Grohe Rainshower Cosmopolitan 210 plafonddouche chroom met referentie 28368000 van het merk GROHE
Grohe Rainshower Cosmopolitan 210 plafonddouche chroom met referentie 28368000 van het merk GROHE
GROHE

Grohe Rainshower Cosmopolitan 210 plafonddouche chroom

REF
28368000
(0)
+230
278.00 €
278,00 €
546,05 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grohe Rainshower Cosmopolitan 210 plafonddouche in chroom biedt een ontspannende Rain-stroom met een ultradun en verstelbaar ontwerp, ideaal voor een luxe badkamer met waterbesparing.
  • Diameter van 210 mm en Rain-stroom
  • Glanzende afwerking GROHE StarLight
  • Waterbesparing met EcoJoy debietbegrenzer
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Grohe Rainshower Cosmopolitan 210 plafonddouche chroom

De Grohe Rainshower Cosmopolitan 210 plafonddouche, referentie 28368000, is een luxe optie die is ontworpen om een aangename en ontspannende douche-ervaring te bieden. Deze douchekop, met een diameter van 210 mm, biedt een Rain straal die het lichaam omhult in een zachte en gelijkmatige waterstroom, waardoor elke douche een moment van comfort en ontspanning wordt. Het moderne ontwerp en de constructie van hoogwaardig metaal maken het een duurzame en esthetisch aantrekkelijke keuze, perfect voor hedendaagse badkamers.

Rain-straal voor een ontspannende douche-ervaring

De Rain-straal van de Rainshower Cosmopolitan is ontworpen om de sensatie van een zachte regen te simuleren, met een constante en omhullende stroom die zowel het lichaam als de geest ontspant. Met zijn grote diameter van 210 mm zorgt deze douchekop voor een volledige dekking, ideaal voor een comfortabele en luxe douche. Het is perfect voor het comfortabel wassen van het haar, waardoor het water gelijkmatig en effectief stroomt.

Flexibiliteit met draaibare kogel

Deze douchekop is uitgerust met een draaibare kogel die het mogelijk maakt om de hoek van de douche aan te passen met ± 15°, wat flexibiliteit biedt om de waterstraal naar het gewenste gebied te richten. Dit praktische detail voegt comfort toe aan de douche-ervaring, waardoor je de waterstroom kunt personaliseren op basis van jouw behoeften.

Waterbesparing met GROHE EcoJoy

Het systeem bevat de GROHE EcoJoy technologie, die het waterverbruik vermindert zonder in te boeten op prestaties. Met een debietbegrenzer van 5,78 l/min helpt deze douche om water en energie te besparen, wat ideaal is voor degenen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en willen besparen op de energierekening. Ondanks de verminderde doorstroming blijft de douche-ervaring luxe en bevredigend.

Gemakkelijk onderhoud met GROHE SpeedClean

Het onderhoud van de Rainshower Cosmopolitan 210 douche is ongelooflijk eenvoudig dankzij de GROHE SpeedClean technologie. Deze functie maakt het mogelijk om kalkaanslag eenvoudig te verwijderen door met een vinger over de sproeikoppen te wrijven, wat ervoor zorgt dat de douchekop jarenlang optimaal blijft functioneren zonder intensieve reiniging. Dit is vooral handig in gebieden met hard water, waar kalkaanslag een veelvoorkomend probleem kan zijn.

Glanzende afwerking met GROHE StarLight

De douchekop heeft een chroomafwerking GROHE StarLight, die zorgt voor een duurzame en slijtvast glans. Deze afwerking biedt niet alleen een elegante en moderne esthetiek, maar is ook zeer bestand tegen krassen en corrosie, waardoor de douche zijn onberispelijke uiterlijk behoudt, zelfs na vele jaren dagelijks gebruik. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken, wat het onderhoud vergemakkelijkt en ervoor zorgt dat de badkamer altijd onberispelijk uitziet.

Technische details van het product:

  • Fabrikant: Grohe
  • Referentie: 28368000
  • Model: Grohe Rainshower Cosmopolitan 210 plafonddouche
  • Diameter: 210 mm
  • Stralen: Rain-type
  • Materiaal: Metaal
  • Technologie:
    • GROHE StarLight: Duurzame en glanzende chroomafwerking
    • GROHE SpeedClean: Kalkaanslag verwijderen met één vinger
    • GROHE EcoJoy: Debietbegrenzer van 5,78 l/min voor waterbesparing
  • Extra kenmerken:
    • Draaibare kogel met een verstelbare hoek van ± 15°
    • Minimale vereiste druk: 1,0 bar
    • Compatibel met doorstroomverwarmers
  • Aansluitdraad: DN 15 (aansluiting niet inbegrepen)

Installatie en compatibiliteit

De Rainshower Cosmopolitan 210 is ontworpen voor installatie aan het plafond of aan de muur, met aansluiting op een douchearm (niet inbegrepen). Deze veelzijdigheid maakt het geschikt voor verschillende badkamerconfiguraties, waardoor een flexibele installatie mogelijk is op basis van de behoeften van jouw ruimte. Bovendien is het compatibel met doorstroomverwarmers, wat de functionaliteit verder vergroot.

Aanbevolen gebruik

Deze douchekop is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een luxe douche-ervaring, gecombineerd met efficiënt waterverbruik. Het is perfect voor moderne badkamers waar zowel ontwerp als functionaliteit worden gewaardeerd. De combinatie van de Rain-straal en de mogelijkheid om de hoek van het water aan te passen, maakt het een comfortabele en aanpasbare optie voor elke gebruiker.

Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
28368000
SKU
GRO35D8E4AD
Object
Douche
Materiaal
Cromo
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi