Thermostaat voor douche en bad 1/2 Grohtherm 1000 chroom met referentie 34816003 van het merk GROHE
Thermostaat voor douche en bad 1/2 Grohtherm 1000 chroom met referentie 34816003 van het merk GROHE
GROHE

Thermostaat voor douche en bad 1/2 Grohtherm 1000 chroom

REF
34816003
(0)
+220
265.99 €
265,99 €
401,57 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe Grohtherm 1000 thermostatische kraan combineert comfort en veiligheid met zijn CoolTouch-isolatie, TurboStat-technologie en SafeStop-temperatuurbegrenzer. Ideaal voor douche en bad.
  • GROHE TurboStat-technologie voor nauwkeurige controle
  • CoolTouch thermische isolatie
  • SafeStop temperatuurbegrenzer op 38°C
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Thermostaat voor douche en bad 1/2 Grohtherm 1000 chroom

De thermostatische douche- en badkraan Grohtherm 1000 van Grohe, referentie 34816003, is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een veilige, comfortabele en efficiënte badervaring. Deze hoogwaardige kraan is ontworpen met de meest innovatieve technologieën van Grohe, waardoor het een ideale keuze is voor zowel moderne als traditionele badkamers. Met een elegante chrome afwerking en een reeks geavanceerde functies, garandeert het een nauwkeurige controle van de temperatuur en de waterstroom, wat zorgt voor veiligheid en efficiëntie in het dagelijks gebruik.

Hoofdkenmerken en voordelen:

Een van de meest opvallende kenmerken van deze kraan is de GROHE TurboStat technologie, een compact cartridge met een wax-element dat de watertemperatuur constant houdt, zelfs bij variaties in de toevoer van warm of koud water. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van een bad zonder onaangename verrassingen, en voorkomt plotselinge temperatuurveranderingen die ongemak kunnen veroorzaken.

De GROHE CoolTouch, een thermische isolatiesysteem, voorkomt dat het oppervlak van de kraan te heet wordt, wat vooral nuttig is om kinderen of mensen die gevoelig zijn voor warmte te beschermen tegen accidentele brandwonden. Dit systeem zorgt ervoor dat het lichaam van de kraan altijd op een veilige temperatuur blijft, ongeacht hoe heet het water is.

Een andere belangrijke functie is de GROHE SafeStop, een veiligheidsstop die de watertemperatuur beperkt tot 38°C, wat de veiligheid van de gebruiker garandeert. Bovendien bevat de kraan de SafeStop Plus, een optionele limiter die een extra stop van 43°C mogelijk maakt voor extra bescherming, ideaal voor huishoudens met kleine kinderen of ouderen.

Extra functionaliteiten:

  • Ergonomische bedieningselementen met GROHE MetalGrip: De bedieningselementen zijn ontworpen voor een comfortabele en veilige grip, zelfs met natte of zeepachtige handen.
  • AquaDimmer Eco bediening: Deze functie maakt het gemakkelijk om te schakelen tussen de wateruitgangen van de douche en het bad, en biedt bovendien een debietregelaar en de EcoButton, die het waterverbruik vermindert zonder in te boeten op comfort.
  • GROHE Waterbesparing: Door middel van waterbesparingstechnologieën optimaliseert deze kraan de waterstroom, waardoor het verbruik wordt verminderd zonder in te boeten op prestaties, wat bijdraagt aan zowel kostenbesparing als milieubehoud.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 34816003
  • Model: Thermostatische kraan Grohtherm 1000 voor bad en douche
  • Kleur: Chroom
  • Technologie: GROHE TurboStat voor constante temperatuurcontrole
  • Veiligheidssysteem:
    • GROHE SafeStop bij 38°C
    • SafeStop Plus bij 43°C (optioneel)
  • Aanvullende componenten:
    • Ergonomische GROHE MetalGrip bedieningselementen
    • GROHE CoolTouch
    • AquaDimmer Eco bediening met bad/douche omschakeling
    • EcoButton voor waterbesparing

Installatie en onderhoud

De kraan wordt geleverd met een reeks componenten die de installatie en het onderhoud vergemakkelijken, zoals S-connectoren, vuilfilters en terugslagkleppen. Deze elementen zorgen ervoor dat de kraan optimaal functioneert in de loop der tijd en voorkomen de ophoping van onzuiverheden in het systeem.

De Mousseur aerator die is ingebouwd, biedt een zachte en schuimige waterstroom, waardoor de aanraking met het water wordt verbeterd en spatten worden verminderd. Bovendien is het professionele en robuuste ontwerp bedoeld voor een lange levensduur, zelfs in intensief gebruikte omgevingen.

Aanbevolen gebruik

Deze thermostatische kraan is ideaal voor zowel de douche als het bad, en biedt een soepele overgang tussen beide toepassingen dankzij de bad/douche omschakeling. Het is bijzonder aan te raden voor huishoudens die een balans zoeken tussen veiligheid, efficiëntie en stijl, en een moderne en functionele uitstraling aan de badkamer willen geven.

Met zijn ergonomische ontwerp en een breed scala aan geavanceerde technologieën, garandeert de Grohtherm 1000 van Grohe een veilige, comfortabele en gepersonaliseerde badervaring, die zich aanpast aan de behoeften van elke gebruiker terwijl het water- en energieverbruik wordt geoptimaliseerd.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
34816003
SKU
GROB612FBEE
Object
Thermostaat
Kleur
Cromo
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi