Draadloze Baxi RX 1200 omgevingsthermostaat met referentie 7216911 van het merk BAXI
Draadloze Baxi RX 1200 omgevingsthermostaat met referentie 7216911 van het merk BAXI
BAXI

Draadloze Baxi RX 1200 omgevingsthermostaat

REF
7216911
(1)
+128
154.50 €
154,50 €
254,10 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De draadloze Baxi RX 1200 omgevingsthermostaat is digitaal, programmeerbaar en eenvoudig te installeren. Biedt handmatige of automatische controle, met verwarmings/koelingsmodi, wekelijkse programmering en een vorstbeveiligingsfunctie.
  • Handmatige en automatische controle
  • Wekelijkse programmering en vorstbeveiligingsfunctie
  • Eenvoudige installatie zonder interferentie
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Draadloze Baxi RX 1200 omgevingsthermostaat

De draadloze Baxi RX 1200 omgevingsthermostaat (referentie 7216911) is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossing voor de nauwkeurige temperatuurregeling in verwarmings- en koelsystemen. Deze programmeerbare digitale thermostaat maakt het mogelijk om de temperatuur efficiënt aan te passen, wat zowel comfort als energiebesparing in huis biedt. Met zijn draadloze technologie communiceert de thermostaat betrouwbaar met de ontvanger die naast de ketel is geïnstalleerd, waardoor de noodzaak voor kabels vervalt en de installatie in elke ruimte wordt vergemakkelijkt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Draadloze technologie: De Baxi RX 1200 bestaat uit twee componenten: een draadloze thermostaat en een ontvanger die naast de ketel wordt geïnstalleerd. De verbinding tussen beide apparaten is betrouwbaar en beschermd tegen interferentie dankzij een exclusieve koppelcode, wat conflicten met andere draadloze thermostaten in dezelfde omgeving voorkomt.
  • Werking modi: De thermostaat biedt zowel verwarmings- als koelmodus, waardoor de klimaatbeheersing van de woning het hele jaar door efficiënt kan worden beheerd. Het heeft ook opties voor handmatige of automatische werking, wat flexibiliteit biedt om zich aan te passen aan verschillende gebruiksbehoeften.
  • Wekelijkse programmering: De RX 1200 biedt een wekelijkse programmering met 5 voorgeprogrammeerde programma's en één door de gebruiker aanpasbaar programma, waardoor de temperatuurinstellingen gedurende de dag kunnen worden aangepast aan de levensstijl van elk huishouden. Gebruikers kunnen kiezen tussen twee temperatuurinstellingen: comfort en besparing, wat zowel comfort als energiebesparing maximaliseert.

Intelligente programmering:

  • Vakantie- en afwezigheidsfunctie: De thermostaat heeft een speciale vakantie en afwezigheidsfunctie, waarmee het energieverbruik kan worden verminderd wanneer het huis gedurende een langere periode leeg is. Gedurende deze tijd kan het systeem automatisch de temperatuur verlagen, zonder het comfort in gevaar te brengen wanneer de woning weer in gebruik wordt genomen.
  • Vorstbeveiligingsfunctie: Voor extra veiligheid is de thermostaat uitgerust met een vorstbeveiligingsfunctie die wordt geactiveerd wanneer de temperatuur onder de 5°C daalt, waardoor leidingen en het verwarmingssysteem worden beschermd tegen mogelijke schade door bevriezing.

Flexibele installatie:

De Baxi RX 1200 thermostaat is ontworpen voor een gemakkelijke en snelle installatie. Hij kan aan de muur of op een meubel worden geplaatst met de bijgeleverde beugel, waardoor de meest handige locatie voor de gebruiker kan worden gekozen. Het compacte en moderne ontwerp past perfect in elke ruimte van het huis en biedt een eenvoudige en toegankelijke temperatuurregeling.

Voeding en gebruiksgemak:

  • Batterijvoeding: De thermostaat werkt met 2 alkalinebatterijen, wat de installatie vergemakkelijkt zonder extra bedrading. Bovendien kunnen de batterijen worden vervangen zonder de programmering te verliezen, wat zorgt voor een continue en ononderbroken werking.
  • Intuïtief scherm en bedieningselementen: De thermostaat heeft een helder digitaal scherm en intuïtieve bedieningselementen die een snelle configuratie en gemakkelijke toegang tot de verschillende functies mogelijk maken. Het heeft een specifieke knop om de stop positie van het systeem te activeren, wat directe controle biedt wanneer verwarming of koeling niet nodig is.

Extra functies:

  • Programmering tussen twee temperatuurinstellingen: De thermostaat maakt het mogelijk om twee temperatuurinstellingen (comfort en besparing) in te stellen om zich aan te passen aan verschillende momenten van de dag, wat meer comfort en energiebesparing biedt.
  • Batterijwissel zonder verlies van programmering: Zelfs bij het vervangen van de batterijen blijft de programmering van de thermostaat behouden, waardoor wordt gegarandeerd dat het systeem blijft functioneren zoals gepland zonder extra aanpassingen.

Technische specificaties:

  • Werking modi: Verwarming en koeling.
  • Type bediening: Handmatig of automatisch.
  • Wekelijkse programmering: 5 voorgeprogrammeerde programma's en 1 aanpasbaar.
  • Voeding: 2 alkalinebatterijen.
  • Speciale functies: Vakantie, afwezigheid, vorstbeveiliging (t < 5°C).
  • Installatie: Aan de muur of op een meubel, met bijgeleverde beugel.
  • Afmetingen: Compact en licht, geschikt voor elke ruimte.

Voordelen van de draadloze Baxi RX 1200 thermostaat:

  • Energiebesparing: Dankzij de wekelijkse programmering, comfort- en besparingsmodi, en de vakantiefunctie optimaliseert de thermostaat het energieverbruik, wat helpt om het verbruik te verminderen zonder het comfort in gevaar te brengen.
  • Nauwkeurige temperatuurregeling: Gebruikers kunnen de klimaatbeheersing van hun huis eenvoudig beheren door de parameters aan te passen aan hun behoeften en te genieten van een stabiele en aangename temperatuur te allen tijde.
  • Flexibiliteit van installatie: De mogelijkheid om hem aan de muur of op een meubel te plaatsen, samen met het draadloze ontwerp, maakt de installatie snel en probleemloos.
  • Veiligheid: De vorstbeveiligingsfunctie is essentieel in koude klimaten, waardoor het verwarmingssysteem en de leidingen worden beschermd tegen mogelijke schade door bevriezing.
Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7216911
SKU
CRO21FFD2E5
Meningen
5.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
- M.
-
- M.
(groupsumi.pt)
14 jun 2024
Zeer goed product, ik raad het aan, bedankt
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi