Eengreeps badkraan 1/2" Grohe BauEdge chroom met referentie 23334000 van het merk GROHE
Eengreeps badkraan 1/2" Grohe BauEdge chroom met referentie 23334000 van het merk GROHE
GROHE

Eengreeps badkraan 1/2" Grohe BauEdge chroom

REF
23334000
(0)
+69
83.10 €
83,10 €
121,52 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe BauEdge éénhendel badkraan biedt nauwkeurige controle en gebruiksgemak, met een LongLife keramisch cartridge, een instelbare doorstroombegrenzer en een duurzame StarLight chroomafwerking.
  • LongLife keramisch cartridge voor duurzame controle
  • Automatische omsteller bad/douche
  • Duurzame GROHE StarLight chroomafwerking
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Eengreeps badkraan 1/2" Grohe BauEdge chroom

De ééngree monomando Grohe BauEdge, referentie 23334000, combineert een modern en elegant ontwerp met geavanceerde technologie om een comfortabele en efficiënte badervaring te bieden. Deze kraan is ontworpen voor wandmontage en biedt een gemakkelijke en nauwkeurige bediening, ideaal voor wie op zoek is naar een praktische en aantrekkelijke oplossing voor hun badkamer. Gemaakt volgens de hoge kwaliteitsnormen van Grohe, zal deze kraan niet alleen de esthetiek van je badkamer verbeteren, maar ook zorgen voor een duurzame en betrouwbare prestatie.

Nauwkeurige en duurzame controle met GROHE LongLife

De GROHE LongLife keramische cartridge van 46 mm garandeert een soepele en nauwkeurige controle van het watervolume en de temperatuur. Deze geavanceerde technologie is ontworpen om jarenlang betrouwbare prestaties te bieden, zodat je het water gemakkelijk en moeiteloos kunt aanpassen. Het keramische schijfmechanisme is zeer slijtvast, wat zorgt voor een langdurig gebruik, zelfs in intensieve omgevingen.

Waterbesparing met een instelbare debietbegrenzer

De kraan is uitgerust met een instelbare debietbegrenzer, waarmee je de waterstroom kunt regelen om het verbruik te verminderen zonder in te boeten op comfort. Deze functie is ideaal voor wie hun waterverbruik wil verminderen en bij wil dragen aan milieubehoud, naast het verlagen van hun water- en energiekosten. Bovendien is hij compatibel met een optionele temperatuurbegrenzer, die een extra veiligheidsniveau biedt, vooral in huishoudens met kinderen of ouderen.

Functioneel ontwerp met automatische omsteller

De automatische omsteller voor bad/douche maakt het gemakkelijk om te schakelen tussen de wateruitlaat voor het bad en de douche, wat zorgt voor een soepele en comfortabele overgang. Deze functie is vooral handig voor gezinsbadkamers of voor degenen die een veelzijdige en functionele oplossing prefereren. Bovendien zorgt de uitloop met geïntegreerde mousseur ervoor dat de waterstroom soepel en spettervrij is, wat de gebruikservaring verbetert.

Veiligheid en efficiëntie met terugslagklep

De kraan heeft een onderaansluiting voor flexibele slang G 1/2" die een geïntegreerde terugslagklep bevat, die voorkomt dat afvalwater terugstroomt naar de schoonwatervoorziening, wat zorgt voor een veilige en efficiënte werking van het watersysteem. Deze functie is essentieel voor het handhaven van hygiëne en veiligheid in de badkamer, en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 23334000
  • Model: Ééngree monomando Grohe BauEdge
  • Kleur: Chroom
  • Technologie:
    • GROHE LongLife: 46 mm keramische cartridge voor duurzame controle
    • GROHE StarLight: Glanzende en duurzame chroomafwerking
    • Instelbare debietbegrenzer
    • Automatische omsteller bad/douche
    • Geïntegreerde mousseur voor een soepele stroom
    • Terugslagklep in de onderaansluiting voor flexibele slang G 1/2"
  • Aanvullende componenten:
    • Massieve metalen hendel voor ergonomische bediening
    • S-verbindingen voor een veilige installatie
    • Metalen rozetten voor een onberispelijke esthetische afwerking

Installatie en duurzaamheid

De GROHE BauEdge is ontworpen voor eenvoudige wandmontage, met gebruik van S-verbindingen voor een veilige en nauwkeurige bevestiging. Bovendien verbeteren de metalen rozetten niet alleen de esthetiek van de kraan, maar zorgen ze ook voor een schone en elegante installatie.

De GROHE StarLight chroomafwerking biedt niet alleen een duurzame en aantrekkelijke glans, maar is ook zeer kras- en corrosiebestendig, wat ervoor zorgt dat de kraan zijn onberispelijke uiterlijk jarenlang behoudt. Deze afwerking maakt schoonmaken en onderhoud eenvoudig, waardoor het een ideale keuze is voor badkamers met veel gebruik.

Aanbevolen gebruik

Deze badkraan is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam product met een modern en functioneel ontwerp. De gemakkelijke bediening, gecombineerd met de efficiëntie in waterbesparing en het veiligheidssysteem, maken het ideaal voor zowel gezinswoningen als badkamers met veel gebruik. Bovendien maakt de wandmontage en de veelzijdigheid het een geschikte keuze voor alle soorten badkamerprojecten.

Conclusie

De ééngree monomando Grohe BauEdge biedt een complete oplossing voor de watercontrole in je badkamer. De combinatie van geavanceerde technologieën zoals de GROHE LongLife cartridge, de debietbegrenzer en de StarLight afwerking, samen met het ergonomische en functionele ontwerp, maken het een uitstekende keuze voor elke moderne badkamer. Met Grohe BauEdge geniet je niet alleen van betrouwbare en duurzame prestaties, maar ook van een elegante stijl en een verbeterde badervaring.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
23334000
SKU
GROC0175619
Kleur
Cromo
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi