Eengreeps wastafelkraan Grohe Eurostyle S Maat S chroom met referentie 23374003 van het merk GROHE
Eengreeps wastafelkraan Grohe Eurostyle S Maat S chroom met referentie 23374003 van het merk GROHE
GROHE

Eengreeps wastafelkraan Grohe Eurostyle S Maat S chroom

REF
23374003
(0)
+112
134.50 €
134,50 €
197,48 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe Eurostyle S eengreeps wastafelkraan in chroom combineert modern design, waterbesparing met EcoJoy en een nauwkeurige bediening met SilkMove ES-technologie. Ideaal voor hedendaagse badkamers.
  • SilkMove ES-technologie voor energiebesparing
  • Waterbesparing met GROHE EcoJoy
  • Eenvoudige installatie met het FastFixation-systeem
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Eengreeps wastafelkraan Grohe Eurostyle S Maat S chroom

De Grohe Eurostyle S éénhendel wastafelkraan, referentie 23374003, is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een balans tussen modern design, water- en energiebesparing, en een comfortabele en nauwkeurige bediening. Deze kraan is ontworpen om te passen in badkamers met strakke en hedendaagse lijnen, en biedt niet alleen een onberispelijke esthetiek, maar ook superieure prestaties, ondersteund door de geavanceerde technologie en Duitse engineering van Grohe.

Energie- en waterbesparing met SilkMove ES en EcoJoy technologie

Een van de opvallende kenmerken van deze kraan is de GROHE SilkMove ES technologie, die ervoor zorgt dat de kraan koud water levert wanneer de hendel in de middenpositie staat, wat het onnodige verbruik van warm water vermindert. Deze functie helpt niet alleen om energie te besparen, maar verlaagt ook de rekeningen, waardoor het een economische en ecologische keuze is.

Bovendien is de kraan uitgerust met de GROHE EcoJoy technologie, die is ontworpen om het waterverbruik met tot 50% te verminderen zonder in te boeten op prestaties. Dankzij deze functie geniet je elke keer dat je de kraan gebruikt van een krachtige en efficiënte straal, maar met minder water, wat ook bijdraagt aan de bescherming van het milieu.

Nauwkeurige en soepele bediening met keramisch cartridge

De Eurostyle S wastafelkraan beschikt over een 35 mm keramisch schijfcartridge, die een soepele en nauwkeurige controle van de waterstroom en -temperatuur mogelijk maakt. De SilkMove technologie zorgt ervoor dat elke aanpassing eenvoudig te maken is, wat een comfortabele gebruikerservaring biedt, zelfs na jaren van intensief gebruik.

Bovendien bevat het een ecologische temperatuurbegrenzer, die helpt te voorkomen dat het water te hoge temperaturen bereikt, wat een extra veiligheidsniveau toevoegt en helpt om het energieverbruik te verminderen.

Eenvoudige installatie en duurzaamheid

Deze kraan is ontworpen met het oog op eenvoudige installatie dankzij het GROHE FastFixation systeem, dat een snelle en eenvoudige installatie zonder complicaties mogelijk maakt. Bovendien biedt de GROHE StarLight chroomafwerking niet alleen een duurzame glans en een gemakkelijk te reinigen oppervlak, maar is het ook extreem kras- en slijtvast, waardoor de kraan zijn onberispelijke uiterlijk jarenlang behoudt.

De automatische afvoer die is inbegrepen, is een extra functie die de functionaliteit van de kraan verbetert, waardoor het gebruik handiger en praktischer wordt in het dagelijks leven.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 23374003
  • Model: Grohe Eurostyle S éénhendel wastafelkraan
  • Kleur: Chroom
  • Technologie:
    • GROHE SilkMove ES: Koud water in middenpositie voor energiebesparing
    • GROHE EcoJoy: Vermindering van het waterverbruik met tot 50%
    • GROHE StarLight: Duurzame en glanzende chroomafwerking
    • 35 mm keramisch cartridge voor nauwkeurige controle van de stroom en temperatuur
    • Ecologische temperatuurbegrenzer
  • Aanvullende componenten:
    • Metalen hendel met inkeping voor een ergonomische grip
    • Automatische afvoer
    • Flexibele aansluitingen voor eenvoudige installatie
  • Installatiesysteem: GROHE FastFixation

Aangeraden gebruik

Deze kraan is ideaal voor hedendaagse badkamers die op zoek zijn naar een schone en moderne esthetiek, gecombineerd met efficiëntie en prestaties. De Grohe Eurostyle S is perfect voor standaard wastafels, waar een nauwkeurige controle van het water en een eenvoudige installatie vereist zijn. Het éénhendel ontwerp bespaart niet alleen ruimte, maar maakt het ook gemakkelijker in gebruik, waardoor het geschikt is voor zowel gezinsbadkamers als voor individuele badkamers.

Voordelen van besparing en duurzaamheid

De GROHE EcoJoy functie is een sleutelkenmerk voor wie het waterverbruik wil verminderen zonder in te boeten op comfort. Door de waterstroom efficiënt te beperken, draagt deze kraan bij aan duurzaamheid, helpt het een waardevolle hulpbron te behouden en vermindert het de kosten voor water en energie. Bovendien zorgt de SilkMove ES functie ervoor dat er geen onnodig warm water wordt verbruikt, wat resulteert in een extra energiebesparing.

Conclusie

De Grohe Eurostyle S éénhendel wastafelkraan is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een elegante, efficiënte en duurzame badkamerkraan. De combinatie van geavanceerde technologieën, zoals SilkMove ES en EcoJoy, samen met het eenvoudige installatie- en onderhoudsontwerp, maakt het een uitstekende keuze voor elke moderne badkamer. Grohe is erin geslaagd een kraan te creëren die niet alleen de esthetiek van de badkamer verbetert, maar ook superieure prestaties biedt met een duidelijke focus op duurzaamheid en het besparen van hulpbronnen.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
23374003
SKU
GRO1AAAA096
Object
Monomando
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi