Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 50 liter met referentie 241079 van het merk THERMOR
Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 50 liter met referentie 241079 van het merk THERMOR
THERMOR

Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 50 liter

REF
241079
(0)
+196
237.00 €
237,00 €
490,05 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De elektrische boiler Thermor Slim Ceramics van 50 liter, met verticale of horizontale installatie, is ideaal voor kleine ruimtes. Hij biedt een vermogen van 2100 W, energie-efficiëntieklasse C en snelle verwarming in 1 uur en 27 minuten.
  • Capaciteit van 50 liter.
  • Energieklasse C.
  • Verticale of horizontale installatie.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticaal/horizontaal elektrisch toestel Thermor SLIM CERAMICS 50 liter

De vertical/horizontale elektrische boiler Thermor Slim Ceramics van 50 liter, referentie 241079, is een compacte en efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (DHW) in woningen met beperkte ruimte. Ontworpen om flexibiliteit in installatie te bieden, zowel in verticale als horizontale positie, valt deze boiler op door zijn keramische weerstand technologie, wat zorgt voor een grotere duurzaamheid en prestaties, vooral in gebieden met hard water.

Energie-efficiëntie:

Met een energieklasse C, garandeert de Thermor Slim Ceramics 50 liter een efficiënte energieconsumptie. Voldoet aan de ERP-normen, is dit model ontworpen om het elektriciteitsverbruik tijdens het gebruik te minimaliseren, terwijl het water op 65°C wordt gehouden met een verbruik van slechts 1,01 kWh in 24 uur. Dit maakt het een economische en efficiënte keuze voor wie de energiekosten wil verlagen zonder in te boeten op comfort.

Vermogen en prestaties:

Deze boiler heeft een vermogen van 2100 W, waardoor hij zijn capaciteit van 50 liter snel en efficiënt kan verwarmen. De opwarmtijd om het water naar 65°C te brengen is slechts 1 uur en 27 minuten, wat zorgt voor een bijna onmiddellijke levering van warm water, ideaal voor kleine woningen of voor specifieke behoeften zoals een badkamer of keuken.

Het M-laadprofiel maakt het een uitstekende keuze om te voldoen aan de warmwaterbehoeften van een klein huishouden of voor incidenteel gebruik, waarbij voldoende warm water beschikbaar is voor een douche of huishoudelijke taken zoals afwassen.

Compact en veelzijdig ontwerp:

Het Slim ontwerp van dit model maakt het ideaal voor kleine ruimtes, waardoor installatie mogelijk is in gebieden met beperkte ruimte, zoals kasten, keukens of badkamers. De compacte afmetingen omvatten een hoogte van 850 mm en een breedte van 380 mm, wat de integratie in verschillende ruimtes vergemakkelijkt. Het gewicht van 19 kg zorgt ervoor dat het apparaat licht genoeg is voor eenvoudige installatie zonder extra ondersteuning.

Deze boiler is ontworpen om zowel in verticale als horizontale positie te worden geïnstalleerd, wat extra flexibiliteit biedt om zich aan te passen aan de beschikbare ruimte in de woning. De wateraansluitingen van 1/2" zijn standaard, wat zorgt voor een gemakkelijke integratie met de meest voorkomende loodgietersinstallaties.

Keramische weerstand:

Een van de meest opvallende kenmerken van dit model is de keramische weerstand, die zorgt voor een grotere duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, vooral in gebieden met hard water. Deze keramische weerstand garandeert een langere levensduur van het apparaat, minimaliseert de opbouw van kalkaanslag en andere mineralen, wat op zijn beurt de efficiëntie van de boiler op lange termijn verbetert.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 50 liter, geschikt voor kleine woningen of specifieke toepassingen.
  • Vermogen: 2100 W voor snelle en efficiënte verwarming.
  • Onderhoudsverbruik: Slechts 1,01 kWh in 24 uur om het water op 65°C te houden.
  • Opwarmtijd: 1 u 27 min om het water naar de gewenste temperatuur te brengen.
  • Gewicht: Licht, met 19 kg, wat installatie in elke positie vergemakkelijkt.
  • Compacte afmetingen:
    • Hoogte van 850 mm.
    • Breedte van 380 mm.
    • Diepte van 435 mm.
  • Keramische weerstand: Biedt meer duurzaamheid en weerstand tegen kalkaanslag.

Toepassingen en veelzijdigheid:

De Thermor Slim Ceramics van 50 liter is ideaal voor woningen met beperkte ruimte of voor degenen die een laagprofiel boiler zoeken die in verschillende posities kan worden geïnstalleerd. Dankzij de mogelijkheid tot verticale of horizontale installatie, is dit model zeer veelzijdig en past het zich aan verschillende behoeften en ruimteconfiguraties aan. De keramische weerstand maakt het een duurzame keuze, vooral in gebieden met hard water, en garandeert een constante prestatie in de loop van de tijd.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
241079
SKU
ATLE758FFB5
Energie-efficiëntieklasse
C
Capaciteit
50 l
Assemblage
Verticaal en horizontaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi