Eengreeps wastafelkraan 1/2" Grohe Euroeco Maat S chroom met referentie 32881000 van het merk GROHE
Eengreeps wastafelkraan 1/2" Grohe Euroeco Maat S chroom met referentie 32881000 van het merk GROHE
GROHE

Eengreeps wastafelkraan 1/2" Grohe Euroeco Maat S chroom

REF
32881000
(0)
+41
49.40 €
49,40 €
102,37 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe Euroeco S eenhendel wastafelkraan in chroom biedt nauwkeurige controle met een keramisch SilkMove cartridge en een debietbegrenzer van 9 l/min. Inclusief snelmontagesysteem en afvoerketting.
  • Soepel beheer met GROHE SilkMove keramisch cartridge
  • Waterbesparing met debietbegrenzer van 9 l/min
  • Snel en eenvoudig montagesysteem
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Eengreeps wastafelkraan 1/2" Grohe Euroeco Maat S chroom

De Grohe Euroeco S Size eenhendel wastafelkraan, referentie 32881000, combineert functionaliteit, duurzaamheid en stijl in een compact en modern ontwerp. Met een maat S is deze kraan ideaal voor kleine of middelgrote wastafels en biedt het een elegante en efficiënte oplossing voor hedendaagse badkamers. Uitgerust met de GROHE SilkMove technologie en afgewerkt in chroom GROHE StarLight, garandeert deze kraan een soepele en nauwkeurige gebruikservaring, naast een onderhoudsvriendelijk en slijtvast ontwerp.

Nauwkeurige controle met GROHE SilkMove keramisch cartridge

De GROHE SilkMove keramische cartridge van 35 mm zorgt voor een soepele en nauwkeurige controle van de temperatuur en de waterstroom. Deze geavanceerde technologie garandeert dat het bedienen van de kraan comfortabel en moeiteloos is, met fijne en precieze aanpassingen die de dagelijkse gebruikservaring verbeteren. De cartridge is ontworpen voor een duurzame prestatie, zelfs in intensieve gebruiksomgevingen, wat ervoor zorgt dat de kraan zijn efficiëntie in de loop van de tijd behoudt.

Waterbesparing met debietbegrenzer

De Grohe Euroeco kraan is ontworpen om waterverbruik efficiënt te houden, met een debietbegrenzer die de maximale stroom beperkt tot 9 l/min. Dit draagt bij aan een duurzamer watergebruik, helpt het verbruik te verminderen zonder in te boeten op prestaties. Het is een uitstekende keuze voor wie een balans zoekt tussen functionaliteit en milieuvriendelijkheid, zonder in te boeten op comfort in de badkamer.

Duurzame afwerking met GROHE StarLight

De chroomafwerking GROHE StarLight biedt een glanzend en duurzaam oppervlak dat krasbestendig is en gemakkelijk schoon te maken. Deze coating verbetert niet alleen de esthetiek van de kraan, maar beschermt deze ook tegen corrosie en slijtage, waardoor hij zijn onberispelijke uiterlijk jarenlang behoudt. Bovendien biedt de metalen bedieningshendel een moderne en ergonomische touch, wat het bedienen van de kraan vergemakkelijkt.

Praktisch ontwerp met afvoerketting

De kraan wordt geleverd met een afvoerketting met gewicht, waarmee de wastafelkraan eenvoudig kan worden bediend. Deze praktische oplossing voegt een vleugje discrete functionaliteit toe, waardoor het dagelijks gebruik van de wastafel handiger wordt, zonder zichtbare stangen. Het schone en functionele ontwerp past perfect in badkamers die een minimalistische esthetiek nastreven.

Eenvoudige installatie met snelmontagesysteem

Dankzij het snelmontagesysteem is de installatie van de kraan eenvoudig en efficiënt, waardoor de benodigde tijd voor de montage aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien wordt de kraan geleverd met flexibele aansluitslangen, die het aanpassen aan verschillende wastafelconfiguraties vergemakkelijken, waardoor het een veelzijdige en eenvoudig te installeren optie is, zowel bij renovaties als bij nieuwe installaties.

Optioneel: temperatuurbegrenzer

Voor extra veiligheid en comfort is de kraan compatibel met een optionele temperatuurbegrenzer, die apart kan worden besteld. Deze functie is ideaal voor huishoudens met kinderen of ouderen, omdat het een limiet stelt aan de watertemperatuur om accidentele brandwonden te voorkomen.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 32881000
  • Model: Grohe Euroeco S Size eenhendel wastafelkraan
  • Kleur: Chroom
  • Technologie:
    • GROHE SilkMove: 35 mm keramische cartridge voor soepele en nauwkeurige controle
    • Debietbegrenzer tot 9 l/min voor waterbesparing
    • GROHE StarLight afwerking: Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken oppervlak
  • Aanvullende componenten:
    • Snelmontagesysteem voor eenvoudige installatie
    • Afvoerketting met gewicht
    • Flexibele aansluitslangen
    • Optionele temperatuurbegrenzer (apart te bestellen)

Aanbevolen gebruik

Deze wastafelkraan is ideaal voor badkamers die op zoek zijn naar een functionele en efficiënte oplossing in een compact ontwerp. Het is perfect voor kleine of middelgrote wastafels, waar een nauwkeurige controle van het water, een gemakkelijke installatie en een duurzaam ontwerp nodig zijn. Bovendien maakt de debietbegrenzer het een duurzame keuze voor degenen die hun waterverbruik willen verminderen zonder in te boeten op de gebruikservaring.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
32881000
SKU
GROB8EBF7DB
Object
Monomando
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi