Baxi GAVINA PLUS Eco 20 kW stookolie ketel met referentie 7703642 van het merk BAXI
Baxi GAVINA PLUS Eco 20 kW stookolie ketel met referentie 7703642 van het merk BAXI
BAXI

Baxi GAVINA PLUS Eco 20 kW stookolie ketel

REF
7703642
(0)
+1.586
1918.00 €
1.918,00 €
2.792,68 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De stookolieketel Baxi GAVINA PLUS Eco GT 20 is een ketel alleen voor verwarming met een vermogen van 23,3 kW, ontworpen voor radiator- en vloerverwarmingssystemen. Het biedt hoge efficiëntie en lage NOx-emissies.
  • Vermogen van 23,3 kW.
  • Lage NOx-emissies en energie-efficiëntie klasse B.
  • Compacte afmetingen, perfect voor kleine ruimtes.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Baxi GAVINA PLUS Eco 20 kW stookolie ketel

De Baxi GAVINA PLUS Eco GT 20 oliegestookte ketel is een verwarmingsketel die is ontworpen om een hoge prestaties en energie-efficiëntie te bieden in radiatorinstallaties en vloerverwarmingssystemen. Met een vermogen van 23,3 kW is deze ketel gebouwd met een stalen warmtewisselaar die duurzaamheid en een optimale werking in huishoudelijke installaties garandeert. De GAVINA PLUS Eco GT 20 is ideaal voor woningen die een betrouwbaar en efficiënt verwarmingssysteem vereisen, met een eenvoudige bediening via het analoog bedieningspaneel.

Hoofdkenmerken:

  • Thermisch vermogen van 23,3 kW: Deze ketel is perfect om te voldoen aan de verwarmingsbehoeften in middelgrote tot grote woningen. Het vermogen zorgt ervoor dat het radiator- of vloerverwarmingssysteem efficiënt werkt, waardoor een constante en comfortabele temperatuur in het hele huis wordt gegarandeerd.
  • Stalen warmtewisselaar met analoge bediening: De ketel is uitgerust met een stalen warmtewisselaar die zorgt voor een grotere duurzaamheid en weerstand. Het analoog bedieningspaneel vergemakkelijkt het beheer van het systeem, waardoor snelle en eenvoudige aanpassingen mogelijk zijn om de verwarmingsprestaties te optimaliseren.
  • Geschikt voor radiatoren en vloerverwarming: De GAVINA PLUS Eco GT 20 is geschikt voor zowel radiatorsystemen als vloerverwarming, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor verschillende soorten verwarmingsinstallaties.
  • Zeer lage NOx-emissies: Dankzij de efficiënte brander voldoet deze ketel aan de strengste milieunormen, met zeer lage vervuilende emissies van NOx (110,6 mg/kWh). Dit maakt het een milieuvriendelijke optie, die de impact op de luchtkwaliteit vermindert.
  • Compacte afmetingen: Met afmetingen van 850 x 450 x 600 mm is deze ketel compact en gemakkelijk te installeren in kleine ruimtes, waardoor het ideaal is voor locaties met beperkte ruimte, zoals ketelruimtes of garages.

Technische specificaties:

  • Nominaal thermisch vermogen verwarming (80/60ºC): 23,3 kW.
  • Efficiëntie bij nominaal vermogen (80/60ºC): 95%.
  • Efficiëntie bij gedeeltelijke belasting van 30% (80/60ºC): 98%.
  • NOx-emissies: 110,6 mg/kWh.
  • Geschat netto gewicht: 122 kg.
  • Energie-efficiëntieklasse voor verwarming: B.
  • Retour-/aanvoerverbindingen: 3/4".

Extra voordelen:

  • Gemakkelijke installatie en onderhoud: De Baxi GAVINA PLUS Eco GT 20 is ontworpen om de installatie te vergemakkelijken, met elementen zoals het expansievat, veiligheidsklep, vulkraan en hoogwaardige circulator, wat de installatie tijd en kosten vermindert. Bovendien maakt het compacte ontwerp installatie in beperkte ruimtes mogelijk.
  • Gratis opstartcontrole: Baxi biedt een gratis opstart aan, uitgevoerd door hun officiële technische service, wat zorgt voor een correcte en geoptimaliseerde opstart van de ketel.
  • Laag verbruik en hoge efficiëntie: Met een rendement van 95% bij nominaal vermogen en 98% bij gedeeltelijke belasting is de GAVINA PLUS Eco GT 20 extreem efficiënt, wat bijdraagt aan het verlagen van het olieverbruik en de energiekosten op de lange termijn.
  • Robuust en duurzaam ontwerp: De stalen warmtewisselaar zorgt voor een lange levensduur, terwijl de lage NOx-emissie brander niet alleen de energie-efficiëntie verbetert, maar ook bijdraagt aan een schoner milieu.

De Baxi GAVINA PLUS Eco GT 20 oliegestookte ketel is perfect voor middelgrote woningen die een betrouwbare en efficiënte oplossing voor verwarming vereisen. Het is ideaal voor zowel radiatoren als vloerverwarming, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende soorten installaties. De lage NOx-emissies maken het geschikt voor huishoudens die hun milieu-impact willen verminderen, zonder in te boeten op prestaties.

De Baxi GAVINA PLUS Eco GT 20 oliegestookte ketel biedt een ideale combinatie van efficiëntie, gebruiksgemak en betrouwbaarheid voor het verwarmingssysteem van elk huis. Met een vermogen van 23,3 kW en een hoge energie-efficiëntie is deze ketel ontworpen om maximaal comfort te bieden met minimaal energieverbruik. Het compacte ontwerp, samen met de mogelijkheid om te functioneren met zeer lage NOx-emissies, maakt het een ideale keuze voor wie op zoek is naar een robuuste en milieuvriendelijke ketel.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7703642
SKU
CROAE40993C
Object
Thermische groep
Energie-efficiëntieklasse
B
Brandbaar
Gasolie
Nominaal vermogen / Verwarming
23,3 kW
Voedingstype
Gas of diesel
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi