Verticaal elektrisch vat Thermor CONCEPT 200 liter met referentie 281189 van het merk THERMOR
Verticaal elektrisch vat Thermor CONCEPT 200 liter met referentie 281189 van het merk THERMOR
Verticaal elektrisch vat Thermor CONCEPT 200 liter met referentie 281189 van het merk THERMOR
Verticaal elektrisch vat Thermor CONCEPT 200 liter met referentie 281189 van het merk THERMOR
THERMOR

Verticaal elektrisch vat Thermor CONCEPT 200 liter

REF
281189
(0)
+302
365.00 €
365,00 €
925,65 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De verticale elektrische boiler Thermor Concept van 200 liter biedt een efficiënte oplossing voor de levering van warm water in grote huishoudens. Met een vermogen van 2200 W en energieklasse C, garandeert het een betrouwbare prestatie.
  • Capaciteit van 200 liter.
  • Energieklasse C.
  • Opwarmtijd van 5 u 42 min.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 29 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticaal elektrisch vat Thermor CONCEPT 200 liter

De verticale elektrische boiler Thermor Concept van 200 liter, referentie 281189, is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (ACS) in grote huishoudens of voor toepassingen waar een grotere capaciteit vereist is. Deze grote boiler is ontworpen om continu warm water te leveren, wat ideaal is voor grote gezinnen of voor degenen die een overvloedige toevoer in verschillende delen van het huis nodig hebben.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Concept 200 liter heeft een energieklasse C volgens de ERP-regelgeving, wat ervoor zorgt dat het efficiënt functioneert in termen van elektriciteitsverbruik. Ondanks zijn grote capaciteit optimaliseert de boiler zijn energieverbruik, waarbij het water op 65°C wordt gehouden met een verbruik van slechts 1,96 kWh in 24 uur, wat resulteert in een perfecte balans tussen prestaties en efficiëntie.

Capaciteit en prestaties:

Met een capaciteit van 200 liter is deze boiler ontworpen om te voldoen aan de warmwaterbehoeften van grote huishoudens, waar het gelijktijdig gebruik van meerdere waterbronnen gebruikelijk is. Zijn vermogen van 2200 W stelt hem in staat om het water efficiënt te verwarmen, met een opwarmtijd van 5 uur en 42 minuten om het water naar de maximale temperatuur van 65°C te brengen. Dit garandeert een adequate toevoer voor douches, baden en andere afnamepunten, zodat warm water beschikbaar is wanneer dat nodig is.

Het L belastingprofiel maakt het de ideale keuze voor huishoudens met een hoog warmwaterverbruik, met voldoende capaciteit om meerdere gelijktijdige toepassingen zonder onderbrekingen in de toevoer te dekken.

Ontwerp en installatiegemak:

De Thermor Concept is ontworpen om in verticale positie te worden geïnstalleerd, wat het geschikt maakt voor plaatsing op een breed scala aan locaties binnen het huis, zoals dienstkamers, garages of technische kasten. Met afmetingen van 1510 mm hoog, 513 mm breed en 530 mm diep, samen met een gewicht van 43 kg, is deze boiler compact binnen zijn categorie, waardoor de installatie gemakkelijk is zonder dat er te veel ruimte nodig is.

De wateraansluitingen van 3/4" zorgen voor een gemakkelijke aansluiting op het waternet, waardoor de installatie wordt vergemakkelijkt en de compatibiliteit met standaard loodgietersinstallaties in de meeste huishoudens wordt gegarandeerd.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 200 liter, ideaal voor grote huishoudens of hoge warmwaterbehoeften.
  • Vermogen: 2200 W voor efficiënte verwarming.
  • Onderhoudsverbruik: 1,96 kWh/24 uur om het water op 65°C te houden, wat zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik.
  • Opwarmtijd: 5 uur 42 minuten om het water naar de maximale temperatuur te brengen.
  • Afmetingen en gewicht: Met een hoogte van 1510 mm en een gewicht van 43 kg, is het gemakkelijk te installeren op verschillende locaties.
  • Aansluitingen: Aansluitingen van 3/4", compatibel met de meeste huishoudelijke installaties.

Duurzaamheid en robuust ontwerp:

De Thermor Concept 200 liter is gebouwd met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand tegen continu gebruik. Het robuuste ontwerp garandeert een lange levensduur, en de capaciteit om het water gedurende lange periodes warm te houden maakt het een betrouwbare keuze voor thuis. Bovendien is de interne weerstand ontworpen om de eisen van dagelijks gebruik te weerstaan, waardoor een efficiënte en betrouwbare werking wordt behouden.

Samenvatting:

De verticale elektrische boiler Thermor Concept van 200 liter is een perfecte optie voor grote huishoudens of voor degenen met hoge warmwaterbehoeften. Met een vermogen van 2200 W en een opwarmtijd van 5 uur en 42 minuten, garandeert dit model een constante en overvloedige toevoer van warm water, wat het een betrouwbare keuze maakt voor meerdere gelijktijdige toepassingen.

Dankzij zijn energieklasse C en geoptimaliseerd verbruik, biedt de Thermor Concept een efficiënte en economische oplossing voor de productie van warm water, terwijl het compacte ontwerp de installatie in verschillende ruimtes vergemakkelijkt. Met een capaciteit van 200 liter is deze boiler ontworpen om uitstekende en duurzame prestaties te leveren, wat zorgt voor comfort en gemak in huis.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
281189
SKU
ATLA23DFA3E
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
200 l
Assemblage
Verticaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi