WiFi-thermostaat Baxi TXM-10C met referentie 7652304 van het merk BAXI
WiFi-thermostaat Baxi TXM-10C met referentie 7652304 van het merk BAXI
WiFi-thermostaat Baxi TXM-10C met referentie 7652304 van het merk BAXI
WiFi-thermostaat Baxi TXM-10C met referentie 7652304 van het merk BAXI
BAXI

WiFi-thermostaat Baxi TXM-10C

REF
7652304
(0)
+200
241.00 €
241,00 €
332,75 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi TXM-10C WiFi-thermostaat stelt je in staat om de verwarming vanaf je smartphone te bedienen met On/Off of modulerende opties. Compatibel met Opentherm-ketels en wekelijks programmeerbaar, garandeert het comfort en energie-efficiëntie.
  • Afstandsbediening via de HeatConnect-app.
  • Compatibel met Opentherm-ketels en On/Off-systemen.
  • Wekelijkse programmering en vorstbeschermingsmodus.
Koop nu en ontvang het tussen 30 oktober en 1 november.
Meer over het product

Informatie over WiFi-thermostaat Baxi TXM-10C

De Baxi TXM-10C WiFi-thermostaat is een innovatieve oplossing voor de verwarmingsregeling in huis, die een combinatie van geavanceerde technologie en gebruiksgemak biedt. Dankzij de WiFi-connectiviteit stelt deze thermostaat je in staat om op afstand de verwarmingsparameters te beheren vanaf je smartphone of tablet via de HeatConnect-app, wat zorgt voor volledige en nauwkeurige controle vanaf elke locatie met internettoegang.

Dit model biedt twee werkmodi: On/Off en modulerend. In de On/Off-modus is het compatibel met elke ketel of warmtepomp op de markt, wat het een veelzijdige optie maakt voor een breed scala aan installaties. Aan de andere kant is de modulerende modus ideaal voor ketels die het communicatieprotocol Opentherm gebruiken, zoals de Baxi Platinum Compact Eco, Platinum Alux, Neodens Plus Eco en Victoria Condens. Door de modulerende modus te activeren via de Baxi ITM 10C interface (niet inbegrepen), krijg je toegang tot een reeks geavanceerde functies die de prestaties van het verwarmingssysteem optimaliseren en de energie-efficiëntie verbeteren.

Onder de belangrijkste kenmerken van de modulerende versie bevinden zich de weergave van afwijkingen in de ketel, de controle van de temperatuur en druk van de ketel, de regeling van het warme water en de monitoring van het energieverbruik. Bovendien, als er een externe sensor wordt geïnstalleerd, kan de thermostaat ook de buitentemperatuur weergeven, wat bijdraagt aan een grotere personalisatie van het verwarmingssysteem.

Uitgelichte functies:

  • Afstandsbediening: Dankzij de HeatConnect-app kun je de temperatuur aanpassen, het systeem in- of uitschakelen en instellingen wijzigen zonder thuis te zijn.
  • Wekelijkse en vakantieprogrammering: Stel werkuren in voor elke dag van de week, zodat het systeem zich aanpast aan je dagelijkse routines. Het bevat ook een vakantieprogrammeringsmodus, waardoor je energie kunt besparen wanneer je niet thuis bent.
  • Vorstbeschermingsmodus: Deze functie voorkomt dat leidingen bevriezen wanneer de temperaturen dalen, waardoor het verwarmingssysteem wordt beschermd en goed functioneert in de winter.

Technische vereisten:

  • Bedrade installatie: Er is bekabeling nodig tussen de thermostaat en de ketel voor een goede werking.
  • WiFi-verbinding: Voor toegang tot de afstandsbedieningsfunctionaliteiten is een router met WiFi-verbinding en een mobiel apparaat (smartphone of tablet) met internettoegang nodig.
  • Voeding: De thermostaat heeft geen batterijen nodig, omdat deze wordt gevoed via een 24 VDC-voeding via de ITM 10C-interface.

De Baxi TXM-10C thermostaat is een ideale optie voor wie comfort en totale controle over hun verwarmingssysteem zoekt. De installatie zorgt voor een efficiënte energieverbruik, met geavanceerde functionaliteiten die zowel comfort als energiebesparing garanderen. Bovendien maakt het intuïtieve ontwerp het eenvoudig om de temperatuur snel en gemakkelijk in te stellen.

Extra functies:

  • Nauwkeurige weergave en controle van de temperatuur.
  • Vorstbeschermingsmodus voor bescherming in koude klimaten.
  • Weergave van de buitentemperatuur met externe sensor.
  • Informatie in real-time over energieverbruik en afwijkingen van het systeem.

Compatibiliteit en talen: Deze thermostaat is compatibel met een breed scala aan verwarmingssystemen en is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Spaans, Engels, Portugees, Frans, Duits, Italiaans en Nederlands, wat het een veelzijdige en aanpasbare oplossing maakt voor verschillende markten en gebruikers.

Met de Baxi TXM-10C WiFi-thermostaat krijg je niet alleen totale controle over de verwarming, maar ook een geoptimaliseerde ervaring op het gebied van comfort, energiebesparing en geavanceerde functionaliteit.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7652304
SKU
CROC980335C
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi