Thermostaat met geïntegreerde 2-weg omvormer Grohtherm F - Chroom met referentie 27618000 van het merk GROHE
Thermostaat met geïntegreerde 2-weg omvormer Grohtherm F - Chroom met referentie 27618000 van het merk GROHE
GROHE

Thermostaat met geïntegreerde 2-weg omvormer Grohtherm F - Chroom

REF
27618000
(0)
+612
740.00 €
740,00 €
1.130,35 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohtherm F thermostaat met geïntegreerde 2-weg omschakelaar biedt nauwkeurige controle voor bad en douche. Met GROHE SafeStop veiligheidstechnologie en de glanzende afwerking van GROHE StarLight, is het een elegante en veilige keuze voor elke badkamer.
  • Temperatuur- en debietregeling met GROHE TurboStat.
  • 2-weg omschakelaar voor meerdere uitgangen.
  • SafeStop temperatuurgrens op 38°C.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Thermostaat met geïntegreerde 2-weg omvormer Grohtherm F - Chroom

De Grohtherm F thermostaat met geïntegreerde 2-weg omschakelaar, referentie 27618000 van Grohe, combineert verfijnd design en geavanceerde technologie om een volledig aanpasbare badkamer- en douche-ervaring te bieden. Deze inbouwmengkraan is ontworpen om zowel douches als baden te beheren, waardoor een nauwkeurige controle van de temperatuur en de waterstroom mogelijk is via een geïntegreerd 2-wegsysteem. De afwerking in Chroom met GROHE StarLight technologie biedt niet alleen een duurzame glans, maar garandeert ook een hoge weerstand tegen krassen en vlekken, waardoor het uiterlijk in de loop van de tijd onberispelijk blijft.

Geavanceerde controle met 2-weg omschakelaar

Deze inbouwthermostaat beschikt over een 2-weg omschakelaar die het mogelijk maakt om de waterstroom naar twee verschillende uitgangen te beheren, zoals een douche en een bad, wat totale flexibiliteit biedt in het ontwerp van uw badkamer. De metalen Aquadimmer bediening maakt het eenvoudig om de waterstroom te regelen, de stroom te sluiten of tussen de twee uitgangen te schakelen, wat zorgt voor een gepersonaliseerde en probleemloze badkamerervaring. Indien een derde uitgang nodig is, kan er een extra afsluiter worden geïnstalleerd voor nog meer flexibiliteit.

Het metalen rechthoekige schild geeft het apparaat een moderne en minimalistische uitstraling, die perfect past in elk hedendaags badkamerontwerp.

Nauwkeurigheid en veiligheid met GROHE TurboStat en SafeStop

De Grohtherm F is uitgerust met GROHE TurboStat technologie, die ervoor zorgt dat het water snel de gewenste temperatuur bereikt en deze constant houdt tijdens de douche of het bad, waardoor vervelende temperatuurschommelingen die uw comfort kunnen verstoren, worden geëlimineerd.

Om de veiligheid van het hele gezin te waarborgen, heeft de thermostaat de GROHE SafeStop functie, die de watertemperatuur beperkt tot maximaal 38°C om accidentele brandwonden te voorkomen. Als er meer bescherming nodig is, stelt de optionele GROHE SafeStop Plus u in staat om een extra temperatuurlimiet van 43°C in te stellen, ideaal voor huishoudens met kleine kinderen of ouderen.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • GROHE TurboStat: Nauwkeurige en snelle controle van de watertemperatuur, die constant blijft, zelfs bij fluctuaties in de toevoer.
  • 2-weg omschakelaar: Maakt het eenvoudig om tussen twee uitgangen te schakelen, zoals douche en bad, met de mogelijkheid om een derde uitgang toe te voegen met een extra afsluiter.
  • GROHE SafeStop en SafeStop Plus: Veiligheidsbescherming om de temperatuur te beperken tot 38°C, met de optie van 43°C voor extra veiligheid.

Technische gegevens

  • Afwerking: Chroom met GROHE StarLight technologie voor een duurzame glans en krasbestendigheid.
  • 2-weg omschakelaar: Metalen Aquadimmer bediening met sluitfuncties, debietregeling en afwisseling tussen uitgangen.
  • Debiet:
    • Onderste uitgang: 50 l/min bij 3 bar.
    • Linkse bovenste uitgang (bad): 30 l/min bij 3 bar.
    • Rechtse bovenste uitgang (douche): 24 l/min bij 3 bar.
  • Temperatuurbeveiliging: Inclusief een optionele temperatuurbegrenzer tot 43°C.
  • Temperatuurregelaar: Metalen voor een langere levensduur.

Installatie en onderhoud

De Grohtherm F thermostaat is ontworpen voor inbouw, wat zorgt voor een schone en minimalistische afwerking. Dankzij de GROHE QuickFix technologie is de installatie snel en eenvoudig, met nauwkeurige aanpassingen voor een perfecte uitlijning aan de badkamerwand. Het metalen rechthoekige schild garandeert een volledige bescherming van de interne mechanismen, en het ontwerp vergemakkelijkt de reiniging en het onderhoud, aangezien de chroomafwerking GROHE StarLight vlekken en krassen weerstaat.

Het onderhoud van het apparaat is minimaal, aangezien de componenten zijn ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. De vuilafvoerende filters en terugslagkleppen zorgen voor een ongehinderd functioneren, waardoor het systeem schoon en efficiënt blijft.

Uitgelichte voordelen:

  • Volledige controle over debiet en temperatuur: De TurboStat technologie garandeert een constante temperatuur, terwijl de Aquadimmer bediening een gemakkelijke en nauwkeurige regeling van de waterstroom mogelijk maakt.
  • Gegarandeerde veiligheid: SafeStop voorkomt dat de temperatuur boven de 38°C komt, en SafeStop Plus biedt een extra optie van 43°C voor meer veiligheid.
  • Duurzame afwerking: De chroomafwerking GROHE StarLight zorgt ervoor dat het apparaat zijn glanzende en onversleten uiterlijk in de loop van de tijd behoudt.

Toepassingen

De Grohtherm F thermostaat met geïntegreerde 2-weg omschakelaar is ideaal voor badkamers die een nauwkeurige controle van water tussen verschillende uitgangen vereisen, zoals douches en baden. Het is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde en veilige badkamerervaring, met de flexibiliteit om debiet en temperatuur eenvoudig te regelen. Het inbouwontwerp en de chroomafwerking zorgen ervoor dat het perfect integreert in hedendaagse of luxe badkamers, met zowel functionaliteit als stijl.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
27618000
SKU
GRO1F9EFBF8
Object
Thermostaat
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi