Eengreeps douchekraan 1/2" Grohe Eurosmart Cosmopolitan chroom met referentie 32837000 van het merk GROHE
Eengreeps douchekraan 1/2" Grohe Eurosmart Cosmopolitan chroom met referentie 32837000 van het merk GROHE
GROHE

Eengreeps douchekraan 1/2" Grohe Eurosmart Cosmopolitan chroom

REF
32837000
(0)
+69
82.30 €
82,30 €
153,85 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe Eurosmart Cosmopolitan éénhendel douchekraan biedt een modern ontwerp, nauwkeurige controle met SilkMove-technologie en een instelbare debietbegrenzer voor een grotere waterbesparing.
  • Ceramisch SilkMove cartridge voor soepele controle
  • Instelbare debietbegrenzer
  • Weerbestendige StarLight chroomafwerking
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Eengreeps douchekraan 1/2" Grohe Eurosmart Cosmopolitan chroom

De Grohe Eurosmart Cosmopolitan éénhendel douchekraan, referentie 32837000, is de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit, ontworpen om moeiteloos in elke moderne badkamer te integreren. Deze kraan kenmerkt zich door zijn eigentijdse cilindrische ontwerp en een scala aan geavanceerde technologieën die zorgen voor een uitzonderlijke prestatie. Gemaakt door Grohe, een toonaangevend merk in de kranenindustrie, biedt deze douchemengkraan een soepele, nauwkeurige en duurzame gebruikerservaring, wat comfort en besparing bij elke douche biedt.

Hoofdkenmerken:

De GROHE SilkMove keramische cartridge van 46 mm is een van de sterke punten van deze kraan. Dankzij deze technologie is de controle over de waterstroom en -temperatuur extreem nauwkeurig en moeiteloos. Zelfs na jaren van gebruik zal de ervaring altijd soepel en comfortabel zijn, wat garandeert dat de kraan in de loop der tijd optimaal functioneert. De SilkMove-technologie staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en in deze kraan zorgt het ervoor dat elke aanpassing nauwkeurig en efficiënt is.

De GROHE StarLight afwerking in chroomkleur biedt niet alleen een onberispelijke glans, maar is ook extreem krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Deze afwerking zorgt ervoor dat de kraan zijn stralende uiterlijk jarenlang behoudt, zelfs bij dagelijks gebruik. Het gladde en slijtvast oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, wat helpt om de badkamer altijd in perfecte staat te houden.

Extra functionaliteiten:

Een andere opvallende eigenschap is de instelbare debietbegrenzer, die de gebruiker in staat stelt de waterstroom te regelen om het verbruik te verminderen zonder in te boeten op comfort tijdens de douche. Deze optie is ideaal voor wie een balans zoekt tussen comfort en duurzaamheid, omdat het water bespaart en tegelijkertijd de kosten op de rekening verlaagt.

De kraan bevat ook een onderaansluiting voor flexibele slang G 1/2" met een ingebouwde terugslagklep. Deze klep zorgt ervoor dat het water niet terugstroomt naar het toevoersysteem, wat een veilige en efficiënte werking garandeert. Bovendien is de kraan eenvoudig te installeren dankzij de meegeleverde S-aansluitingen, die zorgen voor een stevige en veilige verbinding met de muur.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 32837000
  • Model: Grohe Eurosmart Cosmopolitan éénhendel douchekraan
  • Kleur: Chroom
  • Technologie:
    • GROHE SilkMove: Keramische cartridge van 46 mm voor soepele en nauwkeurige controle
    • GROHE StarLight: Glanzende chroomafwerking, krasbestendig
    • Instelbare debietbegrenzer voor waterbesparing
  • Aanvullende componenten:
    • Ingebouwde terugslagklep in de onderaansluiting G 1/2"
    • S-aansluitingen voor eenvoudige installatie
  • Optionele temperatuurbegrenzer: Compatibel met accessoire 46 375 000

Installatie en onderhoud:

Deze kraan is ontworpen met het oog op eenvoudige installatie en onderhoud. De S-aansluitingen vergemakkelijken een stabiele en veilige installatie, terwijl de ingebouwde terugslagklep in de onderaansluiting zorgt voor een probleemloze waterstroom zonder teruglooprisico. Bovendien maakt de duurzaamheid van de chroomafwerking en de eenvoud van het ontwerp het zeer gemakkelijk om schoon te maken, waardoor het er lange tijd als nieuw uitziet.

Voor wie meer controle over de watertemperatuur zoekt, is de kraan compatibel met een optionele temperatuurbegrenzer, die kan worden toegevoegd voor extra veiligheid, vooral in huishoudens met kinderen of ouderen.

Compatibiliteit en aanbevolen gebruik:

Deze kraan is compatibel met een breed scala aan handdouches van Grohe, waardoor de douche-ervaring naar wens van de gebruiker kan worden gepersonaliseerd. Het veelzijdige ontwerp past perfect bij elke badkamerstijl, van de meest moderne en minimalistische tot de meest klassieke. Dankzij de combinatie van esthetiek en geavanceerde technologie is het een uitstekende keuze voor degenen die hun badkamer willen vernieuwen met een product dat niet alleen stijl biedt, maar ook uitzonderlijke prestaties.

Voordelen van waterbesparing:

De instelbare debietbegrenzer is een sleutelkenmerk dat niet alleen het waterverbruik vermindert, maar ook een uitstekende douche-ervaring behoudt. Deze kraan is ideaal voor degenen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder in te boeten op comfort in hun dagelijks leven. Door de debiet te verminderen, is het mogelijk om efficiëntere en goedkopere douches te genieten, wat resulteert in een lagere water- en energiekosten.

Conclusie:

De Grohe Eurosmart Cosmopolitan éénhendel douchekraan biedt de perfecte combinatie van stijl, technologie en prestaties. Het moderne ontwerp, samen met de duurzaamheid van de afwerking en het gebruiksgemak van de SilkMove-cartridge, maakt het een uitstekende keuze voor elke badkamer. Bovendien garandeert de waterbesparende capaciteit en de weerstand dat het een solide investering is voor wie op zoek is naar een hoogwaardige kraan die jarenlang in perfecte staat blijft.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
32837000
SKU
GRO7197711C
Object
Monomando
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi