Draadloze slimme thermostaat Baxi Connect RXM met referentie 7767534 van het merk BAXI
Draadloze slimme thermostaat Baxi Connect RXM met referentie 7767534 van het merk BAXI
Draadloze slimme thermostaat Baxi Connect RXM met referentie 7767534 van het merk BAXI
Draadloze slimme thermostaat Baxi Connect RXM met referentie 7767534 van het merk BAXI
BAXI

Draadloze slimme thermostaat Baxi Connect RXM

REF
7767534
(0)
+220
265.99 €
265,99 €
387,20 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De draadloze slimme thermostaat Baxi Connect RXM biedt modulerende Wi-Fi controle over verwarmings- en koelsystemen, met geavanceerde programmering via de My BAXI App en een TFT-scherm.
  • Controle via de My BAXI App en een 2,7” TFT-scherm.
  • Compatibel met modulerende of ON/OFF systemen.
  • Wekelijkse programmering en monitoring van energieverbruik.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 30 oktober.
Meer over het product

Informatie over Draadloze slimme thermostaat Baxi Connect RXM

De draadloze slimme thermostaat Baxi Connect RXM, referentie 7767534, is een geavanceerd apparaat dat is ontworpen voor de efficiënte en comfortabele controle van verwarmings- en koelsystemen. Deze modulerende thermostaat biedt Wi-Fi-connectiviteit, waardoor het op afstand kan worden beheerd via de App My BAXI, beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. Bovendien is het compatibel met modulerende en ON/OFF-systemen, wat het een veelzijdige oplossing maakt voor verschillende configuraties van klimaatbeheersingssystemen.

Dankzij het 2,7” TFT zwart-wit scherm met automatische verlichting, biedt de Baxi Connect RXM een duidelijke en gebruiksvriendelijke interface, waarmee nauwkeurige temperatuurinstellingen en een volledige monitoring van het systeem mogelijk zijn.

Intelligente controle en geavanceerde programmering

De Baxi Connect RXM biedt flexibele en geavanceerde programmering, aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Via de App My BAXI is het mogelijk om tot 7 dagelijkse tijdsblokken in te stellen met minimale programmeerintervallen van 10 minuten, wat zorgt voor een nauwkeurige en gepersonaliseerde controle van de temperatuur in huis. Deze thermostaat ondersteunt 3 verwarmingsprogramma's en 1 koelprogramma, waardoor het geschikt is voor het beheren van zowel verwarmings- als airconditioningsystemen.

Bovendien beschikt het over specifieke functies voor modulerende busverbindingen, waarmee kan worden gewisseld tussen verwarmings- en koelmodi in warmtepompen, fouten van de generator kunnen worden gecontroleerd en het energieverbruik kan worden gemonitord, wat zorgt voor een grotere efficiëntie en controle over het systeem.

Uitgelichte functies via de App My BAXI

De App My BAXI biedt een reeks unieke kenmerken die de gebruikerservaring verbeteren en een volledige beheer van het klimaatbeheersingssysteem vanaf elke locatie mogelijk maken. Tot de belangrijkste functies behoren:

  • Wekelijkse en dagelijkse programmering: Instelling van tijdsblokken met intervallen van maximaal 10 minuten, waarmee het systeem kan worden aangepast aan dagelijkse gewoonten.
  • Monitoring van de buitentemperatuur: Hiermee kan de gebruiker de weersomstandigheden kennen om het systeem aan te passen aan de buitentemperatuur.
  • Controle en visualisatie van het energieverbruik: Helpt bij het optimaliseren van het gebruik van het systeem om de energie-efficiëntie te verbeteren.
  • Foutcontrole: De app maakt het mogelijk om de status van de generator te monitoren, toont systeemfouten en biedt gedetailleerde informatie voor oplossing.

Compatibiliteit en modulerende verbindingen

De Baxi Connect RXM thermostaat is compatibel met modulerende systemen en R-BUS verbindingen, wat het een ideale keuze maakt voor geavanceerde ketels en warmtepompen. Deze compatibiliteit maakt een nauwkeurige temperatuurcontrole mogelijk en biedt de mogelijkheid om geavanceerde parameters zoals de verwarmingshelling, de isolatie van de woning en de inertie van de emissies (vloerverwarming, radiatoren of fancoils) te monitoren en aan te passen, wat de prestaties van het systeem optimaliseert op basis van de specifieke kenmerken van het huis.

Bovendien maakt de Baxi Connect RXM ook de integratie van een draadloze buitensensor (referentie 7777810) mogelijk, die helpt om de aanvoertemperatuur te moduleren door de thermische generatie aan te passen aan de vraag, zich anticiperend op plotselinge klimaatveranderingen en zorgt voor een continu comfort in huis.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • Modulerend of ON/OFF: Werkt als modulerende of universele thermostaat (ON/OFF), aangepast aan verschillende soorten warmtegeneratoren.
  • 2,7” TFT-scherm: Biedt een duidelijke en gebruiksvriendelijke interface, met automatische verlichting.
  • Geavanceerde programmering: Wekelijkse en dagelijkse programmering met blokken van maximaal 10 minuten, wat een nauwkeurige controle van het systeem mogelijk maakt.
  • Wi-Fi-connectiviteit: Afstandsbediening via de App My BAXI, beschikbaar voor iOS en Android.
  • Monitoring van het energieverbruik: Maakt het mogelijk om het gebruik van het systeem te optimaliseren voor een betere energie-efficiëntie.

Technische gegevens

  • Connectiviteit: Wi-Fi voor afstandsbediening via de App My BAXI.
  • Werking modi: Modulerend of ON/OFF, compatibel met ketels en warmtepompen.
  • Scherm: 2,7” TFT in zwart-wit met automatische verlichting.
  • Talen: Beschikbaar in het Spaans, Portugees, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Nederlands.
  • Voeding: Werkt op batterijen (inbegrepen), met de mogelijkheid om de programmering te behouden, zelfs tijdens het vervangen van de batterijen.
  • Programmering: Wekelijkse/dagelijkse programmering met blokken van 10 minuten en verschillende programma's voor verwarming en koeling.
  • Geavanceerde functies: Foutcontrole, visualisatie van de buitentemperatuur en monitoring van het energieverbruik.
  • Compatibiliteit: Compatibel met modulerende systemen en R-BUS verbindingen.

Installatie en onderhoud

De Baxi Connect RXM is eenvoudig te installeren en configureren, en is compatibel met geavanceerde ketels en warmtepompen. Het werkt op batterijen, wat de installatie vergemakkelijkt zonder ingewikkelde verbindingen, en de programmering blijft intact tijdens het vervangen van de batterijen, wat ervoor zorgt dat het systeem zonder onderbrekingen blijft functioneren.

Het intuïtieve ontwerp en de mogelijkheid om het systeem te beheren via de App My BAXI maken het gebruik en onderhoud zeer eenvoudig, wat zorgt voor een efficiënte controle van het verwarmings- of koelsysteem.

Uitgelichte voordelen:

  • Afstandsbediening en geavanceerde controle: De App My BAXI maakt het mogelijk om het systeem op afstand te beheren en toegang te krijgen tot geavanceerde parameters zoals energieverbruik en buitentemperatuur.
  • Flexibele programmering: Ondersteunt meerdere programma's voor verwarming en koeling, wat het ideaal maakt voor huizen met verschillende behoeften.
  • Eenvoudige installatie en gebruik: Voeding via batterijen, waardoor de installatie snel is en de duidelijke interface eenvoudig te bedienen is.
  • Energiebesparing: Monitoring van het verbruik en geavanceerde programmeerfuncties helpen het energiegebruik te optimaliseren.

Toepassingen

De Baxi Connect RXM thermostaat is ideaal voor huizen die op zoek zijn naar een geavanceerde en flexibele controleoplossing voor verwarmings- en koelsystemen. De compatibiliteit met modulerende en ON/OFF-systemen, samen met de Wi-Fi-connectiviteit en de geavanceerde functies van de App My BAXI, maken het een perfecte keuze om het thermisch comfort te optimaliseren en de energie-efficiëntie van het huis te verbeteren.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7767534
SKU
CRO5870E4EB
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi