Gasboiler Thermor LOGIC MICRO 24 met referentie 750044 van het merk THERMOR
Gasboiler Thermor LOGIC MICRO 24 met referentie 750044 van het merk THERMOR
Gasboiler Thermor LOGIC MICRO 24 met referentie 750044 van het merk THERMOR
Gasboiler Thermor LOGIC MICRO 24 met referentie 750044 van het merk THERMOR
THERMOR

Gasboiler Thermor LOGIC MICRO 24

REF
750044
(0)
+754
912.00 €
912,00 €
2.498,65 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De gasboiler Thermor LOGIC MICRO 24 biedt energie-efficiëntie A voor verwarming en DHW. Met een vermogen van 24,2 kW en een debiet van 13,87 L/min is het ideaal voor huishoudens die comfort en energiebesparing zoeken.
  • Vermogen van 24,2 kW.
  • Energieklasse A.
  • Debiet van warm water van 13,87 L/min.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 30 oktober.
Meer over het product

Informatie over Gasboiler Thermor LOGIC MICRO 24

De Thermor LOGIC MICRO 24 gasboiler, referentie 750044, is een efficiënte en compacte oplossing die is ontworpen om zowel verwarming als warm tapwater (DHW) betrouwbaar en economisch te leveren. Deze boiler valt op door zijn energie-efficiëntie en zijn micro-opslagcapaciteit, wat het een ideale keuze maakt voor middelgrote huishoudens die hun energieverbruik willen optimaliseren zonder in te boeten op comfort.

Energie-efficiëntie:

De Thermor LOGIC MICRO 24 heeft een energie-efficiëntieklasse A voor verwarming, wat zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik dat helpt om de gasrekeningen te verlagen. Bovendien heeft het voor de levering van warm tapwater (DHW) ook een klasse A, met een laadprofiel M, wat het perfect maakt voor huishoudelijk gebruik waar een constante levering van warm water op verschillende punten in huis vereist is.

Dit model is ontworpen om te werken met aardgas (AG), maar kan ook worden aangepast voor gebruik met propaan (GP) door gebruik te maken van een geschikt ombouwpakket, waardoor het flexibel en geschikt is voor verschillende installaties afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

Vermogen en prestaties:

De boiler biedt een vermogen van 24,2 kW voor zowel verwarming als DHW, waardoor het in staat is om te voldoen aan de verwarmingsbehoeften in de winter en efficiënt warm water te leveren gedurende het hele jaar. Met een debiet van 13,87 liter per minuut bij een temperatuurverschil van 25°C, garandeert deze boiler een constante en snelle levering van warm water, ideaal voor douches, baden en andere gelijktijdige verbruiksplaatsen.

De micro-opslagtechnologie zorgt voor directe toegang tot warm water zonder lange wachttijden, wat zorgt voor meer comfort en energie-efficiëntie, aangezien het gasverbruik wordt verminderd door het vermijden van energieverlies tijdens de tussenpozen tussen het gebruik.

Compacte afmetingen en praktisch ontwerp:

Het ontwerp van de Thermor LOGIC MICRO 24 is gemaakt om de installatie in kleine ruimtes te vergemakkelijken. Met compacte afmetingen van 700 mm hoog, 395 mm breed en 278 mm diep, kan deze boiler gemakkelijk worden geïnstalleerd in keukens, bijkeukens of kasten zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Bovendien maakt het gewicht van 28,8 kg het gemakkelijk om te hanteren en te installeren, waardoor het een praktische en toegankelijke optie is voor elk type woning.

Belangrijke technische details:

  • Vermogen: Met een vermogen van 24,2 kW biedt deze boiler voldoende prestaties om te voldoen aan de verwarmings- en warmwaterbehoeften van een gemiddeld huishouden.
  • DHW-debiet: Met een debiet van 13,87 liter per minuut bij een temperatuurverschil van 25°C, zorgt de boiler voor een constante en adequate levering van warm water voor verschillende gelijktijdige toepassingen.
  • DHW-productie: De micro-opslagtechnologie garandeert directe toegang tot warm water, waardoor de wachttijd wordt verminderd en het energieverbruik wordt geoptimaliseerd.
  • Gascompatibiliteit: Werkt zowel met aardgas (AG) als met propaan (GP) via een ombouwpakket, wat flexibiliteit biedt bij de installatie.

Energie-efficiëntie en duurzaamheid:

De LOGIC MICRO 24 boiler is ontworpen om te voldoen aan de huidige normen voor energie-efficiëntie, met een uitstekende verhouding tussen prestaties en energieverbruik. Zijn energieklasse A voor zowel verwarming als DHW zorgt ervoor dat de gebruiker geniet van totaal comfort in huis zonder hoge energiekosten te maken.

De flexibiliteit om over te schakelen van aardgas naar propaan maakt deze boiler ideaal voor woningen in gebieden waar geen continue levering van aardgas is, waardoor de gebruiker de energiebron kan kiezen die het beste bij zijn omstandigheden past.

Samenvatting:

De Thermor LOGIC MICRO 24 is een compacte, efficiënte en veelzijdige gasboiler die een vermogen van 24,2 kW biedt om te voldoen aan de verwarmings- en warmwaterbehoeften in middelgrote huishoudens. Zijn micro-opslagtechnologie, samen met zijn debiet van 13,87 L/min, garandeert een continue levering van warm water zonder wachttijden, terwijl zijn energieklasse A zorgt voor een verminderd gasverbruik.

Met compacte afmetingen en de mogelijkheid om zich aan te passen aan zowel aardgas als propaan, is deze boiler ideaal voor wie op zoek is naar een efficiënte, economische en gemakkelijk te installeren oplossing voor hun verwarmings- en warmwaterbehoeften in huis.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
750044
SKU
ATL985579E4
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi