Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 150 liter met referentie 602118 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 150 liter met referentie 602118 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 150 liter met referentie 602118 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 150 liter met referentie 602118 van het merk THERMOR
THERMOR

Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 150 liter

REF
602118
(0)
+1.400
1693.00 €
1.693,00 €
3.400,10 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Aéromax Split boiler van 150 liter van Thermor combineert energie-efficiëntie en hoge capaciteit, ideaal voor wandinstallaties. Met een warmtepomp is hij perfect voor diverse klimaten, werkend van -15°C tot 37°C.
  • Capaciteit van 150 liter.
  • Energieklasse A+.
  • Wandinstallatie met Cozytouch-connectiviteit.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 29 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 150 liter

De Thermor Aéromax Split van 150 liter, referentie 602118, is een geavanceerde en efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (DHW). Dit model is ontworpen met de nieuwste technologie in warmtepompen, waardoor een geoptimaliseerde prestatie mogelijk is, zelfs in ongunstige klimaten. Met een wandinstallatieprofiel past het perfect in beperkte ruimtes, zonder in te boeten op vermogen of efficiëntie.

Dit model heeft een capaciteit van 150 liter, ideaal om te voldoen aan de warmwaterbehoeften van middelgrote gezinnen. Bovendien zorgt de energie-efficiëntieklasse A+ voor een laag energieverbruik, wat resulteert in besparingen op de elektriciteitsrekeningen. De Aéromax Split werkt in een temperatuurbereik van -15°C tot 37°C, waardoor het geschikt is voor elk seizoen, ongeacht het klimaat.

Warmtepomptechnologie:

Het hart van dit product is de warmtepomp, die een SCOP (Seizoensgebonden Prestatiecoëfficiënt) heeft dat varieert afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Bij 2°C is de SCOP 2,32, terwijl deze bij 7°C en 14°C respectievelijk stijgt naar 3,09 en 3,75. Deze waarden geven aan dat het in staat is om efficiënt warmte te genereren met een laag energieverbruik.

Het koelmiddel dat in dit systeem wordt gebruikt, is R32, een milieuvriendelijkere optie. Bovendien is de lengte van de leidingen flexibel, met een minimale installatielengte van 5 meter en een maximale lengte van 15 meter zonder extra kosten. Indien meer lengte nodig is, kan deze worden uitgebreid tot 20 meter met een toeslag, wat grote flexibiliteit biedt bij de installatie.

Geavanceerde connectiviteit:

Dit model is uitgerust met Cozytouch-connectiviteit, waarmee het op afstand kan worden bediend via mobiele apparaten. Dankzij deze functie kan de gebruiker de werking van het apparaat eenvoudig en efficiënt monitoren en aanpassen, waardoor het energieverbruik verder wordt geoptimaliseerd en het kan worden afgestemd op de behoeften van het huishouden op elk moment.

Efficiëntie en ontwerp van de tank:

De roestvrijstalen tank zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie. Daarnaast beschikt het over een ACI Hybrid beschermingssysteem, dat uitstekende prestaties biedt in de bescherming van het apparaat tegen kalkaanslag en andere corrosieve elementen.

De opwarmtijd van het water is een ander sterk punt van dit apparaat, dat in staat is om de watertemperatuur van 10°C naar 55°C te verhogen in slechts 2 uur en 22 minuten. Bovendien kan het tot 234 liter DHW bij 40°C leveren in een periode van 8 uur, wat zorgt voor een continue levering van warm water, zelfs op momenten van hoge vraag.

Aanvullende technische details:

  • Spanning en vermogen: De Aéromax Split werkt met een spanning van 230V en een frequentie van 50 Hz. De warmtepomp heeft een vermogen van 1450 W, terwijl de elektrische ondersteuning 1800 W extra levert, wat resulteert in een maximaal opgenomen vermogen van 3250 W.
  • Geluiddruk: Met een geluidsdrukniveau van 50 dB(A) werkt het apparaat stil, wat zorgt voor akoestisch comfort in huis.
  • Afmetingen en gewicht: Met compacte afmetingen van 1177 mm hoogte, 567 mm breedte en 586 mm diepte, en een gewicht van 53 kg, is deze boiler gemakkelijk te installeren en te hanteren.

Samenvatting:

De Thermor Aéromax Split van 150 liter is een ideale keuze voor wie efficiëntie, energiebesparing en capaciteit zoekt. De wandinstallatie, Cozytouch-connectiviteit en de geavanceerde warmtepomptechnologie maken het een hoogwaardig product dat zich aan verschillende behoeften kan aanpassen. Bovendien zorgt de robuuste roestvrijstalen tank met ACI Hybrid bescherming voor een lange levensduur, zelfs in omgevingen met hard water.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
602118
SKU
ATLF49E7488
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi