Thermostatische douche set 1/2" Grohe Grohtherm 500 chroom met referentie 34796001 van het merk GROHE
Thermostatische douche set 1/2" Grohe Grohtherm 500 chroom met referentie 34796001 van het merk GROHE
Thermostatische douche set 1/2" Grohe Grohtherm 500 chroom met referentie 34796001 van het merk GROHE
Thermostatische douche set 1/2" Grohe Grohtherm 500 chroom met referentie 34796001 van het merk GROHE
GROHE

Thermostatische douche set 1/2" Grohe Grohtherm 500 chroom

REF
34796001
(0)
+116
140.00 €
140,00 €
262,91 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe Grohtherm 500 thermostatische douche set biedt nauwkeurige controle en veiligheid met waterbesparing. Inclusief Tempesta handdouche, 600 mm stang en 1750 mm flexibele slang.
  • Nauwkeurige thermostatische controle met GROHE SafeStop
  • Tempesta 110 handdouche met ontspannende Rain straal
  • GROHE Water Saving technologie voor waterbesparing
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Thermostatische douche set 1/2" Grohe Grohtherm 500 chroom

De thermostatische douche set Grohe Grohtherm 500, referentie 34796001, is een geavanceerde en complete optie om de douche-ervaring in uw badkamer te verbeteren. Deze set combineert technologie voor nauwkeurige controle, efficiënt gebruik van hulpbronnen en veiligheid, alles in een modern en elegant ontwerp. Met hoogwaardige componenten, zoals de thermostatische douchemengkraan Grohtherm 500, de handdouche Tempesta van 110 mm, de douchebuis van 600 mm en een flexibele slang van 1750 mm, biedt deze set een superieure douche-ervaring, ideaal voor moderne huizen die comfort en duurzaamheid zoeken.

Nauwkeurige temperatuurcontrole met GROHE SafeStop

Een van de belangrijkste kenmerken van de Grohtherm 500 is de thermostatische cartridge, die een constante waterstroom garandeert op de gewenste temperatuur, waardoor onaangename schommelingen die kunnen optreden bij traditionele douches worden geëlimineerd. Dankzij de GROHE SafeStop-technologie is de maximale temperatuur beperkt tot 38°C, wat een extra niveau van veiligheid biedt, vooral nuttig in huizen met kinderen of ouderen. Bovendien bevat het de SafeStop Plus, waarmee een bovengrens van 43°C kan worden ingesteld, wat een extra beschermingslaag toevoegt om accidentele brandwonden te voorkomen.

Handdouche Tempesta met Rain-stralen

De handdouche Tempesta 110 die bij deze set is inbegrepen, biedt een ontspannende douche-ervaring dankzij de Rain-straal, ideaal om de stress van de dagelijkse routine te verlichten. De GROHE DreamSpray-technologie zorgt voor een uniforme waterstroom vanuit alle sproeiers, waardoor een evenwichtig en aangenaam straalpatroon bij elk gebruik ontstaat. Bovendien is het uitgerust met de SpeedClean-technologie, waarmee kalkaanslag van de sproeiers eenvoudig met één vinger kan worden verwijderd, waardoor de handdouche in optimale staat blijft zonder moeite.

De siliconenring ShockProof op de handdouche beschermt zowel de douchekop als het oppervlak van het bad of de douchebak in het geval dat de handdouche per ongeluk valt, waardoor schade wordt voorkomen.

Waterbesparing met GROHE Water Saving

De Grohtherm 500 is ontworpen met het oog op efficiënt watergebruik, dankzij de GROHE Water Saving-technologie. Deze technologie vermindert het water- en energieverbruik zonder in te boeten op prestaties, wat perfect is voor wie op zoek is naar een ecologische en economische optie. Bovendien draagt de ingebouwde debietbegrenzer in de handdouche nog meer bij aan waterbesparing, zonder in te boeten op de douche-ervaring.

Aanvullende hoogwaardige componenten:

De set bevat een douchebuis van 600 mm, met een glijdende steun die het aanpassen van de hoogte en de hoek van de handdouche vergemakkelijkt, wat meer flexibiliteit en comfort biedt voor alle gebruikers. De installatie van de buis is snel en eenvoudig dankzij het GROHE FastFixation-systeem, waarmee de hoogte van de bovenste steun kan worden aangepast aan de bestaande installatieopeningen, waardoor onnodige boren wordt voorkomen.

De flexibele slang van 1750 mm is ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, met een druk tot 5 bar, spanningen tot 50 kg en temperaturen tot 70°C. Deze robuustheid garandeert dat de slang duurzaam en betrouwbaar is in elke situatie.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 34796001
  • Model: Thermostatische douche set Grohtherm 500
  • Kleur: Chroom
  • Componenten van de set:
    • Thermostatische douchemengkraan Grohtherm 500
    • Handdouche Tempesta 110 met Rain-stralen
    • Douchebuis van 600 mm
    • Flexibele slang van 1750 mm
  • Technologie:
    • GROHE SafeStop: Temperatuurlimiet op 38°C
    • GROHE SafeStop Plus: Extra limiet van 43°C
    • GROHE Water Saving: Water- en energiebesparing
    • GROHE DreamSpray: Eerlijke verdeling van de waterstroom
    • GROHE SpeedClean: Eenvoudige reiniging van de sproeiers
    • ShockProof: Bescherming tegen accidentele vallen

Installatie en veiligheid

De installatie van de douche set is eenvoudig dankzij het GROHE FastFixation-systeem, waarmee de bovenste steun kan worden aangepast aan eerdere installatieopeningen, wat tijd en moeite bespaart. Bovendien is de thermostatische mengkraan uitgerust met een automatisch uitschakelsysteem dat de waterstroom tot een minimum beperkt om mogelijke ongelukken te voorkomen in het geval dat de koudwatertoevoer uitvalt.

Aanbevolen gebruik:

Deze thermostatische douche set is ideaal voor elk huis dat stijl, geavanceerde technologie en hulpbronnenbesparing wil combineren. Het moderne ontwerp en de geïntegreerde technologieën maken het een uitstekende keuze voor zowel gezinsbadkamers als voor degenen die een ontspannende en veilige douche-ervaring willen. De nauwkeurige temperatuurcontrole en de waterbesparende kenmerken maken het een slimme investering voor duurzaam en comfortabel gebruik.

Conclusie:

De thermostatische douche set Grohe Grohtherm 500 is een complete oplossing om elke douche om te toveren tot een ervaring van comfort, veiligheid en efficiëntie. Met zijn mix van geavanceerde technologieën zoals de GROHE SafeStop, de ontspannende Rain-straal van de handdouche Tempesta en de focus op waterbesparing, biedt deze set uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak, allemaal ondersteund door de kwaliteitsengineering van Grohe.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
34796001
SKU
GRO5FE5B353
Kleur
Cromo
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi