Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter met referentie 273038 van het merk THERMOR
Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter met referentie 273038 van het merk THERMOR
THERMOR

Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter

REF
273038
(0)
+330
399.00 €
399,00 €
974,05 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De horizontale elektrische boiler Thermor Concept van 150 liter is perfect voor huishoudens met een hoge vraag naar warm water. Met energieklasse C en een vermogen van 2200 W, garandeert het efficiëntie en duurzaamheid.
  • Capaciteit van 150 liter.
  • Energieklasse C.
  • Horizontale installatie met aansluitingen van 3/4".
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 150 liter

De Thermor Concept 150 liter, referentie 273038, is een elektrische boiler ontworpen om een continue en efficiënte levering van warm tapwater (ACS) in huis te bieden. Met een capaciteit van 150 liter is het een uitstekende keuze voor gezinnen met een gematigde tot hoge vraag naar warm water, die de behoeften van douches, baden en andere gelijktijdige toepassingen zonder problemen dekt.

Efficiëntie en prestaties:

Deze elektrische boiler heeft een vermogen van 2200 W, wat een efficiënte verwarming van het water in een tijd van 3 uur en 52 minuten mogelijk maakt, waardoor snel toegang tot warm water gegarandeerd is wanneer dat nodig is. Bovendien is het energieverbruik geoptimaliseerd om de impact op de elektriciteitsrekeningen te minimaliseren. Met een onderhoudsverbruik bij 65°C van 1,51 kWh garandeert dit apparaat dat het warme water op de gewenste temperatuur blijft met een laag energieverbruik, wat het ideaal maakt voor langdurig gebruik gedurende de dag.

De Thermor Concept heeft een energie-efficiëntieklasse C volgens de ERP-normen, wat het plaatst op een goed niveau van efficiëntie voor een elektrische boiler van zijn capaciteit. Deze classificatie zorgt voor een adequate prestatie zonder in te boeten op energie-efficiëntie, wat gebruikers helpt om op de lange termijn te besparen op hun elektriciteitsrekeningen.

Horizontale installatie en ontwerp:

Dit model is ontworpen voor horizontale installatie, wat het een ideale optie maakt voor huizen waar de ruimte beperkt is of waar deze oriëntatie de voorkeur heeft om de beschikbare ruimte beter te benutten. De compacte afmetingen omvatten een lengte van 1150 mm, een breedte van 520 mm en een hoogte van 610 mm, met een gewicht van 37 kg. Deze kenmerken maken een relatief eenvoudige installatie mogelijk, of het nu gaat om plafonds, technische ruimtes of elke andere ruimte die voor dit soort apparatuur is bestemd.

Het apparaat is uitgerust met 3/4" aansluitingen, wat zorgt voor compatibiliteit met de standaard waterinstallaties in de meeste huizen. Dit vergemakkelijkt zowel de installatie als het onderhoud, en biedt een veilige en betrouwbare verbinding.

Functionaliteit en duurzaamheid:

De Thermor Concept is ontworpen om een duurzame en betrouwbare service te bieden, dankzij de hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen. De capaciteit van 150 liter is voldoende om te voldoen aan de warmwaterbehoeften van meerdere mensen tegelijk, wat het een ideale keuze maakt voor gezinnen of waar een constante levering van ACS vereist is.

Dit model is ontworpen om te werken met een spanning van 230 V, wat voldoet aan de gangbare elektrische normen in de meeste huizen, en zorgt ervoor dat het in vrijwel elke woning kan worden geïnstalleerd zonder dat speciale aanpassingen aan het elektrische systeem nodig zijn.

Belangrijke technische details:

  • Verwarmtijd: Met een verwarmtijd van 3 uur en 52 minuten garandeert deze elektrische boiler snelle toegang tot warm water na elk gebruik, wat het comfort biedt dat nodig is voor dagelijkse activiteiten.
  • Onderhoudsverbruik: Het onderhouden van water op 65°C heeft een verbruik van 1,51 kWh, wat de efficiëntie van het systeem aantoont om de temperatuur met een minimaal energieverbruik te handhaven.
  • Gewicht en afmetingen: Met een gewicht van 37 kg en afmetingen van 1150 mm lang, 520 mm breed en 610 mm hoog, is de Thermor Concept een robuust en compact apparaat, ideaal voor installatie in ruimtes waar een horizontale oriëntatie nodig of gewenst is.

Samenvatting:

De Thermor Concept 150 liter is een ideale optie voor huizen die een betrouwbare en efficiënte oplossing voor de levering van warm tapwater vereisen. Het horizontale ontwerp maakt het perfect om de ruimte efficiënt te benutten, terwijl de capaciteit van 150 liter ervoor zorgt dat warm water altijd beschikbaar is om te voldoen aan de behoeften van meerdere gebruikers tegelijk.

Met een vermogen van 2200 W en een gereduceerd onderhoudsverbruik, biedt deze elektrische boiler een perfecte balans tussen prestaties en energie-efficiëntie. Bovendien maakt de eenvoudige installatie, dankzij de 3/4" aansluitingen en de compatibiliteit met gangbare elektrische systemen, het een uitstekende keuze voor elk huis dat op zoek is naar een duurzame en hoogpresterende warmwatersysteem.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
273038
SKU
ATL38AE4592
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
150 l
Assemblage
Horizontaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi