Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 30 liter met referentie 231033 van het merk THERMOR
Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 30 liter met referentie 231033 van het merk THERMOR
THERMOR

Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 30 liter

REF
231033
(0)
+179
215.50 €
215,50 €
429,55 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De elektrische boiler Thermor SLIM Ceramics van 30 liter is compact en veelzijdig, ideaal voor verticale of horizontale installatie. Met 1500 W vermogen en energieklasse C biedt het efficiëntie in kleine ruimtes.
  • Capaciteit van 30 liter.
  • Energieklasse C.
  • Verticale of horizontale installatie.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 30 liter

De Thermor SLIM Ceramics elektrische boiler van 30 liter, referentie 231033, is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een compact en efficiënt apparaat voor de productie van warm tapwater (ACS). Het slim ontwerp en de mogelijkheid van zowel verticale als horizontale installatie maken het perfect voor kleine ruimtes, zoals appartementen, studio's of gebieden waar de ruimte beperkt is, zonder in te boeten op prestaties of efficiëntie.

Energie-efficiëntie:

Deze boiler heeft een energieklasse C volgens de ERP-norm, wat betekent dat hij is geoptimaliseerd om een efficiënte prestatie te bieden in termen van elektriciteitsverbruik. Met een onderhoudsverbruik van slechts 0,75 kWh bij 65°C in 24 uur, is het een oplossing die het energieverbruik minimaliseert, ideaal voor degenen die hun elektriciteitsrekening willen verlagen zonder in te boeten op het comfort van continu warm water.

Capaciteit en prestaties:

De Thermor SLIM Ceramics heeft een capaciteit van 30 liter, voldoende om in de basisbehoeften van warm water in kleine huishoudens te voorzien of voor gebruik op specifieke punten, zoals een badkamer of keuken. Zijn vermogen van 1500 W zorgt voor een snelle en effectieve verwarming, met een opwarmtijd van 1 uur en 12 minuten om 65°C te bereiken, met een temperatuurverschil van 50°C. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die snel en constant warm water nodig hebben.

Het S laadprofiel is ontworpen voor gematigd gebruik, zoals een douche of gootstenen, waardoor het geschikt is voor huishoudens met een lage vraag naar warm water of als aanvulling op punten waar extra levering nodig is.

Veelzijdig en compact ontwerp:

Een van de meest opvallende kenmerken van de Thermor SLIM Ceramics is het ultracompacte ontwerp. Met afmetingen van 597 mm hoog, 380 mm breed en 139 mm diep, is het ideaal voor kleine ruimtes. Bovendien maakt het lichte gewicht van 14,5 kg installatie op verschillende locaties mogelijk zonder extra verstevigingen. Dit model kan zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd, wat het een zeer flexibele optie maakt om zich aan te passen aan de specifieke behoeften van de ruimte.

De wateraansluitingen zijn 1/2", wat zorgt voor compatibiliteit met de meest voorkomende loodgietersinstallaties en het installatieproces vergemakkelijkt zonder de noodzaak van complexe aanpassingen.

Duurzaamheid en keramische technologie:

Dit model is uitgerust met een keramische weerstand, wat zorgt voor een grotere duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, vooral in gebieden waar het water een hoog kalkgehalte heeft. Deze technologie verlengt de levensduur van het apparaat, zorgt voor een efficiënte werking en vermindert de noodzaak voor frequente onderhoud.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Vermogen: 1500 W, voor een efficiënte en snelle verwarming.
  • Spanning: Werkt op 230 V, compatibel met standaard elektrische installaties.
  • Opwarmtijd: Slechts 1 uur en 12 minuten om 65°C te bereiken.
  • Onderhoudsverbruik: Met een laag verbruik van 0,75 kWh in 24 uur, is deze boiler efficiënt voor dagelijks gebruik.
  • Afmetingen en gewicht: Compact met 597 mm hoog en 14,5 kg gewicht, wat installatie in kleine ruimtes vergemakkelijkt.
  • Installatie: Mogelijkheid om verticaal of horizontaal te installeren, afhankelijk van de behoeften van de ruimte.

Installatie en onderhoud:

Het veelzijdige ontwerp van de Thermor SLIM Ceramics maakt een eenvoudige en flexibele installatie mogelijk, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan locaties. De standaard wateraansluitingen van 1/2" vergemakkelijken de integratie in bestaande loodgieterssystemen zonder extra aanpassingen.

Bovendien zorgt de keramische weerstand voor een grotere duurzaamheid in omgevingen met hard water, omdat het de opbouw van kalk voorkomt en de efficiëntie op lange termijn verbetert.

Samenvatting:

De Thermor SLIM Ceramics elektrische boiler van 30 liter is een compacte, efficiënte en veelzijdige oplossing voor de productie van warm water in kleine ruimtes. Met een vermogen van 1500 W en een snelle opwarmtijd van 1 uur en 12 minuten, biedt het een geschikte prestatie voor kleine huishoudens of specifieke toepassingen. Zijn energieklasse C en lage onderhoudskosten maken het een economische en milieuvriendelijke keuze.

Dankzij zijn flexibele ontwerp dat zowel verticaal als horizontaal installeren mogelijk maakt, en zijn keramische weerstand, is deze boiler ontworpen om duurzaamheid en prestaties op lange termijn te bieden, wat het een uitstekende keuze maakt voor elk huishouden dat op zoek is naar een compact en hoogwaardig apparaat.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
231033
SKU
ATLE8731A29
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
30 l
Assemblage
Verticaal en horizontaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi