Verticaal elektrisch toestel Baxi V515 Serie 5 150 liter met referentie 7503746 van het merk BAXI
Verticaal elektrisch toestel Baxi V515 Serie 5 150 liter met referentie 7503746 van het merk BAXI
BAXI

Verticaal elektrisch toestel Baxi V515 Serie 5 150 liter

REF
7503746
(0)
+356
430.00 €
430,00 €
850,63 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De verticale elektrische boiler Baxi V515 Serie 5 van 150 liter biedt een grote capaciteit, efficiëntie en duurzaamheid. Met het "Ohmic protection" systeem en CFC-vrij polyurethaan isolatie, garandeert het een continue levering van warm water.
  • Capaciteit van 150 liter
  • "Ohmic" bescherming voor meer duurzaamheid
  • Ecologische isolatie zonder CFC
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticaal elektrisch toestel Baxi V515 Serie 5 150 liter

De verticale elektrische boiler Baxi V515 Serie 5 van 150 liter is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een apparaat met een hoge capaciteit en prestaties voor de productie van Warm Water voor Huishoudelijk Gebruik (WWH) in huis. Ontworpen en vervaardigd door Baxi, een pionier in klimaatoplossingen, combineert dit model energie-efficiëntie, duurzaamheid en een modern ontwerp dat perfect in elke ruimte past. De geavanceerde technologie garandeert een comfortabele en veilige ervaring bij het gebruik van warm water in huis, of het nu voor douches, schoonmaak of andere dagelijkse behoeften is.

Capaciteit en prestaties:

Met een capaciteit van 150 liter is de Baxi V515 Serie 5 ideaal voor gezinnen of woningen die een groot volume warm water per dag nodig hebben. Deze capaciteit, samen met zijn L vraagprofiel, zorgt voor een continue en voldoende levering van WWH voor meerdere toepassingen tegelijkertijd. Bovendien stelt de energie-efficiëntieklasse C hem in staat om efficiënt te werken, met een goede balans tussen energieverbruik en prestaties.

Geavanceerde technologie voor een langere levensduur:

  1. “Ohmic Protection” systeem: Deze boiler is uitgerust met het innovatieve “Ohmic Protection” systeem, dat de efficiëntie van de magnesiumanode verhoogt, een sleutelcomponent om corrosie binnen de tank te voorkomen. Dankzij deze technologie heeft de elektrische boiler een langere levensduur en wordt extra bescherming gegarandeerd voor de interne elementen van het apparaat.

  2. CFK-vrij polyurethaan isolatie: De CFK-vrije polyurethaan isolatie zorgt er niet alleen voor dat het water langer warm blijft, maar draagt ook bij aan het verminderen van de ecologische impact van het apparaat. Deze eigenschap is vooral belangrijk voor wie op zoek is naar producten die het milieu respecteren zonder in te boeten op prestaties.

  3. Roestvrijstalen diffuser: De diffuser van roestvrij staal verbetert de efficiëntie van de invoer van koud water, maximaliseert de stratificatie en verhoogt daardoor het beschikbare volume warm water in minder tijd. Dit maakt het mogelijk om snel warm water te verkrijgen zonder het energieverbruik te verhogen.

Veiligheid en efficiëntie gegarandeerd:

De Baxi V515 Serie 5 is uitgerust met een veiligheidsklep ingesteld op 9 bar, wat het apparaat beschermt tegen mogelijke overdrukken die in het watersysteem kunnen optreden. Deze eigenschap garandeert een veilige werking zonder risico's voor het apparaat en de gebruikers.

Bovendien beschikt hij over een interne regelthermostaat waarmee de watertemperatuur nauwkeurig kan worden ingesteld, zodat er altijd warm water beschikbaar is op de gewenste temperatuur zonder het systeem te oververhitten. De verwarmingsweerstand is beschermd door deze thermostaat, wat ook helpt om de duurzaamheid van het apparaat te verbeteren.

Technische specificaties:

  • Capaciteit van warm water voor huishoudelijk gebruik (WWH): 150 liter, ideaal voor huishoudens met een hoge dagelijkse vraag naar warm water.
  • Vermogen: Het apparaat heeft een vermogen van 2.200 W, waardoor het water snel en efficiënt kan worden verwarmd.
  • Energie-efficiëntie: Klasse C in energie-efficiëntie, met een vraagprofiel type L, wat een efficiënt gebruik van het apparaat garandeert zonder energie te verspillen.
  • Nettogewicht: Ongeveer 34,7 kg, wat het hanteren tijdens de installatie vergemakkelijkt.
  • Afmetingen: 1241 mm hoog, 505 mm breed en 505 mm diep, perfect aanpassend aan elke verticale installatie in huis.
  • Aansluitingen: Standaard aansluitingen van 1/2", die een eenvoudige en snelle installatie in elk huishoudelijk watersysteem mogelijk maken.

Verticale installatie en compact ontwerp:

Het verticale ontwerp van deze elektrische boiler maakt het een uitstekende keuze voor kleine ruimtes of gebieden waar niet veel vloerruimte beschikbaar is. De verticale installatie is ideaal voor garages, kelders of dienstkamers. Bovendien heeft de Baxi V515 Serie 5 een modern en functioneel ontwerp, waardoor hij zich gemakkelijk in elke omgeving kan integreren zonder de esthetiek van de ruimte in gevaar te brengen.

Voordelen van het apparaat:

  • Gemaakt van geëmailleerd staal: De tank is gemaakt van geëmailleerd staal, wat zorgt voor een hoge weerstand tegen corrosie en een grotere duurzaamheid onder dagelijkse gebruiksomstandigheden.
  • “Ohmic Protection” systeem: Verhoogt de efficiëntie van de magnesiumanode, beschermt de boiler tegen corrosie en verlengt de levensduur.
  • CFK- en HCFK-vrije polyurethaan isolatie: Verbetert de energie-efficiëntie en vermindert de ecologische impact, waardoor het water langer warm blijft.
  • Veiligheidsklep ingesteld op 9 bar: Beschermt het apparaat tegen overdrukken, wat een veilige werking garandeert.
  • Beschermde verwarmingsweerstand: De interne thermostaat en de externe thermometer vergemakkelijken de regeling en monitoring van de watertemperatuur.
Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7503746
SKU
CRO4EADAC0D
Object
Elektrische boiler
Diameter
505 mm
Energie-efficiëntieklasse
C
Consumentenprofiel
M
Capaciteit
150 l
Nominaal vermogen
1600 W
Assemblage
Verticaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi