Elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 120 van 1200 kW met referentie 298007129 van het merk FERROLI
Elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 120 van 1200 kW met referentie 298007129 van het merk FERROLI
FERROLI

Elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 120 van 1200 kW

REF
298007129
(0)
+192
231.50 €
231,50 €
799,81 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 120 van 1200 W is een thermische emitter van 7 elementen ontworpen om hoog comfort te bieden met geavanceerde technologie. Hij beschikt over een programmeerthermostaat, TFT-scherm, en functies zoals vorstbescherming en open ramen. Hij kan muurbevestigd of met een optionele wielenkit worden geïnstalleerd.
  • Vermogen: 1200 W.
  • Wekelijkse programmering en spaarmodi.
  • TFT-scherm voor weergave en bediening.
Koop nu en ontvang het tussen 31 oktober en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 120 van 1200 kW

De programmebare elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 120, referentie 298007129, is een digitale thermische emitter met 7 elementen en een vermogen van 1200 W, ideaal voor het bieden van efficiënte en comfortabele warmte in huishoudelijke ruimtes. Het maakt gebruik van de meest geavanceerde elektronische systemen, wat zorgt voor betrouwbaarheid, efficiëntie en nauwkeurige temperatuurregeling.

Energie-efficiëntie en prestaties:

De Ferroli RIMINI DP 120 is uitgerust met een roestvrijstalen verwarmingselement en maakt gebruik van een verwarmingssysteem met warmtedragend vloeistof, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en duurzame prestaties. De wekelijkse programmeerbare thermostaat stelt u in staat om de verwarming aan te passen gedurende 7 dagen en 24 uur per dag, met verschillende werkmodi zoals Comfort, Economie en Antivries.

De Economie-modus maakt het mogelijk om de temperatuur met 0,5°C tot 4,5°C te verlagen tijdens de nacht of in afwezigheidsperiodes, wat helpt om het energieverbruik te optimaliseren. Bovendien beschikt het over de functie antivriesbescherming die voorkomt dat de radiator bevriest in koude omgevingen.

Geavanceerde technologie en controle:

Deze radiator is uitgerust met een TFT-scherm, dat een duidelijke en gebruiksvriendelijke interface biedt om de kamertemperatuur te visualiseren en de instellingen van de radiator te regelen. De vervagende achtergrondverlichting maakt het mogelijk om van een afstand te zien of de radiator in werking is.

De intelligente PID-regeling met elektronisch TRIAC-systeem zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling, waarbij het elektriciteitsverbruik wordt aangepast aan de warmtevraag. Bovendien beschikt de radiator over de functie "open ramen", die de radiator automatisch uitschakelt als er een plotselinge temperatuurval wordt gedetecteerd, waardoor energieverspilling wordt voorkomen.

In geval van een onderbreking kan de radiator automatisch terugkeren naar de geprogrammeerde modus, wat zorgt voor een continue en efficiënte werking zonder handmatige tussenkomst.

Veelzijdig en duurzaam ontwerp:

Met afmetingen van 581 mm hoogte, 716 mm breedte en 100 mm diepte, is de Ferroli RIMINI DP 120 compact en eenvoudig te installeren in elk huis. De muurbevestiging is de standaardoptie, maar er is een optionele wielenkit beschikbaar, waardoor het op de vloer kan worden geplaatst voor meer mobiliteit binnen de woning. Bovendien heeft het een geschatte levensduur van 25 jaar, wat het een duurzame en betrouwbare investering maakt.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Elektrisch vermogen: 1200 W.
  • TFT-scherm voor weergave van de kamertemperatuur.
  • Wekelijkse programmering met modi: Comfort, Economie en Antivries.
  • Functie "open ramen" die de radiator automatisch uitschakelt bij een temperatuurval.
  • Antivriesbescherming.
  • Vervagende achtergrondverlichting voor zichtbaarheid op afstand.
  • Intelligente PID-regeling met TRIAC-systeem voor elektronische uitschakeling.
  • Afmetingen: 581 mm hoogte, 716 mm breed, 100 mm diep.
  • Gewicht: 11,9 kg.
  • Energiebron: Elektrisch (230 V - 50 Hz).
  • Installatietype: Wand (optionele wielenkit).
  • Levensduur: 25 jaar.

Toepassingen en voordelen:

De Ferroli RIMINI DP 120 is ideaal voor huishoudelijke ruimtes waar efficiënte en gemakkelijk te regelen verwarming vereist is. De geavanceerde programmering en intelligente functies zoals antivriesbescherming en de functie "open ramen" maken het een betrouwbare en efficiënte keuze om het huis te allen tijde comfortabel te houden.

Samenvatting:

De elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 120 is een hoogwaardige optie voor wie op zoek is naar betrouwbare en efficiënte verwarming. Met 1200 W vermogen, wekelijkse programmering en geavanceerde digitale controle, biedt deze radiator optimale comfort voor het huis, terwijl het veelzijdige ontwerp zowel wand- als mobiele installatie mogelijk maakt.

Technische kenmerken
Fabrikant
FERROLI
Referentie
298007129
SKU
FRRA5203F76
Object
Radiator
Beschermingsgraad
IP2X
Aantal items
7
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi