Caldera Intergas Kombi Kompakt Xclusive 30 met referentie 047604 van het merk INTERGAS
Caldera Intergas Kombi Kompakt Xclusive 30 met referentie 047604 van het merk INTERGAS
INTERGAS

Caldera Intergas Kombi Kompakt Xclusive 30

REF
047604
(0)
+1.255
1518.01 €
1.518,01 €
3.910,72 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Intergas Kombi Kompakt Xclusive 30 ketel biedt de beste efficiëntie in warm tapwater op de markt, met een vermogen tot 23,7 kW en 17,1 l/min doorstroming. Compact en betrouwbaar, met een warmtewisselaar van 15 jaar garantie.
  • Maximale efficiëntie in warm water met een doorstroming van 17,1 l/min
  • Warmtewisselaar met 15 jaar garantie
  • Hoge efficiëntie en lage NOx-emissies klasse 6
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Caldera Intergas Kombi Kompakt Xclusive 30

De Intergas Kombi Kompakt Xclusive 30 is een compacte en zeer efficiënte optie, ontworpen om maximaal comfort te bieden in grote huizen die een constante levering van warm water en verwarming vereisen. Met een nominale capaciteit van tot 23,7 kW en een debiet van 17,1 l/min bij 25°C, is deze ketel ideaal voor huishoudens die meerdere warmwaterpunten gelijktijdig moeten bedienen zonder prestatieverlies.

Wat de Kombi Kompakt Xclusive 30 onderscheidt, is de geavanceerde efficiëntie in de productie van warm tapwater (DHW), waardoor het een van de meest efficiënte ketels in zijn klasse is. Bovendien is het ontworpen met het milieu in gedachten, met een NOx klasse 6 die ervoor zorgt dat de emissies ver onder het gemiddelde liggen.

Hoofdkenmerken:

  • Leidende efficiëntie in warm tapwater (DHW): Deze ketel levert een debiet van 17,1 l/min bij 25°C en 11,2 l/min bij 35°C, wat zorgt voor een constante levering van warm water, zelfs in grote huishoudens. De mogelijkheid om warm water direct te leveren maakt het ideaal voor badkamers en keukens die gelijktijdig gebruik vereisen.
  • Warmtewisselaar met 15 jaar garantie: De bi-thermische warmtewisselaar van deze ketel is het hart van zijn hoge efficiëntie. Met 15 jaar garantie garandeert het een duurzame prestatie en een efficiënte warmteoverdracht, terwijl het tegelijkertijd het energieverbruik en de rekeningen vermindert.
  • Compact en betrouwbaar: Ondanks zijn grote capaciteit is de Xclusive 30 verrassend compact, met slechts 766 mm hoog, 450 mm breed en 277 mm diep, wat installatie in kleine ruimtes mogelijk maakt zonder in te boeten op prestaties. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een efficiënte en discrete ketel.

Extra voordelen:

  • NOx klasse 6: Met emissies van minder dan 20 mg/kWh is deze ketel ontworpen om te voldoen aan de strengste emissienormen, waardoor de ecologische impact wordt verminderd. Dit maakt het een milieuvriendelijke optie zonder in te boeten op prestaties.
  • Recyclebare componenten: 95% van de componenten van de ketel zijn recyclebaar, wat bijdraagt aan duurzaamheid en het verminderen van afval aan het einde van de levensduur.
  • Hoge energie-efficiëntie: Met een vermogensbereik van 3,6 kW tot 23,7 kW past de ketel zijn werking aan om het energieverbruik te optimaliseren, zowel voor verwarming als voor de productie van warm water. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekeningen zonder in te boeten op comfort.

Technische details:

  • Vermogen voor verwarming: 3,60 - 23,70 kW
  • Vermogen voor warm tapwater (DHW): 3,60 - 30,50 kW
  • Debiet van DHW bij 25°C: 17,1 l/min
  • Debiet van DHW bij 35°C: 11,2 l/min
  • NOx klasse: 6 (NOx-niveau < 20 mg/kWh)
  • Maximale bedrijfstemperatuur: 90°C
  • Maximale waterdruk: 5 bar
  • Afmetingen: 766 mm hoog, 450 mm breed, 277 mm diep
  • Gewicht: 30 kg
  • Veiligheidsklasse: IP44

Betrouwbaarheid en eenvoud:

De Intergas Kombi Kompakt Xclusive 30 is ontworpen om niet alleen efficiënt te zijn, maar ook om een eenvoudig gebruik te bieden voor zowel de consument als de installateur. Dankzij het compacte ontwerp en de beproefde technologie is het een van de meest betrouwbare ketels op de markt. Bovendien maakt de eenvoudige installatie en onderhoud het een handige optie voor elk huishouden.

Deze ketel is ideaal voor wie op zoek is naar een combinatie van betrouwbaarheid en prestaties zonder in te boeten op gebruiksgemak. De aluminium warmtewisselaar is robuust en efficiënt, wat garandeert dat de ketel jarenlang optimaal functioneert.

Technische kenmerken
Fabrikant
INTERGAS
Referentie
047604
SKU
CCI0423E55F
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi