Thermor TOP Sealed 14 gasgestookte doorstroomverwarmer met referentie 299006 van het merk THERMOR
Thermor TOP Sealed 14 gasgestookte doorstroomverwarmer met referentie 299006 van het merk THERMOR
Thermor TOP Sealed 14 gasgestookte doorstroomverwarmer met referentie 299006 van het merk THERMOR
Thermor TOP Sealed 14 gasgestookte doorstroomverwarmer met referentie 299006 van het merk THERMOR
THERMOR

Thermor TOP Sealed 14 gasgestookte doorstroomverwarmer

REF
299006
(0)
+342
413.00 €
413,00 €
1.137,40 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De gesloten Thermor Top Sealed 14 RS ID E GN gasboiler levert efficiënt en stil warm water. Met een debiet van 14 l/min en energieklasse A is het ideaal voor huishoudelijk gebruik.
  • Vermogen van 10 tot 27 kW.
  • Debiet van 14 l/min.
  • Binnen- of buiteninstallatie.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Thermor TOP Sealed 14 gasgestookte doorstroomverwarmer

De Thermor Top Sealed 14 RS iD E GN gaswandverwarming, referentie 299006, is een uitstekende keuze voor de levering van warm tapwater (DHW) in huis. Het werkt op aardgas en maakt gebruik van een gesloten systeemtechnologie, wat een veilige werking garandeert door de verbrandingskamer volledig te isoleren van de binnenlucht van de woning. Dit model is ontworpen om directe en efficiënte warmwatervoorziening te bieden, met een debiet van 14 liter per minuut, ideaal om te voldoen aan de warmwaterbehoeften van een gezin.

Prestaties en efficiëntie:

Deze verwarming heeft een nuttig vermogen voor DHW van 10 tot 27 kW, wat zorgt voor een snelle verwarming van het water. Het XL belastingprofiel maakt het perfect voor huishoudens die een continue warmwatervoorziening op meerdere gebruikspunten tegelijkertijd nodig hebben, zoals douches of keukenkraan. Bovendien voldoet het aan de ErP-norm van 2018, wat garandeert dat de energieprestaties optimaal zijn en voldoen aan de Europese efficiëntienormen. De energieclassificatie A versterkt de efficiëntie, wat helpt om het energieverbruik en de gasrekeningen te verlagen.

Geavanceerde technologie en comfort:

De Thermor Top Sealed 14 RS iD E GN is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. Het digitale display biedt een duidelijke en intuïtieve interface om de temperatuur aan te passen en de prestaties van het apparaat te controleren. Bovendien zorgt de automatische ontsteking voor een eenvoudige en veilige werking, waardoor handmatige tussenkomst om de verwarming te starten niet nodig is.

Dit model biedt ook een stille werking, met een geluidsniveau van slechts 50 dB, wat ervoor zorgt dat het gebruik op elk moment van de dag comfortabel is. De werkdruk van het apparaat varieert tussen een minimum van 0,2 bar en een maximum van 10 bar, waardoor het geschikt is voor verschillende drukomstandigheden in het waternet van het huis.

Installatie en duurzaamheid:

De Thermor Top Sealed 14 RS iD E GN verwarming is veelzijdig in installatie, aangezien deze zowel binnen als buiten kan worden geplaatst, dankzij het gesloten ontwerp dat geen luchtinlaat uit de ruimte vereist waarin het is geïnstalleerd. De compacte afmetingen (619 mm hoog, 385 mm breed en 236 mm diep) en het lichte gewicht van 16 kg maken installatie in verschillende ruimtes mogelijk zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Bovendien maakt het gebruik van een rookgasafvoerpijp van 60/100 mm een veilige afvoer van rookgassen mogelijk zonder de luchtkwaliteit in huis te beïnvloeden.

De geschatte levensduur van deze verwarming is 20 jaar, wat het een langetermijninvestering voor het huis maakt. De 2 jaar garantie die door Thermor wordt geboden, dekt eventuele fabricagefouten of problemen die zich in de eerste jaren van gebruik kunnen voordoen.

Belangrijke technische details:

  • Warmwaterdebiet: Biedt een constant debiet van 14 liter per minuut, wat zorgt voor onmiddellijke beschikbaarheid van warm water zonder onderbrekingen.
  • Vermogen: Met een vermogen van 7,8 tot 23,9 kW voor verwarming en 10 tot 27 kW voor DHW, is deze verwarming ontworpen om te voldoen aan de warmwaterbehoeften in verschillende gebruikssituaties.
  • Elektriciteitsverbruik: Het jaarlijkse elektriciteitsverbruik is slechts 23 kWh, wat het zeer efficiënt maakt in termen van elektriciteitsverbruik. Het werkt met een spanning van 230V en een frequentie van 50 Hz, wat voldoet aan de gangbare elektrische normen in huishoudens.

Veiligheid en comfort:

Het gesloten systeem van de Thermor Top Sealed garandeert dat de verbrandingsgassen niet in contact komen met de binnenomgeving van het huis, wat de veiligheid verbetert. Bovendien heeft de verwarming een automatische ontsteking, wat meer comfort voor de gebruiker biedt. Dit model heeft ook een laag elektriciteitsverbruik en is ontworpen om optimale prestaties te leveren zonder significante extra kosten te genereren.

Samenvatting:

De Thermor Top Sealed 14 RS iD E GN aardgaswandverwarming is een efficiënte en veilige oplossing voor de directe productie van warm water in huis. Het compacte ontwerp en de flexibele installatie (binnen of buiten) maken het ideaal voor elke woonruimte. Met een instelbaar vermogen tot 27 kW en een debiet van 14 liter per minuut, kan deze verwarming voldoen aan de warmwaterbehoeften van elk modern huishouden. Bovendien maken de energieklasse A, het lage geluidsniveau en het eenvoudige gebruik via een digitaal display het een comfortabele en efficiënte keuze voor elk gezin.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
299006
SKU
ATL288FA61F
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi