Verlaagd elektrisch thermosysteem Thermor CONCEPT 30 liter met referentie 231080 van het merk ATLANTIC
Verlaagd elektrisch thermosysteem Thermor CONCEPT 30 liter met referentie 231080 van het merk ATLANTIC
Verlaagd elektrisch thermosysteem Thermor CONCEPT 30 liter met referentie 231080 van het merk ATLANTIC
ATLANTIC

Verlaagd elektrisch thermosysteem Thermor CONCEPT 30 liter

REF
231080
(0)
+129
156.01 €
156,01 €
381,15 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De elektrische boiler Thermor Concept Compact van 30 liter is ideaal voor kleine ruimtes. Met 1500W vermogen, een geëmailleerde tank en O'Pro-technologie, zorgt het voor een langere levensduur en energiebesparing.
  • Capaciteit van 30 liter
  • Afgeschermde weerstand en O'Pro-technologie
  • Compact en eenvoudig te installeren in kleine ruimtes
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verlaagd elektrisch thermosysteem Thermor CONCEPT 30 liter

De Thermor Concept Compact elektrische boiler van 30 liter (referentie 231080) is een uitstekende keuze voor wie een efficiënt warmwatersysteem nodig heeft in beperkte ruimtes. Met een capaciteit van 30 liter en een vermogen van 1500W, valt dit apparaat op door zijn compacte formaat, eenvoudige installatie en duurzaamheid, dankzij geavanceerde kenmerken zoals de geglazuurde tank en de O'Pro-technologie.

Technologie en efficiëntie:

De Thermor Concept Compact bevat de innovatieve O'Pro-technologie, ontworpen om de levensduur van de boiler te verlengen en de betrouwbaarheid te verbeteren. Dit systeem beschermt de magnesiumanode, waardoor de levensduur tot 50% langer is in vergelijking met conventionele boilers. Dit vermindert de onderhoudsbehoefte en zorgt voor een optimale prestaties in de loop van de tijd.

Bovendien bevat deze boiler een hoogwaardige polyurethaan isolatie, waardoor hij het water langer warm kan houden, het energieverbruik vermindert en een aanzienlijke energiebesparing garandeert. Zijn vermogen om een groter volume water in kortere tijd te behouden, maakt het een efficiënte oplossing voor huishoudens die voortdurend warm water nodig hebben.

Hoofdkenmerken:

  • Geglazuurde tank: De elektrische boiler is uitgerust met een geglazuurde tank die, dankzij de kwartscoating, bestand is tegen temperatuur- en drukveranderingen, wat de duurzaamheid en efficiëntie verhoogt. Deze coating garandeert dat het apparaat in staat is om ongunstige omstandigheden te weerstaan, waardoor de levensduur wordt verlengd.
  • Afgeschermde verwarmingselement: Het afgeschermde verwarmingselement zorgt voor een efficiënte en snelle verwarming van het water, met een opwarmtijd van 70 minuten om 50°C te bereiken.
  • Brise Jet-systeem: Dit systeem garandeert de optimale stratificatie van het water, waardoor het warme water bovenin de tank blijft, wat resulteert in een grotere beschikbaarheid van warm water op de gewenste temperatuur.
  • Buitenthermostaat: De boiler is uitgerust met een buitenthermostaat, die het eenvoudig maakt om de temperatuur aan te passen aan de behoeften van de gebruiker, wat het comfort en de personalisatie van het warmwaterverbruik verbetert.
  • Eco- en afwezigheidsmodi: Het display van de boiler maakt het mogelijk om te kiezen tussen verschillende werkmodi, waaronder eco-modus om het energieverbruik te optimaliseren en afwezigheidsmodus, ideaal voor wanneer het apparaat lange tijd niet in gebruik is.

Compact ontwerp en eenvoudige installatie:

Een van de belangrijkste voordelen van de Thermor Concept Compact is het vierkante en compacte ontwerp, met afmetingen van 467 mm hoogte, 440 mm breedte en 388 mm diepte, wat het de perfecte oplossing maakt voor kleine ruimtes. Het verkleinde formaat maakt installatie in kasten, kleine badkamers of andere beperkte gebieden zonder problemen mogelijk.

Bovendien bevat het apparaat een montageplaat die de installatie of vervanging van een oude boiler vergemakkelijkt, waardoor een snelle en probleemloze installatie mogelijk is. Dit maakt het een praktische en economische optie voor zowel nieuwe installaties als renovaties.

Duurzaamheid en garantie:

De Thermor Concept Compact is ontworpen voor een lange levensduur. Met een garantie van 3 jaar op de tank en 2 jaar volledige garantie, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat deze boiler hen jarenlang betrouwbaar warm water zal bieden. De temperatuurgeheugen stelt de boiler in staat om eerder ingestelde temperatuurinstellingen te onthouden, wat zorgt voor een geoptimaliseerde en gepersonaliseerde gebruikerservaring.

Technische specificaties:

  • Capaciteit: 30 liter
  • Elektrisch vermogen: 1500 W
  • Opwarmtijd: 70 minuten bij 50°C
  • Afmetingen: 467 mm (hoogte) x 440 mm (breedte) x 388 mm (diepte)
  • Gewicht: 11,8 kg
  • Toegewezen spanning: 230 V
  • Toegewezen frequentie: 50 Hz
  • Wateraansluiting: 1/2"
  • Installatieoriëntatie: Verticaal
  • Energieverbruik: Klasse C volgens ErP-norm

Voordelen van de Thermor Concept Compact 30 liter:

  • O'Pro-technologie: Verlengt de levensduur van de magnesiumanode en vermindert het onderhoud.
  • Geglazuurde tank: Hoge weerstand tegen temperatuur- en drukveranderingen, wat zorgt voor een grotere duurzaamheid van het apparaat.
  • Hoogwaardige isolatie: Vermindert het energieverbruik door het water langer warm te houden, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen.
  • Eenvoudige installatie: Het compacte ontwerp en de inbegrepen montageplaat maken de installatie snel en eenvoudig, zonder dat er extra werkzaamheden nodig zijn.
  • Veelzijdigheid: Ideaal voor beperkte ruimtes dankzij het compacte formaat en vierkante ontwerp.
Technische kenmerken
Fabrikant
ATLANTIC
Referentie
231080
SKU
ATL8D7FDDB7
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
50 l
Assemblage
Verticaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi