Relexa Plus 50 Dual chroom zijdouche met twee stralen met referentie 28286000 van het merk GROHE
Relexa Plus 50 Dual chroom zijdouche met twee stralen met referentie 28286000 van het merk GROHE
GROHE

Relexa Plus 50 Dual chroom zijdouche met twee stralen

REF
28286000
(0)
+93
111.50 €
111,50 €
163,82 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Zijde douche Grohe Relexa Plus 50 Dual in chroom, met 2 stralen en draaibare kogel. GROHE StarLight en SpeedClean technologie voor snelle en gemakkelijke reiniging.
  • Twee soorten stralen: normaal/jet
  • GROHE StarLight resistente chroomoppervlak
  • Draaibare kogel en gemakkelijke verwijdering van kalkaanslag
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Relexa Plus 50 Dual chroom zijdouche met twee stralen

De Relexa Plus 50 Dual zijdouche (referentie: 28286000) van Grohe biedt een innovatieve en efficiënte douche-ervaring, waarbij functionaliteit en design worden gecombineerd met de geavanceerde technologieën van Grohe om een aangename en aanpasbare waterstroom te bieden. Dit model, met een glanzende chroomafwerking dankzij de GROHE StarLight technologie, is niet alleen een esthetisch aantrekkelijk element, maar ook slijtvast, waardoor het jarenlang als nieuw blijft.

Het compacte ontwerp van de Relexa 50 zijdouche maakt installatie in elk type badkamer mogelijk, en het past perfect bij andere producten uit het Grohe-assortiment. Voorzien van twee soorten stralen – normaal en sproeier – kan de gebruiker kiezen tussen een ontspannende en gelijkmatige straal of een meer geconcentreerde straal voor een krachtigere reiniging of een verkwikkende massage. Deze veelzijdigheid maakt de Relexa Plus 50 Dual ideaal voor degenen die comfort en functionaliteit in hun douche-ruimte zoeken.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit model is de draaiende kogel, die het mogelijk maakt om de hoek van de zijdouche aan te passen aan de voorkeuren van de gebruiker, waardoor het comfort en de waterdekking in de douche worden gemaximaliseerd. Dit biedt een meer gepersonaliseerde ervaring, ideaal voor zowel snelle douches als ontspannende momenten onder de douche.

De zijdouche is ook uitgerust met de GROHE SpeedClean technologie, die het verwijderen van kalkaanslag uit de wateruitlaten vergemakkelijkt met slechts een vingerknip. Dit garandeert dat de waterstroom constant en gelijkmatig blijft in de loop van de tijd, en verlengt de levensduur van het product zonder de noodzaak van ingewikkeld onderhoud.

Met een minimale doorstroming van 4,5 l/min is de Relexa Plus 50 Dual een efficiënte keuze op het gebied van waterverbruik, wat resulteert in een verantwoord gebruik van hulpbronnen zonder in te boeten op de kwaliteit van de douche-ervaring. Deze eigenschap, samen met de duurzaamheid en het gemakkelijke onderhoud, maakt dit product een uitstekende keuze voor elke moderne badkamer.

Technische specificaties:

  • Fabrikant: Grohe
  • Model: Relexa Plus 50 Dual
  • Referentie: 28286000
  • Materiaal: GROHE StarLight chroomoppervlak
  • Reinigingstechnologie: GROHE SpeedClean
  • Soorten stralen: Normaal/sproeier
  • Draaiende kogel: Ja
  • Minimale doorstroming: 4,5 l/min

Voordelen:

  • Twee verstelbare stralen: Kies tussen een ontspannende normale straal of een intensere sproeierstraal voor een gepersonaliseerde ervaring.
  • Gemakkelijk onderhoud: Met de GROHE SpeedClean technologie blijven de uitlaten vrij van kalkaanslag met een simpele aanraking, wat zorgt voor een constante waterstroom.
  • Duurzaamheid en design: Het GROHE StarLight chroomoppervlak is niet alleen slijtvast, maar biedt ook een glanzende afwerking die de esthetiek van de badkamer verbetert.
Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
28286000
SKU
GRO641E4429
Object
Douche
Kleur
Cromo
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi