Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 200 liter met referentie 602119 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 200 liter met referentie 602119 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 200 liter met referentie 602119 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 200 liter met referentie 602119 van het merk THERMOR
THERMOR

Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 200 liter

REF
602119
(0)
+1.295
1565.99 €
1.565,99 €
3.533,20 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Thermor Aéromax Split warmtepomp voor ACS van 200 liter biedt hoge energie-efficiëntie met een A+ classificatie en een snelle opwarmtijd van 2 u 59 min. Ideaal voor wandinstallaties, beschikt het over Cozytouch-connectiviteit.
  • Capaciteit van 200 liter.
  • Energieklasse A+.
  • Opwarmtijd van 2 u 59 min.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 29 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 200 liter

De thermische pomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 200 liter, referentie 602119, is een oplossing met hoge efficiëntie voor de productie van warm tapwater (ACS). Met behulp van warmtepomptechnologie biedt dit model een uitstekende energieprestatie, waardoor het een ideale optie is voor huishoudens die hun elektriciteitsverbruik willen verminderen terwijl ze een constante aanvoer van warm water behouden.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Aéromax Split heeft een energieklasse A+, wat betekent dat het het energieverbruik optimaliseert door lucht als warmtebron te gebruiken. Deze warmtepomp is veel efficiënter in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Het belastingprofiel L maakt het geschikt voor huishoudens met een gematigde vraag naar warm water, wat zorgt voor een betrouwbare en economische aanvoer.

Het apparaat kan werken in een breed temperatuurbereik van buiten, van -15 °C tot 37 °C, waardoor het efficiënt kan functioneren in verschillende klimaten. Bovendien zijn de SCOP-waarden (Seizoensgebonden Prestatiecoëfficiënt) indrukwekkend: 2,38 bij 2 °C, 3,07 bij 7 °C en 3,77 bij 14 °C, wat aantoont dat het in staat is om een hoge prestatie te behouden, zelfs onder koude omstandigheden.

Vermogen en prestaties:

De warmtepomp heeft een vermogen van 1450 W, met een elektrisch ondersteuningssysteem van 1800 W dat zorgt voor een continue aanvoer van warm water, zelfs op de koudste dagen. Het maximaal opgenomen vermogen van het systeem is 3250 W.

De opwarmtijd om het water van 10°C naar 55°C te brengen is 2 uur en 59 minuten, wat zorgt voor snelle toegang tot warm water tijdens piekuren. De capaciteit van 200 liter is voldoende om te voldoen aan de behoeften van een gemiddeld gezin, waardoor gelijktijdig gebruik van meerdere warmwaterpunten mogelijk is.

Geavanceerde technologie en connectiviteit:

De Thermor Aéromax Split is uitgerust met Cozytouch-connectiviteit, waarmee gebruikers het apparaat op afstand kunnen bedienen en monitoren vanaf mobiele apparaten. Dit stelt gebruikers in staat om de instellingen aan te passen aan hun behoeften, wat de energie-efficiëntie verbetert en volledige controle biedt over het energieverbruik.

Ontwerp en duurzaamheid:

Dit model is ontworpen voor muurinstallatie, wat het een uitstekende keuze maakt voor degenen die de ruimte in huis willen optimaliseren. Met compacte afmetingen van 1497 mm hoog, 567 mm in diameter en 586 mm diep, past het gemakkelijk in elke service- of garagegebied.

De watertank is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een grotere duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Bovendien is het uitgerust met het ACI Hybrid beschermingssysteem, dat de levensduur van het apparaat verlengt door het te beschermen tegen kalkaanslag en andere minerale afzettingen.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 200 liter, ideaal voor middelgrote huishoudens.
  • SCOP:
    • 2,38 bij 2°C.
    • 3,07 bij 7°C.
    • 3,77 bij 14°C.
  • Opwarmtijd: 2 u 59 min om het water van 10°C naar 55°C te brengen.
  • Koudemiddel: R32, milieuvriendelijker.
  • Geluiddruk: 50 dB(A), wat zorgt voor een stille werking.
  • Vermogen van de warmtepomp: 1450 W.
  • Elektrische ondersteuningsvermogen: 1800 W.
  • Spanning en frequentie: 230 V / 50 Hz.
  • Cozytouch-connectiviteit: Afstandsbediening voor efficiënt beheer van het apparaat.

Installatie en connectiviteit:

Het systeem is zeer flexibel, aangezien het een minimale buislengte van 5 m en een maximale lengte zonder extra belasting van 15 m ondersteunt, met een maximale hoogteverschil van 15 m. Dit biedt veel veelzijdigheid bij de installatie in verschillende soorten woningen, zelfs in woningen met meerdere verdiepingen.

Samenvatting:

De warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax Split van 200 liter is een efficiënte en technologische oplossing voor de productie van warm water in huis. Met een capaciteit van 200 liter, een energieklasse A+ en een opwarmtijd van 2 uur en 59 minuten, garandeert het een constante aanvoer van warm water terwijl het energieverbruik optimaliseert.

Dankzij de Cozytouch-connectiviteit en het compacte ontwerp voor muurinstallatie, is dit model een ideale keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een efficiënte, duurzame en gemakkelijk te beheren oplossing. Bovendien zorgen de roestvrijstalen weerstand en het ACI Hybrid beschermingssysteem voor betrouwbare en duurzame prestaties, zelfs in gebieden met hard water.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
602119
SKU
ATL1D5E6442
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi