Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave T-166 met referentie 1086982 van het merk UPONOR
Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave T-166 met referentie 1086982 van het merk UPONOR
UPONOR

Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave T-166

REF
1086982
(0)
+74
89.10 €
89,10 €
164,08 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave T-166 meet de bedrijfstemperatuur en de relatieve luchtvochtigheid, met geavanceerde functies voor verwarming en koeling, en is compatibel met Uponor Smatrix-systemen.
  • Meet temperatuur en relatieve luchtvochtigheid.
  • Verwarmings- en koelingsfunctie per kamer.
  • Achtergrondverlichting en compatibiliteit met Uponor Smatrix-centrales.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave T-166

De digitale thermostaat Uponor Smatrix Wave T-166, referentie 1086982, is een geavanceerd apparaat dat is ontworpen om het comfort in klimaatbeheersingssystemen te optimaliseren, door zowel de operationele temperatuur als de relatieve luchtvochtigheid te meten. Deze draadloze thermostaat is ideaal voor het nauwkeurig regelen van verwarming en koeling, kamer voor kamer, en is compatibel met de Uponor Smatrix Move X-157 centrale, wat zorgt voor meer flexibiliteit en efficiëntie in het beheer van klimaatbeheersingssystemen.

Geavanceerde functionaliteiten

Deze thermostaat biedt een breed scala aan geavanceerde functies die een gepersonaliseerd klimaatbeheer in elke ruimte mogelijk maken. Een van de meest opvallende kenmerken is de mogelijkheid om zowel de waargenomen operationele temperatuur als de relatieve luchtvochtigheid weer te geven, wat een gedetailleerdere controle over het omgevingscomfort in elke kamer biedt.

Het apparaat heeft de mogelijkheid om te schakelen tussen verwarmings- en koelmodi, waarbij te allen tijde de vraag naar klimaatbeheersing wordt aangegeven op basis van de omstandigheden in elke zone. De koelfunctie is bijzonder nuttig voor het beheren van zones met specifieke behoeften, waardoor een aanpassing kamer voor kamer mogelijk is om het comfort en de energie-efficiëntie te maximaliseren.

De thermostaat kan ook de temperatuur in graden Celsius of Fahrenheit weergeven, waardoor hij geschikt is voor gebruik in verschillende regio's. Bovendien dimt de achtergrondverlichting van het scherm automatisch 10 seconden na de laatste interactie, wat energie bespaart en een duidelijke en gemakkelijk leesbare interface biedt.

Bedrijfsmodi

De Uponor Smatrix Wave T-166 biedt meerdere bedrijfsmodi, waardoor hij zich kan aanpassen aan verschillende situaties en configuraties:

  • Kamertemperatuurmodus (RT): De thermostaat meet en past de temperatuur aan op basis van de luchtcondities in de kamer.
  • Vloersensor (RFT): Deze modus maakt gebruik van een optionele vloersensor, die een nauwkeurige controle van de vloertemperatuur biedt, met instelbare maximale en minimale limieten.
  • Afstandsbediening (RS): Hiermee kan een sensor worden gebruikt om de temperatuur op een afgelegen plek binnen de kamer of zone te meten.
  • Buitensensor (RO): Biedt de optie om een buitensensor te gebruiken om de buitentemperatuur te meten en het systeem dienovereenkomstig aan te passen.

Het apparaat heeft ook een nachtmodus, die het klimaatbeheersingssysteem aanpast om het comfort tijdens de rusturen te optimaliseren, terwijl het energieverbruik wordt verminderd zonder het comfort in gevaar te brengen.

Opvallende technische kenmerken:

  • Temperatuur- en vochtigheidsmeting: Biedt een nauwkeurige controle van het binnenklimaat, door zowel de waargenomen operationele temperatuur als de relatieve luchtvochtigheid aan te passen.
  • Verwarming/koeling statuswisseling: Biedt een gedetailleerde en flexibele controle van de klimaatbeheersing op basis van de vraag.
  • Laag batterij-indicatie: Informeert de gebruiker wanneer de twee AAA-batterijen moeten worden vervangen, wat zorgt voor een continue en ononderbroken werking.

Technische gegevens

  • Bescherming: IP30, geschikt voor gebruik binnenshuis.
  • Werkafstand: Tot 30 meter, wat een efficiënte communicatie met de centrale in verschillende ruimtes mogelijk maakt.
  • Kleur: Glanzend wit, waardoor het discreet in elk type decor kan worden geïntegreerd.
  • Afmetingen: 800x800x250 mm, een compact formaat dat ideaal is voor elke ruimte.
  • Bedrijfsmodi:
    • RT: Kamertemperatuur.
    • RFT: Controle met vloersensor.
    • RS: Controle met afstandssensor.
    • RO: Controle met buitensensor.
  • Compatibiliteit: Compatibel met de Uponor Smatrix Move X-157 centrale, wat een grotere integratie en optimalisatie van het klimaatbeheersingssysteem mogelijk maakt.

Installatie en onderhoud

De Uponor Smatrix Wave T-166 is eenvoudig te installeren, omdat er geen ingewikkelde elektrische aansluitingen nodig zijn, en werkt op twee AAA-batterijen, die bij de verpakking zijn inbegrepen. Dankzij de draadloze technologie kan hij flexibel in elke kamer worden geïnstalleerd, met een werkafstand van tot 30 meter. Dit apparaat is ontworpen om een eenvoudige gebruikerservaring te bieden, met achtergrondverlichting op het scherm voor gemakkelijke aflezing en aanpassingen, zelfs bij weinig licht.

Het onderhoud van de thermostaat is minimaal, dankzij het robuuste en efficiënte ontwerp. De laag batterij-indicatie waarschuwt tijdig voor het vervangen van de batterijen wanneer dat nodig is, waardoor onderbrekingen in de werking worden voorkomen.

Opvallende voordelen:

  • Volledige klimaatcontrole: Past zowel de temperatuur als de relatieve luchtvochtigheid aan voor een nauwkeurige en gepersonaliseerde controle in elke kamer.
  • Compatibiliteit: Werkt samen met de Uponor Smatrix Move X-157 centrale, wat een geïntegreerd beheer van de klimaatbeheersing mogelijk maakt.
  • Eenvoudige installatie: Geen ingewikkelde elektrische aansluitingen nodig, dankzij de draadloze werking met een afstand tot 30 meter.

Toepassingen

De thermostaat Uponor Smatrix Wave T-166 is perfect voor gebruik in woningen, kantoren en commerciële gebouwen, vooral in ruimtes die een nauwkeurige controle van temperatuur en luchtvochtigheid vereisen. Zijn vermogen om de klimaatbeheersing kamer voor kamer te beheren, maakt het een ideaal hulpmiddel om het comfort en de energie-efficiëntie te maximaliseren. Bovendien breidt de compatibiliteit met de Uponor Smatrix Move X-157 centrale de mogelijkheden voor integratie in geavanceerde klimaatbeheersingssystemen uit.

Technische kenmerken
Fabrikant
UPONOR
Referentie
1086982
SKU
WRSF1963E16
Object
Thermostaat
Nr. RAL
9016
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi