Elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 75 van 750kW met referentie 298005079 van het merk FERROLI
Elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 75 van 750kW met referentie 298005079 van het merk FERROLI
FERROLI

Elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 75 van 750kW

REF
298005079
(0)
+178
214.50 €
214,50 €
740,52 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 75 van 750 W is een thermische emitter met 5 elementen die is ontworpen om hoog comfort te bieden met geavanceerde technologie. Hij is uitgerust met een programmeermogelijkheid voor digitale thermostaat, TFT-scherm en vorstbescherming. Ideaal voor muurinstallatie of met optionele wielenkit.
  • Vermogen: 750 W.
  • Wekelijkse programmering en besparingsmodi.
  • TFT-scherm voor controle en weergave.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 30 oktober.
Meer over het product

Informatie over Elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 75 van 750kW

De elektrische radiator Ferroli RIMINI DP 75, referentie 298005079, is een digitale thermische emitter van de nieuwste generatie, ontworpen om een efficiënte en comfortabele verwarming te bieden. Met een vermogen van 750 W is deze radiator met 5 elementen ideaal voor gebruik in huishoudelijke ruimtes, waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met een compact en functioneel ontwerp.

Energie-efficiëntie en prestaties:

Deze radiator beschikt over een verwarmingssysteem met warmtedragend vloeistof en een roestvrijstalen verwarmingselement, wat zorgt voor een efficiënte en duurzame verwarming. Bovendien stelt de weekprogrammeerbare thermostaat een nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk gedurende 7 dagen en 24 uur per dag, met drie werkmodi: Comfort, Economie en Vorstbescherming. De Economie-modus verlaagt de temperatuur met 0,5°C tot 4,5°C tijdens afwezigheid of 's nachts, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd.

De automatische uitschakelfunctie en vorstbescherming maken het geschikt voor verschillende klimaten, waardoor de ruimte comfortabel blijft, zelfs in de koudste periodes. Het heeft ook een "open ramen"-functie, die de werking stopt wanneer er een scherpe temperatuurval wordt gedetecteerd, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen.

Geavanceerde technologie en controle:

De Ferroli RIMINI DP 75 is uitgerust met een TFT-scherm dat het gemakkelijk maakt om de omgevingstemperatuur te bekijken en een snelle en eenvoudige configuratie van de radiator mogelijk maakt. De vervagende achtergrondverlichting zorgt ervoor dat de radiator van een afstand duidelijk zichtbaar is, wat de gebruiker aangeeft dat deze in werking is.

De intelligente PID-regeling met TRIAC-systeem zorgt voor optimale prestaties door automatische temperatuurregeling en elektronische uitschakeling. Dit systeem verbetert niet alleen de nauwkeurigheid van de verwarming, maar garandeert ook een hogere efficiëntie en duurzaamheid van het apparaat.

In geval van onvoorziene omstandigheden heeft de radiator de mogelijkheid om automatisch terug te keren naar de geprogrammeerde modus, wat de gebruiker gemoedsrust biedt en zorgt voor comfort zonder onderbrekingen.

Veelzijdig en duurzaam ontwerp:

Met afmetingen van 581 mm hoog, 556 mm breed en 100 mm diep, is de Ferroli RIMINI DP 75 compact en gemakkelijk te installeren in elk huis. De wandmontage is de standaardoptie, maar er is ook een wielenkit beschikbaar, waardoor het op de vloer kan worden geplaatst en gemakkelijk door verschillende kamers kan worden verplaatst. Bovendien maakt de afstandsbediening het nog gemakkelijker om dit apparaat te bedienen.

De radiator is ontworpen voor een lange levensduur van tot 25 jaar, wat het een betrouwbare investering op lange termijn maakt.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Elektrisch vermogen: 750 W.
  • TFT-scherm voor het weergeven van de temperatuur.
  • Wekelijkse en dagelijkse programmering met drie modi: Comfort, Economie en Vorstbescherming.
  • Open ramen functie en vorstbescherming.
  • Intelligente PID-regeling met TRIAC-systeem voor elektronische uitschakeling.
  • Vervagende achtergrondverlichting voor zichtbaarheid op afstand.
  • Afmetingen: 581 mm hoog, 556 mm breed, 100 mm diep.
  • Peso: 9 kg.
  • Voedingsbron: Elektrisch (230 V - 50 Hz).
  • Installatietype: Wand (wielenkit optioneel).
  • Levensduur: 25 jaar.
  • Montage: Binnen, verticale installatie.

Toepassingen en voordelen:

De Ferroli RIMINI DP 75 is ideaal voor huishoudelijke ruimtes, en biedt een efficiënte en gemakkelijk te beheren verwarming. De geavanceerde programmering stelt gebruikers in staat om de werking van de radiator aan te passen aan hun behoeften, waardoor comfort en energiebesparing worden geoptimaliseerd. Het compacte ontwerp en de mogelijkheid van wand- of mobiele installatie maken het een veelzijdige optie voor elke kamer.

Technische kenmerken
Fabrikant
FERROLI
Referentie
298005079
SKU
FRR4BEC002B
Object
Radiator
Beschermingsgraad
IP2X
Aantal items
5
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi