Thermostaatbare enkelbuisklep Man 1/2" - Standaard met referentie 52710 van het merk ORKLI
Thermostaatbare enkelbuisklep Man 1/2" - Standaard met referentie 52710 van het merk ORKLI
ORKLI

Thermostaatbare enkelbuisklep Man 1/2" - Standaard

REF
52710
(1)
+19
22.00 €
22,00 €
40,92 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Orkli 1/2" thermostatische enkelbuisklep met een maximale afleiding van 32% voor radiatoren. Compatibel met leidingen van 12 tot 16 mm. Mannelijke aansluiting en regelbare doorstroming. Compatibel met thermostatische kop (niet inbegrepen).
  • Afleiding van 32% voor radiatoren.
  • Compatibel met leidingen van 12 tot 16 mm.
  • Mannelijke aansluiting en regelbare doorstroming.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Thermostaatbare enkelbuisklep Man 1/2" - Standaard

De Orkli monotube thermostatische klep, referentie 52710, is een zeer efficiënte en veelzijdige oplossing voor centrale verwarmingssystemen. Speciaal ontworpen voor monotube radiatoren, kan deze klep de waterstroom reguleren en de verwarmingsprestaties optimaliseren, waardoor een uniforme warmteverdeling in de aangesloten radiatoren wordt gegarandeerd. Met een mannelijke aansluiting van 1/2" en geschikt voor leidingen met een diameter van 12 tot 16 mm, is deze klep ideaal voor verwarmingsinstallaties in woningen en commerciële ruimtes.

Toepassingen:

Deze monotube thermostatische klep is perfect voor verwarmingsinstallaties waar een nauwkeurige en efficiënte controle van de waterstroom naar de radiatoren gewenst is. Dankzij het veelzijdige ontwerp en de regelcapaciteit past het zich gemakkelijk aan een breed scala aan leidingconfiguraties aan, inclusief systemen van koper, PER of meerlagen. Het is een ideale optie voor zowel nieuwe systemen als renovaties van verwarmingsinstallaties, vooral in omgevingen waar energie-efficiëntie en nauwkeurige temperatuurcontrole van groot belang zijn.

Technische kenmerken:

  • Manuele aansluiting van 1/2": De klep heeft een standaard mannelijke aansluiting van 1/2", wat de integratie in de meeste verwarmingssystemen vergemakkelijkt zonder dat extra adapters nodig zijn. Deze aansluiting is compatibel met koperen, PER en meerlagen leidingen, wat de veelzijdigheid in verschillende installaties vergroot.
  • Leidingdiameter van 12 tot 16 mm: De klep is ontworpen om te werken met leidingen met een diameter van 12 tot 16 mm, waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan verwarmingsinstallaties. Deze aanpassingscapaciteit maakt het gebruik in verschillende soorten verwarmingssystemen mogelijk, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie.
  • Radiatorafvoer van 32%: De klep staat een maximale radiatorafvoer van 32% toe, wat de waterstroom optimaliseert en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de installatie wordt verdeeld. Dit zorgt voor een groter thermisch comfort en energie-efficiëntie, waardoor onnodig energieverbruik wordt verminderd.

Uitgelichte voordelen:

  • Nauwkeurige debietregeling: De Orkli monotube thermostatische klep heeft een debietregelingsfunctie waarmee de waterstroom naar de radiatoren nauwkeurig kan worden aangepast, wat de efficiëntie van het verwarmingssysteem verbetert. Dit zorgt ervoor dat de hoeveelheid water die door de radiator circuleert, geschikt is om een constante en comfortabele temperatuur in elke kamer te handhaven.
  • Constante drukval: Een van de belangrijkste voordelen van deze klep is dat deze een constante drukval behoudt, ongeacht de in- of uitstromingsrichting van het water. Dit garandeert een stabiele en efficiënte werking van het verwarmingssysteem, waardoor temperatuurfluctuaties worden voorkomen en het algemeen comfort in huis of op de werkplek verbetert.
  • Vervangbare handgreep: De klep is uitgerust met een handgreep die het mogelijk maakt om het debiet eenvoudig te regelen. Deze handgreep kan gemakkelijk worden vervangen door een thermostatische kop (niet inbegrepen) om de temperatuurregeling te automatiseren, wat meer comfort en efficiëntie biedt in het beheer van het verwarmingssysteem.

Aanvullende specificaties:

  • Ingebouwde invoersensor: De klep bevat een geïntegreerde invoersensor die het mogelijk maakt om de waterstroom naar de radiator nauwkeurig te meten en te regelen, waardoor de prestaties van het verwarmingssysteem worden geoptimaliseerd. Deze sensor zorgt ervoor dat de klep snel reageert op temperatuurveranderingen, waarbij de waterstroom dienovereenkomstig wordt aangepast om een comfortabele omgeving te behouden.
  • Afstand tussen as en aansluitopeningen: De afstand tussen de as van de radiator en de aansluitopeningen is 47 mm, wat de installatie in de meeste monotube radiatoren vergemakkelijkt. Deze gestandaardiseerde maat zorgt ervoor dat de klep perfect in het systeem kan worden geïntegreerd zonder dat extra aanpassingen nodig zijn.
  • Compatibiliteit met thermostatische koppen: Hoewel de klep wordt geleverd met een handgreep, is deze ontworpen om compatibel te zijn met thermostatische koppen. Dit stelt de gebruiker in staat om de klep eenvoudig te upgraden om de temperatuurregeling te automatiseren, wat de energie-efficiëntie en het comfort van het verwarmingssysteem verder verbetert.

Aanvullende voordelen:

  • Eenvoudige installatie: Dankzij het standaardontwerp en de compatibiliteit met een breed scala aan leidingen en systemen is de Orkli monotube thermostatische klep eenvoudig te installeren, wat de installatie- en arbeidskosten verlaagt. Bovendien vergemakkelijkt de mogelijkheid om het debiet zonder speciale gereedschappen te regelen het gebruik en de latere aanpassing.
  • Energie-efficiëntie: Door de waterstroom naar de radiatoren nauwkeurig te regelen, draagt deze klep bij aan een efficiënter energiegebruik in verwarmingssystemen, wat kan leiden tot aanzienlijke besparingen op de energierekeningen op lange termijn.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de klep ontworpen om de eisen van een verwarmingssysteem op lange termijn te weerstaan, en biedt een duurzame en betrouwbare prestatie onder normale gebruiksomstandigheden.
Technische kenmerken
Fabrikant
ORKLI
Referentie
52710
SKU
ORKA3D99058
Meningen
5.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
Dani
D
Dani
(groupsumi.es)
6 nov 2022
Goed product voor een beetje hoge prijs voor wat het biedt. Deze keer kwam het product in slechte staat aan.
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi