Geglazuurde accumulator Baxi AS 300-2E van 300 liter met referentie 7710444 van het merk BAXI
Geglazuurde accumulator Baxi AS 300-2E van 300 liter met referentie 7710444 van het merk BAXI
BAXI

Geglazuurde accumulator Baxi AS 300-2E van 300 liter

REF
7710444
(0)
+1.525
1845.00 €
1.845,00 €
2.686,20 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De geëmailleerde accumulator Baxi AS 300-2E van 300 liter biedt een hoge prestaties met twee geëmailleerde stalen spiralen en kathodische bescherming door een magnesiumanode. Ideaal voor thermische zonne-installaties.
  • Capaciteit van 300 liter
  • Corrosiebescherming met magnesiumanode
  • Compatibel met zonne-energie
Koop nu en ontvang het tussen 31 oktober en 4 november.
Meer over het product

Informatie over Geglazuurde accumulator Baxi AS 300-2E van 300 liter

De geëmailleerde Baxi AS 300-2E accumulator van 300 liter is ontworpen voor efficiënte opslag van Warm Tapwater (DHW) in grote installaties, ideaal voor woningen of gebouwen die een hoog volume warm water vereisen. Gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen door Baxi, is dit model speciaal ontworpen voor gebruik in thermische zonne-installaties, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare energiebronnen en een optimale prestaties op lange termijn wordt gegarandeerd.

Robuuste en duurzame constructie:

De accumulator is gebouwd van geëmailleerd staal, een sterk en duurzaam materiaal dat uitstekende bescherming tegen corrosie biedt, waardoor het apparaat zijn efficiëntie jarenlang behoudt. Dit type constructie, volgens de norm DIN 4753, garandeert dat de accumulator voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen in de sector.

Naast de constructie in geëmailleerd staal, bevat dit model twee conische spiralen van hoge kwaliteit, ook vervaardigd uit geëmailleerd staal. Deze spiralen zijn geometrisch geïntegreerd in het binnenste van de tank, wat zorgt voor een gelijke verwarming van het totale volume warm tapwater. Dit maximaliseert de efficiëntie van het systeem, waardoor de accumulator grote hoeveelheden warm water snel en efficiënt kan leveren.

Geavanceerde beschermtechnologie:

Een van de meest opvallende kenmerken van de Baxi AS 300-2E is zijn cathodische bescherming systeem met magnesium anode. Dit systeem is cruciaal om corrosie binnen de accumulator te voorkomen, vooral in installaties met zeer agressief water of met een hoog mineraalgehalte. De magnesium anode fungeert als een beschermende barrière, waardoor de levensduur van de accumulator wordt verlengd en gegarandeerd wordt dat deze optimaal functioneert gedurende een langere periode.

De accumulator is ook uitgerust met een statusindicator voor de anode, waarmee adequaat preventief onderhoud kan worden uitgevoerd, zodat de bescherming tegen corrosie altijd in optimale staat is. Optioneel kan het apparaat worden aangesloten op een elektronisch cathodisch beschermingssysteem, dat een nog geavanceerdere en onderhoudsvrije bescherming biedt.

Efficiënte en ecologische isolatie:

De thermische isolatie van de accumulator is gemaakt van geinjecteerde harde polyurethaanschuim, een zeer efficiënt materiaal dat warmteverlies minimaliseert, waardoor warm water langer behouden blijft zonder constante energieverbruik. Deze isolatie, vrij van CFC's (chloorfluorkoolwaterstoffen), zorgt niet alleen voor een superieure energie-efficiëntie, maar is ook milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het apparaat.

Dankzij deze hoogwaardige isolatie kan de Baxi AS 300-2E warm water gedurende lange periodes vasthouden, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een grotere efficiëntie in het gebruik van energiebronnen, vooral in zonne-installaties.

Verticaal ontwerp en compatibiliteit met zonne-energie:

De Baxi AS 300-2E is ontworpen voor verticale installatie, wat het mogelijk maakt om deze in kleine ruimtes te plaatsen, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare hoogte in garages, machinekamers of technische ruimtes van gebouwen. Dit compacte en functionele ontwerp maakt het mogelijk dat de accumulator gemakkelijk in elk type installatie kan worden geïntegreerd zonder in te boeten op prestaties.

Dit model is volledig compatibel met thermische zonne-installaties, wat het een ideale keuze maakt voor degenen die maximaal gebruik willen maken van hernieuwbare energie. De hoogwaardige spiralen zorgen voor een efficiënte warmteoverdracht, waardoor grote hoeveelheden water kunnen worden verwarmd met behulp van zonne-energie, wat de energiebesparing maximaliseert en de ecologische impact vermindert.

Technische specificaties:

  • Capaciteit: 300 liter, ideaal voor woningen of gebouwen met een hoge vraag naar DHW.
  • Afmetingen: 1423 mm hoog, 610 mm breed en 835 mm diep.
  • Nettogewicht: 106 kg, wat de installatie en hantering vergemakkelijkt.
  • Maximale werktemperatuur: 95°C, wat een veilige en efficiënte werking onder diverse omstandigheden garandeert.
  • Maximale werkdruk: 10 bar, wat de weerstand en veiligheid tegen drukfluctuaties in het water waarborgt.
  • Hoge prestaties spiralen: Twee conische spiralen van geëmailleerd staal voor een gelijkmatige en efficiënte verwarming van het water.
  • Energieklasse: C, wat een evenwichtig energieverbruik garandeert.

Voordelen van het apparaat:

  • Hoge capaciteit: Met een volume van 300 liter is deze accumulator perfect voor installaties die grote hoeveelheden warm tapwater vereisen.
  • Geavanceerde bescherming tegen corrosie: Het magnesium anode beschermingssysteem, samen met de statusindicator, zorgt voor een lange levensduur van de accumulator, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.
  • Energie-efficiëntie: De CFC-vrije polyurethaan thermische isolatie maximaliseert de warmtebehoud, vermindert het energieverbruik en verhoogt de algehele efficiëntie van het systeem.
  • 5 jaar garantie: De accumulator wordt geleverd met een garantie van 5 jaar, wat het vertrouwen in de duurzaamheid en prestaties van het apparaat weerspiegelt.
  • Compatibiliteit met zonne-energie: Het ontwerp maakt het ideaal voor installaties die de thermische zonne-energie willen benutten, waardoor de energiebesparing wordt gemaximaliseerd en de koolstofuitstoot wordt verminderd.
Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7710444
SKU
CROA25CAC7C
Object
Accumulator
Diameter
605 mm
Energie-efficiëntieklasse
C
Werktemperatuur
110,00 - 95,00 °C
Installatietype
Verticaal
Maximale druk
10 bar
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi