Verticale elektrische boiler Thermor CERAMICS 150 liter met referentie 271113 van het merk THERMOR
Verticale elektrische boiler Thermor CERAMICS 150 liter met referentie 271113 van het merk THERMOR
THERMOR

Verticale elektrische boiler Thermor CERAMICS 150 liter

REF
271113
(0)
+360
435.00 €
435,00 €
901,45 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De verticale elektrische boiler Thermor Ceramics van 150 liter biedt optimale efficiëntie en prestaties, met een vermogen van 1800 W en energieklasse C. Ideaal voor middelgrote huishoudens, zorgt de keramische verwarmingselement voor duurzaamheid.
  • Capaciteit van 150 liter.
  • Energieklasse C.
  • Opwarmtijd van 5 u 16 min.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticale elektrische boiler Thermor CERAMICS 150 liter

De verticale elektrische boiler Thermor Ceramics van 150 liter, referentie 271113, is een efficiënte en betrouwbare oplossing voor de productie van warm tapwater (ACS) in middelgrote huishoudens. Deze boiler is ontworpen om continu en efficiënt warm water te leveren, ideaal voor degenen die een adequate toevoer nodig hebben voor badkamers, douches en andere gebruikspunten in huis.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Ceramics van 150 liter heeft een energieklasse C, wat voldoet aan de ERP-normen en zorgt voor een geoptimaliseerd elektriciteitsverbruik. Dit apparaat is ontworpen om het energieverbruik te minimaliseren tijdens het handhaven van de watertemperatuur, met een verbruik van 1,59 kWh in 24 uur wanneer het op 65°C wordt gehouden. Deze efficiëntie maakt het een economische en milieuvriendelijke optie voor degenen die hun impact op de energierekening willen verminderen zonder in te boeten op comfort.

Vermogen en prestaties:

De boiler heeft een vermogen van 1800 W, waardoor hij efficiënt zijn capaciteit van 150 liter kan verwarmen. Met een opwarmtijd van 5 uur en 16 minuten om het water op een temperatuur van 65°C te brengen (met een temperatuurverschil van 50°C), zorgt dit model voor een adequate toevoer voor middelgrote huishoudens, waar het gebruik van warm water hoog kan zijn. Zijn belastingprofiel M maakt het een uitstekende keuze om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van een gezin, door efficiënt en constant warm water te leveren.

Ceramische weerstand en duurzaamheid:

De Thermor Ceramics is uitgerust met een ceramische weerstand, die een hogere duurzaamheid en weerstand tegen corrosie biedt in vergelijking met traditionele weerstanden. Dit is vooral nuttig in gebieden met hard water, omdat het de opbouw van kalkaanslag voorkomt, de levensduur van het apparaat verlengt en de optimale prestaties langer behoudt.

Compact ontwerp en eenvoudige installatie:

De boiler is ontworpen voor verticale installatie, wat hem ideaal maakt voor technische ruimtes, garages of gebieden waar de vloeroppervlakte beperkt is. Met afmetingen van 1190 mm hoogte, 513 mm breedte en 530 mm diepte, is dit model relatief compact voor zijn capaciteit, waardoor installatie in een breed scala aan ruimtes mogelijk is.

Ondanks zijn robuuste ontwerp is de boiler relatief licht voor zijn categorie, met een gewicht van 35 kg, wat het gemakkelijker maakt om te hanteren en te installeren in vergelijking met andere modellen met een grotere capaciteit. De wateraansluitingen van 3/4" zijn standaard en zorgen voor een gemakkelijke integratie met de meeste sanitaire installaties in huis.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 150 liter, ideaal voor middelgrote huishoudens.
  • Vermogen: 1800 W, voor efficiënte verwarming.
  • Onderhoudsverbruik: 1,59 kWh/24 u om het water op 65°C te houden, wat het energiegebruik optimaliseert.
  • Opwarmtijd: 5 u 16 min om het water op 65°C te brengen.
  • Gewicht: 35 kg, wat installatie en hantering vergemakkelijkt.
  • Aansluitingen: Aansluitingen van 3/4", compatibel met de meeste huishoudelijke installaties.
  • Ceramische weerstand, die duurzaamheid en weerstand tegen kalkaanslag garandeert.

Toepassingen en veelzijdigheid:

De Thermor Ceramics van 150 liter is ontworpen voor middelgrote huishoudens, waar het dagelijkse gebruik van warm water aanzienlijk is. Zijn capaciteit is ideaal om te voldoen aan de behoeften van meerdere mensen tegelijk, en is geschikt voor badkamers, douches en gelijktijdig gebruik in huis. De ceramische weerstand is een belangrijk punt voor degenen die in gebieden met hard water wonen, omdat het de levensduur van het apparaat verlengt en de efficiëntie in de loop van de tijd behoudt.

Samenvatting:

De verticale elektrische boiler Thermor Ceramics van 150 liter is een ideale optie voor middelgrote huishoudens die een betrouwbare en efficiënte warmwatervoorziening nodig hebben. Met een vermogen van 1800 W en een ceramische weerstand die duurzaamheid garandeert, biedt dit model uitstekende prestaties op het gebied van energie-efficiëntie en opwarmingssnelheid. Zijn energieklasse C garandeert een geoptimaliseerd verbruik, terwijl zijn belastingprofiel M het een perfecte oplossing maakt voor het dekken van de dagelijkse warmwaterbehoeften in huis.

Dankzij zijn compacte ontwerp en de mogelijkheid tot integratie met standaard sanitaire installaties, is de Thermor Ceramics een betrouwbare, duurzame en efficiënte optie voor degenen die op zoek zijn naar een hoogpresterende elektrische boiler voor hun huis.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
271113
SKU
ATLC36A67CF
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
150 l
Assemblage
Verticaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi