Eengreeps wastafelkraan 1/2" Grohe BauEdge S chroom met referentie 23330000 van het merk GROHE
Eengreeps wastafelkraan 1/2" Grohe BauEdge S chroom met referentie 23330000 van het merk GROHE
GROHE

Eengreeps wastafelkraan 1/2" Grohe BauEdge S chroom

REF
23330000
(0)
+41
48.61 €
48,61 €
90,30 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Grohe BauEdge S eenhendige wastafelkraan in chroom, met Long-Life keramisch cartridge en EcoJoy-technologie voor waterbesparing. Elegant en minimalistisch ontwerp.
  • Long-Life keramisch cartridge van 28 mm
  • Waterbesparing met GROHE EcoJoy-technologie
  • Snelle en eenvoudige installatie met flexibele aansluitingen
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Eengreeps wastafelkraan 1/2" Grohe BauEdge S chroom

De Grohe BauEdge S éénhendel wastafelkraan (referentie: 23330000) combineert een elegante en minimalistische uitstraling met superieure functionaliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor elke moderne badkamer. Met een schone en verfijnde uitstraling is deze kraan ontworpen om zowel de esthetiek als de functionaliteit van je wastafel te verbeteren, met een minimalistisch uiterlijk en een efficiënte werking.

Het ontwerp met strakke lijnen van deze kraan wordt aangevuld met een metalen hendel die onder de juiste hoek is gekanteld, wat het dagelijks gebruik vergemakkelijkt. Deze ergonomische benadering verbetert niet alleen het comfort, maar voegt ook een verfijnde touch toe aan het geheel van de badkamer. Ideaal voor wastafels die geen afvoersysteem vereisen, voegt het gladde lichaam van de BauEdge kraan een schone en moderne esthetiek toe.

In het hart van de Grohe BauEdge S bevindt zich de GROHE Long-Life keramische cartridge van 28 mm, een technologie die zorgt voor een soepele en nauwkeurige controle van de waterstroom en -temperatuur. Deze cartridge is ontworpen voor uitzonderlijke duurzaamheid en weerstaat intensief dagelijks gebruik zonder in effectiviteit te verliezen na verloop van tijd.

Een van de hoogtepunten van deze kraan is de integratie van de GROHE EcoJoy technologie, die helpt om het waterverbruik te verminderen tot 5,7 l/min zonder in te boeten op gebruikservaring. Dankzij deze functie kun je genieten van een krachtige waterstraal terwijl je het verspilling van deze waardevolle hulpbron vermindert, wat resulteert in een grotere duurzaamheid en energiebesparing.

Bovendien zorgt de GROHE StarLight chroomafwerking ervoor dat de kraan zijn glans en onberispelijke uitstraling jarenlang behoudt. Deze afwerking is niet alleen krasbestendig, maar ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een duurzaam en onderhoudsarm product.

Het snelle installatie systeem en de meegeleverde flexibele aansluitingen maken de plaatsing van deze kraan een snel en eenvoudig proces, ideaal voor zowel nieuwe installaties als renovaties. Met dit systeem kan de kraan in zeer korte tijd worden geïnstalleerd, zonder de noodzaak van complexe gereedschappen, wat het gebruik vergemakkelijkt, zelfs voor degenen zonder ervaring in doe-het-zelf.

De Grohe BauEdge S is niet alleen ontworpen om individueel op te vallen, maar ook om perfect te combineren met andere producten uit de GROHE Bau Ceramics lijn, waardoor een harmonieuze en samenhangende esthetiek in de hele badkamer kan worden bereikt. Deze compatibiliteit garandeert dat elk element van je badkamer ruimte samenwerkt, zowel qua ontwerp als qua prestaties.

Technische specificaties:

  • Fabrikant: Grohe
  • Model: Eénhendel wastafelkraan BauEdge S
  • Referentie: 23330000
  • Kleur: Chroom (GROHE StarLight)
  • Hendel: Metaal
  • Cartridge: GROHE Long-Life keramisch van 28 mm
  • Waterbesparingstechnologie: GROHE EcoJoy
  • Maximale doorstroming: 5,7 l/min bij 3 bar
  • Aansluitingen: Flexibel
  • Lichaam: Glad
  • Installatie: Snel installatie systeem

Voordelen:

  • Efficiënte waterbesparing: Dankzij de GROHE EcoJoy technologie wordt het waterverbruik aanzienlijk verminderd zonder in te boeten op druk of gebruikservaring.
  • Gegarandeerde duurzaamheid: De GROHE Long-Life keramische cartridge en de krasbestendige chroomafwerking zorgen ervoor dat de kraan zijn prestaties en uiterlijk in de loop der tijd behoudt.
  • Eenvoudige installatie: Het snelle installatiesysteem en de flexibele aansluitingen maken het mogelijk om de kraan snel en zonder complicaties te monteren.
Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
23330000
SKU
GRO50B8172F
Object
Monomando
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi