Afstandsbediening voor elektronische kranen van Grohe en Grohe Blue Home met referentie 36407001 van het merk GROHE
Afstandsbediening voor elektronische kranen van Grohe en Grohe Blue Home met referentie 36407001 van het merk GROHE
GROHE

Afstandsbediening voor elektronische kranen van Grohe en Grohe Blue Home

REF
36407001
(0)
+156
188.00 €
188,00 €
275,94 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De afstandsbediening voor Grohe kranen met infrarood en Grohe Blue Home maakt het mogelijk om desinfectiecycli, filterinstellingen en de schoonmaakmodus te beheren, wat volledige en efficiënte controle over het gebruik en onderhoud biedt.
  • Bediening van elektronische en infrarood kranen
  • Stelt filters en desinfectiecycli in
  • Werkt met 3 AAA-batterijen
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Afstandsbediening voor elektronische kranen van Grohe en Grohe Blue Home

De afstandsbediening voor infraroodkranen van Grohe en het Grohe Blue Home-systeem (referentie 36407001) is ontworpen om volledige en efficiënte controle te bieden over de elektronische kranen en de waterfilteringsystemen van Grohe. Dit apparaat is een essentiële tool om een optimale werking van de kranen te garanderen, waarmee belangrijke parameters zoals thermische desinfectiecycli, de schoonmaakmodus en de waterfilterinstellingen kunnen worden aangepast. Het is een slimme oplossing voor degenen die de prestaties en hygiëne van hun kranen in het dagelijks gebruik willen maximaliseren.

Functionaliteit en voordelen:

Deze afstandsbediening is ontworpen om een intuïtieve en complete ervaring te bieden, en is compatibel met alle elektronische infraroodkranen van Grohe en het Grohe Blue Home gefilterde watersysteem. Met dit apparaat kunnen gebruikers toegang krijgen tot een verscheidenheid aan geavanceerde functies die ervoor zorgen dat de kranen efficiënt en veilig functioneren, waarbij zowel het waterverbruik als de kwaliteit ervan wordt geoptimaliseerd.

Hoofd functies van de afstandsbediening:

  1. Beheer van thermische desinfectiecycli (elektronische kranen):
    Een van de belangrijkste kenmerken van de afstandsbediening is de mogelijkheid om de thermische desinfectiecycli te activeren en te beheren, wat ervoor zorgt dat de elektronische kranen hygiënisch en veilig blijven voor gebruik, en eventuele ophopingen van bacteriën of verontreinigingen in de interne leidingen worden geëlimineerd.

  2. Auto-flush en schoonmaakcycli (elektronische kranen en Grohe Blue Home):
    De elektronische kranen kunnen ook zo worden ingesteld dat ze automatische spoelingen uitvoeren. Dit is essentieel om stilstaand water in het systeem te voorkomen, wat de waterkwaliteit zou kunnen beïnvloeden. Voor de Grohe Blue Home-systemen kan de schoonmaakmodus worden geactiveerd om ervoor te zorgen dat de kraan en zijn componenten in optimale staat blijven, zodat het gefilterde water puur blijft.

  3. Geavanceerde instellingen voor elektronische kranen:
    De afstandsbediening maakt het mogelijk om het detectiebereik van de infraroodsensoren aan te passen, zodat de kraan alleen wordt geactiveerd wanneer dat nodig is, wat onnodig waterverbruik voorkomt. Bovendien kan de uitschakelvertraging worden aangepast om de tijd te regelen die nodig is om de waterstroom te sluiten nadat de hand of het object uit het detectieveld van de sensor is verwijderd, wat de efficiëntie van het watergebruik verder verbetert.

  4. Filter- en CO2-controle (Grohe Blue Home):
    Voor gebruikers van Grohe Blue Home biedt deze afstandsbediening ook de mogelijkheid om de capaciteit van het waterfilter en de status van de CO2-cartridge te beheren en te controleren. Op deze manier is het eenvoudig om te weten wanneer het nodig is om het filter of de cartridge te vervangen, zodat altijd een optimale ervaring in de levering van gefilterd water wordt gegarandeerd.

Service en onderhoud:

De afstandsbediening biedt ook servicefuncties die het beheer van de kranen en het Grohe Blue Home-systeem vergemakkelijken. Gebruikers kunnen profielen en aangepaste instellingen opslaan, of de fabrieksinstellingen herstellen indien nodig. Bovendien bevat het de optie om toegang te krijgen tot een demomodus, die ideaal is om de mogelijkheden van het systeem te tonen of om de werking ervan te controleren voordat de volledige installatie plaatsvindt.

  • Fabrieksinstellingen of gebruikersinstellingen herstellen: Als op enig moment de kraan of het systeem opnieuw moet worden geconfigureerd naar de oorspronkelijke parameters, maakt de afstandsbediening dit eenvoudig mogelijk, waardoor het systeem naar zijn oorspronkelijke waarden wordt teruggebracht.
  • Foutcodes: In het geval dat het Grohe Blue Home-systeem een probleem vertoont, kan de afstandsbediening foutcodes weergeven, wat het identificeren van problemen vergemakkelijkt en een snellere en efficiëntere technische service mogelijk maakt.

Technische details:

  • Voeding: De afstandsbediening werkt met 3 batterijen van 1,5 V DC (AAA), wat zorgt voor een lange autonomie zonder extra aansluitingen.
  • Compatibiliteit: Het is ontworpen om te werken met alle infraroodkranen van Grohe en het Grohe Blue Home-systeem, waardoor het een veelzijdig en universeel accessoire voor deze producten is.

Voordelen van de Grohe afstandsbediening:

  • Integrale beheer: Biedt totale controle over de belangrijkste functies van de kranen, inclusief thermische desinfectiecycli, automatische spoelingen, filter- en CO2-instellingen, en meer.
  • Optimalisatie van het verbruik: Met dit apparaat is het mogelijk om de kranen zo in te stellen dat het waterverbruik wordt geoptimaliseerd, waardoor verspilling wordt verminderd dankzij de personalisatie van de detectie- en automatische sluitparameters.
  • Gemakkelijk onderhoud: Toegang tot foutcodes en de mogelijkheid om de fabrieksinstellingen of gebruikersinstellingen te herstellen, maakt het onderhoud van het systeem eenvoudig en efficiënt.

Deze afstandsbediening is het perfecte hulpmiddel voor wie de prestaties en hygiëne van zijn Grohe-kranen wil maximaliseren, en biedt een slimme en eenvoudige beheermogelijkheid voor zowel de infraroodkranen als het Grohe Blue Home gefilterde watersysteem. Met zijn compacte ontwerp en gebruiksgemak is het een onmisbaar accessoire voor elke moderne installatie die gebruikmaakt van deze geavanceerde technologieën.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
36407001
SKU
GROC7332CF4
Object
Afstandsbediening
Kleur
Cromo
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi