntie en prestaties.
  • Compatibiliteit met vloersensor: Een vloersensor kan optioneel worden aangesloten voor vloerverwarmingssystemen, wat zorgt voor betere bescherming en controle.
  • Afmetingen: 800 x 800 x 100 mm, compact en discreet, ideaal voor elke ruimte.
  • Voeding: Werkt op een CR2032-batterij, inbegrepen in de verpakking, die zorgt voor een langdurige werking.

Voordelen van de Uponor Smatrix Wave D+HR Style T-169 thermostaat:

  • Nauwkeurige instelling van temperatuur en luchtvochtigheid: Biedt geavanceerde controle over het klimaat in elke kamer, wat zorgt voor maximaal comfort te allen tijde.
  • Energiebesparing: Dankzij de ECO-modus en geavanceerde aanpassingsfuncties optimaliseert de thermostaat het energieverbruik, wat bijdraagt aan lagere kosten voor verwarming en koeling.
  • Eenvoudige installatie en gebruik: Het draadloze ontwerp en de intuïtieve functies maken het eenvoudig te installeren en te gebruiken, zelfs voor niet-technische gebruikers.
  • Modern en elegant ontwerp: Het compacte ontwerp in wit past bij elke decoratiestijl en behoudt een schone en moderne esthetiek.
Technische kenmerken
Fabrikant
UPONOR
Referentie
1087816
SKU
WRS1838EC0E
Object
Thermostaat
Nr. RAL
9016
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi