Douchethermostaat voor 2 uitgangen met geïntegreerde afsluiter en omkeerschakelaar Grohtherm - Chroom met referentie 24079000 van het merk GROHE
Douchethermostaat voor 2 uitgangen met geïntegreerde afsluiter en omkeerschakelaar Grohtherm - Chroom met referentie 24079000 van het merk GROHE
GROHE

Douchethermostaat voor 2 uitgangen met geïntegreerde afsluiter en omkeerschakelaar Grohtherm - Chroom

REF
24079000
(0)
+349
422.00 €
422,00 €
643,95 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohtherm douchethermostaat in chroom met geïntegreerde afsluiter en omsteller biedt intuïtieve controle over twee uitgangen, met veiligheidstechnologie en nauwkeurige aanpassing van temperatuur en debiet.
  • Wanddouche- en handdouchebediening met AquaDimmer.
  • Temperatuurlimiet met SafeStop op 38°C.
  • Duurzame GROHE Long-Life afwerking in chroom.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Douchethermostaat voor 2 uitgangen met geïntegreerde afsluiter en omkeerschakelaar Grohtherm - Chroom

De douchethermostaat voor 2 uitgangen Grohtherm, referentie 24079000 van Grohe, is een moderne en efficiënte oplossing om de wanddouche en de handdouche eenvoudig te regelen. Ontworpen om een comfortabele en veilige douche-ervaring te bieden, combineert deze thermostaat geavanceerde technologie zoals GROHE TurboStat om de temperatuur constant te houden en een elegante chroomafwerking GROHE Long-Life, die duurzaamheid en weerstand tegen krassen en slijtage garandeert.

Deze thermostatische mengkraan is ontworpen voor inbouwinstallatie en maakt het mogelijk om de doorstroming en de temperatuur van het water van twee uitgangen gelijktijdig te beheren, dankzij de geïntegreerde omsteller GROHE AquaDimmer. De bediening van beide uitgangen, de wanddouche en de handdouche, gebeurt intuïtief via iconen die op het apparaat zijn gedrukt, wat het dagelijks gebruik vergemakkelijkt.

Intuïtieve bediening met GROHE AquaDimmer

De GROHE AquaDimmer maakt het mogelijk om snel en nauwkeurig te schakelen en de waterstroom tussen de wanddouche en de handdouche te regelen. Met één enkele knop kun je tussen de verschillende uitgangen wisselen of ze zelfs gelijktijdig gebruiken voor een meer gepersonaliseerde ervaring. Dit systeem maakt het eenvoudig en toegankelijk voor elk gezinslid om de waterstroom te regelen.

Bovendien vergemakkelijken de intuitieve iconen die op het voorpaneel van de thermostaat zijn gedrukt de selectie tussen de twee uitgangen, waardoor het gebruik praktisch en probleemloos is.

Nauwkeurigheid en veiligheid met GROHE TurboStat en SafeStop

De GROHE TurboStat garandeert dat de watertemperatuur constant blijft tijdens de hele douche, waardoor ongewenste schommelingen die het comfort kunnen verstoren, worden geëlimineerd. Dankzij de compacte cartridge met een wax-element reageert deze thermostaat snel op elke verandering in de watertoevoer, wat zorgt voor een comfortabele en veilige ervaring.

Bovendien beperkt de GROHE SafeStop de maximale temperatuur tot 38°C, waardoor het risico op accidentele brandwonden wordt voorkomen. Voor degenen die meer veiligheid wensen, biedt de optionele GROHE SafeStop Plus de mogelijkheid om een extra temperatuurlimiet in te stellen op 43°C of 46°C, wat extra bescherming biedt voor huishoudens met kinderen of ouderen.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • GROHE TurboStat: Nauwkeurige temperatuurregeling die snel reageert op veranderingen in de watertoevoer.
  • GROHE AquaDimmer: Maakt het mogelijk om de doorstroming van twee wateruitgangen (wanddouche en handdouche) met één knop te regelen.
  • GROHE SafeStop en SafeStop Plus: Temperatuurlimiet van 38°C, met de optie om de limiet te verhogen naar 43°C of 46°C voor extra veiligheid.

Technische gegevens

  • Afwerking: Chroom met GROHE Long-Life technologie, die een duurzame en slijtvast afwerking garandeert.
  • Intuïtieve iconen: Gedrukt op het voorpaneel om de selectie tussen de wanddouche en de handdouche te vergemakkelijken.
  • Geïntegreerde omsteller: GROHE AquaDimmer voor doorstromingsregeling en waterafsluiting.
  • Doorstroming:
    • Uitgang B: 27 l/min.
    • Uitgang C: 30 l/min.
  • Temperatuurbeveiliging: Inclusief een optionele extra temperatuurlimitering op 43°C of 46°C.
  • Installatie:
    • Compatibel met GROHE Rapido SmartBox (35604000), niet inbegrepen.
    • Ook compatibel met Bastidor Shower Frame Mono 103 993 9990 of Duo 103 994 9990 afhankelijk van de doucheconfiguratie.

Installatie en onderhoud

De Grohtherm thermostaat is ontworpen voor inbouwinstallatie, wat zorgt voor een schone en minimalistische uitstraling in de badkamer. Dankzij het GROHE FastFixation systeem is de installatie snel en eenvoudig, met aanpassingen tot 6° voor een perfecte uitlijning. De installatie moet samen met de GROHE Rapido SmartBox (niet inbegrepen) worden uitgevoerd, waardoor deze thermostaat een uitstekende keuze is voor nieuwe projecten of renovaties van badkamers.

De chroomafwerking GROHE StarLight biedt niet alleen een duurzame glans, maar vergemakkelijkt ook het onderhoud, omdat het bestand is tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken is. Dit garandeert dat de thermostaat zijn onberispelijke uiterlijk jarenlang behoudt.

Uitgelichte voordelen:

  • Bediening van twee uitgangen: Wissel eenvoudig tussen wanddouche en handdouche met de geïntegreerde AquaDimmer.
  • Gegarandeerde veiligheid: SafeStop zorgt ervoor dat de temperatuur niet boven de 38°C komt, en SafeStop Plus biedt een extra limiet van 43°C of 46°C.
  • Eenvoudige installatie: FastFixation systeem voor een snelle en gemakkelijke installatie, met nauwkeurige aanpassingen.

Toepassingen

Deze thermostaat is ideaal voor douches die de controle over twee wateruitgangen vereisen, zoals de wanddouche en de handdouche. Het is perfect voor gezins- of luxe badkamers, waar veiligheid, comfort en gebruiksgemak een prioriteit zijn. Het moderne en minimalistische ontwerp in chroom maakt het een aantrekkelijke keuze voor elke badkamerstijl.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
24079000
SKU
GRO6248FB8F
Object
Thermostaat
Kleur
Cromo
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi