Eengreeps douche- en badkraan 1/2" Grohe Eurostyle New chroom met referentie 33591003 van het merk GROHE
Eengreeps douche- en badkraan 1/2" Grohe Eurostyle New chroom met referentie 33591003 van het merk GROHE
GROHE

Eengreeps douche- en badkraan 1/2" Grohe Eurostyle New chroom

REF
33591003
(0)
+129
155.00 €
155,00 €
267,42 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe Eurostyle New éénhendelkranen voor badkamer en douche combineren een elegant ontwerp met nauwkeurige controle dankzij SilkMove en waterbesparing met de ecologische begrenzer. Ideaal voor moderne badkamers.
  • Ceramisch SilkMove cartridge voor nauwkeurige controle
  • Ecologische temperatuur- en debietbegrenzer
  • Automatische omsteller badkamer/douche
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Eengreeps douche- en badkraan 1/2" Grohe Eurostyle New chroom

De Grohe Eurostyle New monocommand douche- en badkraan, referentie 33591003, is een uitzonderlijke keuze voor wie op zoek is naar een perfecte balans tussen modern design, functionaliteit en duurzaamheid in de badkamer. Ontworpen voor gebruik in zowel het bad als de douche, biedt deze monocommandkraan een nauwkeurige controle over de waterstroom en -temperatuur, terwijl het technologieën voor water- en energiebesparing bevat die het een slimme en ecologische keuze maken.

Nauwkeurige controle met GROHE SilkMove-technologie

De GROHE SilkMove keramische cartridge van 35 mm is het hart van deze kraan en biedt een soepele en nauwkeurige controle over de waterstroom en -temperatuur. Dankzij deze geavanceerde technologie kunnen gebruikers het water eenvoudig aanpassen aan hun behoeften, of het nu gaat om een snelle douche of een ontspannend bad. Het interne mechanisme is ontworpen om een moeiteloze werking te garanderen, zelfs na jaren van intensief gebruik, wat zorgt voor een altijd comfortabele ervaring.

Water- en energiebesparing

De geïntegreerde ecologische temperatuurbegrenzer in de keramische cartridge helpt het energieverbruik te verminderen door te voorkomen dat het water onnodig opwarmt. Deze functie is ideaal voor huishoudens die efficiënter willen zijn en hun ecologische impact willen verminderen zonder concessies te doen aan het dagelijks gebruiksgemak. Bovendien beschikt de kraan over een ecologische debietbegrenzer, die het waterverbruik vermindert en helpt deze hulpbron te behouden zonder de gebruikerservaring te beïnvloeden.

Functioneel ontwerp met automatische omsteller en mousseur

Het ontwerp van de automatische omsteller bad/douche maakt het eenvoudig om tussen de twee wateruitgangen te schakelen, wat gemak en flexibiliteit in het gebruik toevoegt. Met slechts een kleine beweging van de hendel kun je schakelen tussen het vullen van het bad of genieten van een verfrissende douche, wat het een veelzijdige oplossing maakt voor elke badkamer.

De Mousseur-luchtverdeler die in de kraan is geïntegreerd, zorgt voor een zachte en luchtige waterstroom, die het contact met het water verbetert en spatten vermindert. Deze technologie garandeert dat de waterstroom constant en comfortabel is, wat de algehele gebruikservaring verbetert.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 33591003
  • Model: Grohe Eurostyle New monocommand douche- en badkraan
  • Kleur: Chroom
  • Technologie:
    • GROHE SilkMove: Keramische cartridge van 35 mm voor nauwkeurige controle
    • GROHE StarLight: Duurzame en glanzende chroomafwerking
    • Ecologische temperatuurbegrenzer
    • Ecologische debietbegrenzer voor waterbesparing
    • Automatische omsteller bad/douche
    • Mousseur-luchtverdeler voor een zachte en gelijkmatige stroom
  • Aanvullende componenten:
    • Metalen hendel met inkeping voor ergonomisch gebruik
    • Douche-uitgang van 1/2" met geïntegreerde terugslagklep
    • S-verbindingen voor een veilige en nauwkeurige installatie
    • Metalen rozetten voor een onberispelijke uitstraling

Duurzaamheid en esthetiek

De chroomafwerking van deze kraan is behandeld met de GROHE StarLight technologie, die zorgt voor een krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden oppervlak. Deze glanzende afwerking voegt niet alleen een modern en elegant esthetisch element toe aan de badkamer, maar zorgt er ook voor dat de kraan jarenlang als nieuw blijft. De slijtvastheid en het gemak van schoonmaken maken het een duurzame keuze, perfect voor intensief gebruikte badkamers.

Eenvoudige en veilige installatie

Het installatiesysteem van deze kraan omvat S-verbindingen en metalen rozetten, die zorgen voor een stevige en esthetische bevestiging aan de muur. Deze componenten zorgen voor een veilige en nauwkeurige installatie, zodat de kraan vanaf het eerste moment optimaal functioneert. Bovendien voorkomt de geïntegreerde terugslagklep in de douche-uitgang dat water terugstroomt, wat zorgt voor veilig en efficiënt gebruik.

Aanbevolen gebruik

De Grohe Eurostyle New monocommand douche- en badkraan is ideaal voor moderne badkamers die op zoek zijn naar een hoogwaardige oplossing met geavanceerde water- en energiebesparende functies. Het veelzijdige ontwerp maakt het de perfecte keuze voor gezinnen, vooral in huishoudens waar energie-efficiëntie en comfort prioriteit hebben. Het is geschikt voor zowel renovaties als nieuwe installaties, en biedt een eigentijdse en functionele uitstraling aan elke badkamer.

Conclusie

De Grohe Eurostyle New is niet alleen een badkamerkraan, maar een complete oplossing die modern design, geavanceerde technologie en hulpbronnenbesparing combineert. Met zijn SilkMove cartridge, ecologische begrenzers en duurzame chroomafwerking biedt deze kraan een verbeterde douche- en badervaring, met comfort, veiligheid en duurzaamheid in het dagelijks gebruik.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
33591003
SKU
GRO321FF79B
Object
Monomando
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi