Draadloze omgevingsthermostaat Delta Dore Tybox 137+ met referentie 6053073 van het merk DELTA DORE
Draadloze omgevingsthermostaat Delta Dore Tybox 137+ met referentie 6053073 van het merk DELTA DORE
Draadloze omgevingsthermostaat Delta Dore Tybox 137+ met referentie 6053073 van het merk DELTA DORE
DELTA DORE

Draadloze omgevingsthermostaat Delta Dore Tybox 137+

REF
6053073
(0)
+108
130.00 €
130,00 €
294,03 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De draadloze thermostaat Delta Dore Tybox 137+ biedt programmeerbare controle over verwarmingssystemen met PID-regeling of Aan/Uit, en dagelijkse of wekelijkse programmering. Compatibel met afstandsbediening via de Tydom-app en spraakassistenten.
  • Afstandsbediening en flexibele programmering met de Tydom-app.
  • Voorgeprogrammeerde en aanpasbare instellingen voor comfort en economie.
  • Vooruitlopende verwarmingsfunctie en vakantiemodus.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Draadloze omgevingsthermostaat Delta Dore Tybox 137+

De draadloze programmeerbare thermostaat Delta Dore Tybox 137+, referentie 6053073, is ontworpen om een nauwkeurige en flexibele controle te bieden over verwarmingssystemen zoals ketels, niet-reversibele warmtepompen en pelletkachels. Dit apparaat combineert gebruiksgemak met geavanceerde programmeermogelijkheden, waardoor de temperatuur efficiënt kan worden beheerd en het comfort in huis wordt verbeterd. De compatibiliteit met de App Tydom en stemassistenten maakt het mogelijk om het apparaat op afstand te bedienen, wat zorgt voor een comfortabele en moderne ervaring.

Intuïtieve bediening en verlichte display

De thermostaat Tybox 137+ is ontworpen om eenvoudig te gebruiken, dankzij de keuzeknop en de verlichte display die het mogelijk maakt om de instellingen en de temperatuur duidelijk te visualiseren. Deze intuïtieve interface vergemakkelijkt de configuratie en controle van het verwarmingssysteem, waardoor elke aanpassing snel en eenvoudig is, zelfs bij weinig licht.

Geavanceerde en aanpasbare programmering

De Tybox 137+ biedt meerdere opties voor dagelijkse of wekelijkse programmering, met voorgeprogrammeerde instellingen die op elk moment kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Deze flexibiliteit in programmering maakt het mogelijk om de verwarmingscycli aan te passen aan het gebruikspatroon, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd en het comfort wordt verbeterd. Gebruikers kunnen kiezen tussen twee temperatuurinstellingen: Comfort en Besparing, waarmee ze eenvoudig kunnen schakelen tussen een hogere temperatuur voor drukke momenten en een lagere temperatuur om energie te besparen wanneer er geen verwarming nodig is.

Bovendien beschikt dit model over een functie voor slimme verwarming inschakelen die de opwarmtijd anticipeert om ervoor te zorgen dat de gewenste temperatuur precies op het juiste moment wordt bereikt, wat zorgt voor meer comfort en een geoptimaliseerd energieverbruik.

Geavanceerde functies voor energiebesparing

De thermostaat Tybox 137+ bevat verschillende geavanceerde functies die zijn ontworpen om de energiebesparing te maximaliseren:

  • Vakantiemodus: Zet de thermostaat in vorstbeschermingsmodus wanneer je langere tijd niet thuis bent, waardoor energieverspilling wordt voorkomen en ervoor wordt gezorgd dat de installaties niet beschadigd raken door extreem lage temperaturen.
  • Ongeplande afwezigheidsfunctie: Deze functie maakt het mogelijk om tijdelijk de ingestelde temperatuur te annuleren in geval van onvoorziene omstandigheden, waardoor onnodige energieverspilling wordt voorkomen wanneer de woning langer leeg is dan verwacht.

Afstandsbediening en connectiviteit

De Tybox 137+ is compatibel met de verbonden Tydom gateway, waardoor het verwarmingssysteem op afstand kan worden beheerd via de App Tydom of via stemassistenten zoals Alexa of Google Assistant. Deze functie biedt volledige controle over het systeem vanaf elke locatie, waardoor je de temperatuur kunt aanpassen, de werkmodi kunt wijzigen of speciale functies zoals de vakantiemodus kunt activeren, allemaal vanaf een smartphone of via spraakopdrachten.

Geavanceerde regeling: PID of Aan/Uit

De thermostaat biedt twee regelingsopties:

  • Proportioneel Integrerend Afgeleide (PID): Dit regelsysteem past de temperatuur geleidelijk aan, zodat de omgeving een constante en nauwkeurige temperatuur behoudt.
  • Aan/Uit: Eenvoudigere controle die de verwarming in- of uitschakelt op basis van of de temperatuur het gewenste niveau bereikt.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • PID of Aan/Uit regeling: Nauwkeurige en efficiënte temperatuurregeling.
  • Dagelijkse of wekelijkse programmering: Flexibele configuratie met aanpasbare voorgeprogrammeerde instellingen om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen.
  • Afstandsbediening via App Tydom: Mogelijkheid om het systeem op afstand te beheren via smartphone of stemassistenten.
  • Anticipatiefunctie: De thermostaat anticipeert op de opwarmtijd om de gewenste temperatuur op het juiste moment te bereiken.
  • Vakantiemodus en ongeplande afwezigheidsfunctie: Optimalisatie van energiebesparing tijdens langdurige of onvoorziene afwezigheid.

Technische gegevens

  • Regeling: PID met instelbare tijdsbasis of Aan/Uit.
  • Werkmodi: Verwarming, met twee temperatuurinstellingen: Comfort en Besparing.
  • Voedingstype:
    • Zender: Werkt op 2 alkaline LR03-batterijen (inbegrepen).
    • Ontvanger: Voeding via netstroom van 230 V.
  • Radio bereik: Tot 300 meter in open veld.
  • Afmetingen:
    • Zender: 104 mm hoog x 80 mm breed x 35 mm diep.
    • Ontvanger: 102 mm hoog x 54 mm breed x 20 mm diep.
  • Werkingstemperatuur: Tussen -10°C en 40°C.
  • Compatibiliteit: Compatibel met de verbonden Tydom gateway voor afstandsbediening.

Installatie en onderhoud

De Tybox 137+ is eenvoudig te installeren en te gebruiken dankzij het draadloze ontwerp. De zender werkt op 2 alkaline batterijen, waardoor deze op elke gewenste plek in de woning kan worden geplaatst zonder extra kabels, terwijl de ontvanger wordt gevoed via het elektriciteitsnet. De draadloze connectiviteit garandeert een breed operationeel bereik, tot 300 meter in open veld, wat zorgt voor een stabiele werking in de meeste huishoudelijke omgevingen.

Het onderhoud van de thermostaat is minimaal, en het robuuste en efficiënte ontwerp zorgt voor een lange levensduur. Bovendien maken de intuïtieve interface en de opties voor afstandsbediening een eenvoudige en probleemloze bediening mogelijk.

Uitgelichte voordelen:

  • Afstandsbediening: Volledige beheersing van het verwarmingssysteem via de App Tydom of stemassistenten.
  • Energiebesparing: Geavanceerde functies zoals de vakantiemodus, anticipatie en flexibele programmering optimaliseren het energieverbruik.
  • Eenvoudige installatie en gebruik: Het draadloze ontwerp en de intuïtieve interface maken het toegankelijk voor elke gebruiker.

Toepassingen

De Delta Dore Tybox 137+ is ideaal voor huishoudens die een efficiënte en flexibele controle over hun verwarmingssysteem zoeken, met zowel geavanceerde programmering als afstandsbediening. Het is perfect voor ketels, niet-reversibele warmtepompen en pelletkachels, en biedt comfort, energiebesparing en gebruiksgemak via de connectiviteit met de App Tydom en de stemassistenten.

Technische kenmerken
Fabrikant
DELTA DORE
Referentie
6053073
SKU
DOR8600B2B1
Object
0,00 - 0,00
Garantie
0,00 - 0,00
Voedingstype
0,00 - 0,00
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi