Thermostaat voor badkamer en douche 1/2" Grohtherm SmartControl - Chroom met referentie 34718000 van het merk GROHE
Thermostaat voor badkamer en douche 1/2" Grohtherm SmartControl - Chroom met referentie 34718000 van het merk GROHE
GROHE

Thermostaat voor badkamer en douche 1/2" Grohtherm SmartControl - Chroom

REF
34718000
(0)
+339
409.00 €
409,00 €
625,07 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohtherm SmartControl thermostaat voor badkamer en douche combineert modern design met intuïtieve bediening. Wissel eenvoudig tussen het bad en de handdouche met geavanceerde veiligheidstechnologie en waterbesparing.
  • Stroom- en temperatuurregeling met SmartControl.
  • Veiligheidsfunctie SafeStop bij 38°C.
  • Geïntegreerde GROHE EasyReach tray.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Thermostaat voor badkamer en douche 1/2" Grohtherm SmartControl - Chroom

De thermostaat voor badkamer en douche Grohtherm SmartControl, referentie 34718000 van Grohe, is ontworpen om een gepersonaliseerde, intuïtieve en veilige bad- of douche-ervaring te bieden. Deze thermostatische mengkraan combineert een elegante stijl met een nauwkeurige controle van de temperatuur en de waterstroom, allemaal met de innovatieve technologie GROHE SmartControl. Het apparaat maakt het eenvoudig om te schakelen tussen de baduitloop en de handdouche, evenals om beide uitlopen te combineren voor een completere en gepersonaliseerde ervaring. Met slechts één druk op de knop en een draai aan de knop kun je het watervolume aanpassen en kiezen tussen de volledige stroom of de EcoJoy spaaroptie, waardoor water besparen eenvoudig wordt zonder in te boeten op comfort.

Intelligente controle met GROHE SmartControl

De Grohtherm SmartControl is ontworpen voor eenvoudige en intuïtieve controle van de temperatuur en de waterstroom. De ingebouwde metalen knoppen maken het mogelijk om de waterstroom met een simpele aanraking in en uit te schakelen en de stroom met een soepele draai aan te passen. Deze functie stelt je in staat om moeiteloos tussen het bad en de handdouche te schakelen, of zelfs beide tegelijkertijd te gebruiken voor een completere ervaring.

Bovendien kun je dankzij de GROHE Water Saving technologie de waterstroom aanpassen om hulpbronnen te besparen zonder in te boeten op comfort. Deze optie is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame badervaring.

Geavanceerde veiligheid en comfort

De Grohtherm SmartControl is ook ontworpen met veiligheid in gedachten, vooral voor gezinnen met kinderen of ouderen. De GROHE SafeStop functie beperkt de watertemperatuur tot maximaal 38°C, waardoor accidentele brandwonden worden voorkomen. Voor degenen die extra bescherming willen, stelt de inbegrepen GROHE SafeStop Plus limiter je in staat om een tweede optionele limiet van 43°C in te stellen, wat zorgt voor meer veiligheid bij dagelijks gebruik.

Een andere opvallende functie is de GROHE CoolTouch technologie, die ervoor zorgt dat de buitenkant van de thermostaat nooit te heet wordt, zodat je beschermd bent tegen brandwonden bij aanraking. Deze technologie is vooral nuttig tijdens lange douches of in huizen met kleine kinderen.

Extra comfort met de EasyReach tray

De thermostaat wordt geleverd met een GROHE EasyReach tray, die een praktische en toegankelijke ruimte biedt om je badproducten te plaatsen. Dit geïntegreerde accessoire stelt je in staat om shampoo, zeep en andere toiletartikelen binnen handbereik te hebben, wat het comfort in je dagelijkse routine verbetert.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • GROHE TurboStat: Nauwkeurige temperatuurcontrole die constant blijft tijdens het baden of douchen, zelfs bij fluctuaties in de watertoevoer.
  • GROHE SmartControl: Stroomcontrole en selecteren van stralen via ingebouwde metalen knoppen. Draai de knop om de stroom van volledig naar EcoJoy aan te passen.
  • GROHE SafeStop en SafeStop Plus: Beperking van de watertemperatuur tot 38°C, met de optie om de limiet te verhogen naar 43°C voor extra veiligheid.
  • GROHE CoolTouch: Voorkomt dat de buitenkant van de thermostaat te heet wordt, wat veiligheid garandeert bij aanraking.
  • Antislip oppervlak: GROHE ProGrip zorgt voor een comfortabele en veilige grip, zelfs met natte handen.

Technische gegevens

  • Afwerking: Chroom met GROHE Long-Life technologie, die zorgt voor een duurzame en slijtvast afwerking.
  • EasyReach tray: Praktische geïntegreerde tray voor toiletproducten.
  • Baduitloop met mousseur: Zorgt voor een zachte en aangename waterstroom in het bad.
  • Onderste aansluiting: Onderste aansluiting voor flexibele slang G 1/2".
  • Vuilfilters: Inclusief filters om een obstructievrije werking te garanderen.
  • Terugslagkleppen: Zorgt voor een waterstroom zonder ongewenste terugstromen.

Installatie en onderhoud

De Grohtherm SmartControl thermostaat is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De chroomafwerking GROHE StarLight is krasbestendig en slijtvast, wat ervoor zorgt dat het apparaat zijn glans en onberispelijke uiterlijk jarenlang behoudt. Bovendien is het oppervlak gemakkelijk schoon te maken, wat garandeert dat het onderhoud minimaal is.

De thermostatische mengkraan bevat alle noodzakelijke kenmerken om een optimale prestaties en een comfortabele en veilige gebruikservaring te garanderen. De vuilfilters en de geïntegreerde terugslagkleppen zorgen voor een schone en ongehinderde waterstroom.

Uitgelichte voordelen:

  • Intuïtieve controle: Schakel gemakkelijk tussen het bad en de handdouche en pas de waterstroom aan met slechts één druk op de knop en een draai.
  • Gegarandeerde veiligheid: SafeStop zorgt ervoor dat de temperatuur niet boven de 38°C komt, en SafeStop Plus biedt een extra limiet van 43°C.
  • Waterbesparing: Met de GROHE EcoJoy technologie kun je water besparen zonder in te boeten op comfort.
  • EasyReach tray: Praktisch om je badproducten binnen handbereik te hebben.

Toepassingen

Deze thermostaat is ideaal voor badkamers die een nauwkeurige controle tussen het bad en de handdouche vereisen, en biedt de flexibiliteit om tussen beide uitlopen te schakelen of ze te combineren. Het elegante ontwerp en de geavanceerde veiligheidsfuncties maken het een perfecte keuze voor gezinnen, hotels of luxe badkamers die stijl, comfort en waterbesparingstechnologie willen combineren.

Samenvattend biedt de Grohtherm SmartControl thermostaat in chroomafwerking een complete en moderne oplossing voor het intuïtief en veilig regelen van water. Met geavanceerde technologieën zoals GROHE SmartControl, TurboStat, en SafeStop, garandeert dit apparaat een aangename, efficiënte en veilige bad- of douche-ervaring voor het hele gezin.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
34718000
SKU
GRO63FF986D
Object
Thermostaat
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi