Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 50 liter met referentie 243011 van het merk THERMOR
Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 50 liter met referentie 243011 van het merk THERMOR
Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 50 liter met referentie 243011 van het merk THERMOR
Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 50 liter met referentie 243011 van het merk THERMOR
THERMOR

Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 50 liter

REF
243011
(0)
+150
180.50 €
180,50 €
423,50 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De horizontale elektrische boiler Thermor Concept van 50 liter biedt een efficiënte oplossing voor kleine huishoudens. Met een vermogen van 1500 W en energieklasse C levert hij constant en snel warm water.
  • Capaciteit van 50 liter.
  • Energieklasse C.
  • Opwarmtijd van 100 minuten.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Horizontale elektrische boiler Thermor CONCEPT 50 liter

De horizontale elektrische boiler Thermor Concept van 50 liter, referentie 243011, is een ideale optie voor degenen die op zoek zijn naar een compact, efficiënt en betrouwbaar apparaat voor de productie van warm tapwater (ACS). Met zijn horizontale ontwerp is het perfect voor ruimtes waar verticale installatie niet mogelijk is, zoals garages, kelders of technische kasten. Zijn capaciteit van 50 liter maakt het een geschikte oplossing voor kleine huishoudens of specifieke toepassingen binnen de woning, zoals een badkamer of keuken.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Concept heeft een energieklasse C, waarmee het voldoet aan de energie-efficiëntienormen volgens de ERP-regelgeving. Dit garandeert een geoptimaliseerd verbruik, waarbij het water op 65°C wordt gehouden met een laag verbruik van 0,97 kWh in 24 uur, wat het mogelijk maakt om te genieten van warm water zonder hoge energiekosten. Ondanks zijn compacte formaat maakt de efficiëntie het een uitstekende keuze om de impact op de elektriciteitsrekening te verminderen.

Vermogen en prestaties:

Met een vermogen van 1500 W is deze elektrische boiler in staat om het water snel te verwarmen, waarbij de gewenste temperatuur in slechts 100 minuten wordt bereikt. Deze opwarmtijd is ideaal voor kleine huishoudens waar een constante levering van warm water in badkamers of keukens vereist is, wat zorgt voor een snelle beschikbaarheid van warm water zonder lange wachttijden.

Het laadprofiel M maakt het geschikt om te voldoen aan de warmwaterbehoeften van een klein huishouden, met voldoende capaciteit voor regulier gebruik zoals douches, wastafels of vergelijkbare toepassingen.

Horizontaal ontwerp en compacte afmetingen:

De Thermor Concept van 50 liter is specifiek ontworpen om horizontaal te worden geïnstalleerd, wat het de ideale optie maakt voor ruimtes waar verticale installatie niet mogelijk is. Met afmetingen van 607 mm lengte, 433 mm hoogte en 170 mm diepte, past deze compacte elektrische boiler gemakkelijk in beperkte ruimtes, wat flexibiliteit in de installatie biedt.

Bovendien, met een gewicht van 15,5 kg, is het licht genoeg om de montage aan muren te vergemakkelijken zonder speciale verstevigingen. De 1/2" aansluitingen zorgen voor een gemakkelijke aansluiting op het waternet en compatibiliteit met de meeste loodgietersinstallaties.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Vermogen en spanning: Werkt op een spanning van 230 V en heeft een vermogen van 1500 W, wat zorgt voor optimale prestaties bij het verwarmen van water.
  • Opwarmtijd: In slechts 100 minuten bereikt de boiler 65°C, wat snel en efficiënt warm water levert.
  • Onderhoudsverbruik: De boiler houdt het water op 65°C met een verlaagd verbruik van 0,97 kWh in 24 uur, wat de energie-efficiëntie optimaliseert.
  • Afmetingen en gewicht: Met compacte afmetingen en een licht gewicht van 15,5 kg, is deze boiler eenvoudig te installeren op verschillende locaties.

Toepassing en veelzijdigheid:

De Thermor Concept 50 liter is ontworpen om een betrouwbare levering van warm water te bieden in kleine woningen of als aanvulling in specifieke gebieden waar een extra warmwaterbron nodig is. Zijn horizontale installatie maakt het een uitstekende keuze om beperkte ruimtes beter te benutten, zoals onder werkbladen of in garages, zonder in te boeten op prestaties.

Dankzij zijn compacte formaat en laag energieverbruik is dit model ideaal voor huishoudens die op zoek zijn naar een efficiënte en economische oplossing voor warm water. Bovendien is het onderhoud eenvoudig en is de duurzaamheid gegarandeerd dankzij de hoogwaardige materialen die Thermor in zijn producten gebruikt.

Samenvatting:

De horizontale elektrische boiler Thermor Concept van 50 liter is een veelzijdige, efficiënte en compacte oplossing voor de productie van warm tapwater in kleine huishoudens of gebieden met ruimtebeperkingen. Met zijn vermogen van 1500 W, een opwarmtijd van 100 minuten, en zijn energieklasse C, garandeert het uitstekende prestaties terwijl het energieverbruik wordt geoptimaliseerd.

Zijn compacte en lichte ontwerp, samen met de flexibiliteit van de horizontale installatie, maken het ideaal voor beperkte ruimtes, terwijl de capaciteit van 50 liter voldoende is om te voldoen aan de dagelijkse warmwaterbehoeften van een klein huishouden. Met een verlaagd onderhoudsverbruik en een eenvoudige installatie is deze boiler een betrouwbare en economische optie voor elk huishouden.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
243011
SKU
ATL2B489E54
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
50 l
Assemblage
Horizontaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi