Overspanningsbeveiliging PRD1 25r 3P+N met referentie 16332 van het merk SCHNEIDER ELECTRIC
Overspanningsbeveiliging PRD1 25r 3P+N met referentie 16332 van het merk SCHNEIDER ELECTRIC
SCHNEIDER ELECTRIC

Overspanningsbeveiliging PRD1 25r 3P+N

REF
16332
(0)
+714
863.00 €
863,00 €
2.039,19 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De overspanningsbegrenzer Schneider PRD1 25r 3P+N beschermt elektrische installaties tegen bliksem en overspanningen, met vervangbare cartridges en afstandsindicatie om de veiligheid en efficiëntie van het systeem te waarborgen.
  • Beschermt installaties tegen overspanningen.
  • Vervangbare cartridges met afstandsindicatie.
  • Compatibel met TT- en TN-S-aardingssystemen.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Overspanningsbeveiliging PRD1 25r 3P+N

De overspanningsbegrenzer Schneider Electric PRD1 25r 3P+N, behorende tot de Multi9-serie, is een essentieel apparaat voor de bescherming van elektrische installaties tegen de destructieve effecten van bliksem en overspanningen. Dit model is specifiek ontworpen voor elektrische distributienetwerken in TT- en TN-S-aardingssystemen, wat de veiligheid van de apparatuur en de stabiliteit van de installatie garandeert.

Deze overspanningsbegrenzer is van type 1 en 2, wat betekent dat hij bescherming biedt tegen zowel directe blikseminslagen als tegen overspanningen die worden geïnduceerd door elektrische handelingen. Met een nominale afvoercapaciteit van 25kA (impuls 8/20 µs) en een maximale stroom van 40kA, is hij in staat om hoge energieniveaus te beheren, wat een robuuste en betrouwbare verdediging biedt voor industriële, commerciële of residentiële omgevingen. Bovendien zorgt zijn capaciteit om tot 100kA stroom in de gemeenschappelijke modus (tussen neutraal en aarde) te verwerken voor een uitgebreide bescherming tegen zware elektrische ontladingen.

Dit apparaat valt op door zijn modulaire ontwerp, dat het gemakkelijk maakt om het op een DIN-rail te monteren, wat de installatie in elektrische kasten vergemakkelijkt. De PRD1 25r begrenzer bestaat uit 16 modules van 9 mm, wat zorgt voor compatibiliteit met de meeste modulaire elektrische panelen. De beschermingsgraad IP20 op de aansluitingen, die IP40 kan bereiken wanneer deze in een kast is gemonteerd, maakt het geschikt voor gesloten omgevingen en beschermt het tegen mogelijke accidentele contacten en stof. Bovendien heeft het een impactbeschermingsniveau van IK05, wat mechanische weerstand biedt tegen stoten.

Een van de meest praktische kenmerken van deze overspanningsbegrenzer is de vervangbare en plug-in cartridge, die het onderhoud vergemakkelijkt zonder dat het volledige apparaat gedemonteerd hoeft te worden. Dit vermindert de stilstandtijden aanzienlijk en zorgt ervoor dat het systeem continu beschermd is. De statusindicator van de cartridge biedt een duidelijke visuele referentie voor de gebruiker: wanneer het apparaat in goede staat is, is de indicator wit; wanneer het zijn levensduur heeft bereikt, verandert deze in rood, wat aangeeft dat de cartridge vervangen moet worden. Bovendien beschikt het over een geïntegreerde externe signalering (1 SD met wisselcontacten) die het mogelijk maakt om de status van het apparaat op afstand te monitoren, wat essentieel is in grote installaties of op moeilijk bereikbare locaties.

Belangrijke technische specificaties:

  • Maximale continue bedrijfsspanning (Uc): 350 VAC zowel in differentieel (L-N) als in gemeenschappelijke modus (N-PE).
  • Nominale afvoercapaciteit (8/20 µs): 25 kA, met een maximale capaciteit van 40 kA.
  • Maximale bliksemstroom (Iimp): 25 kA tussen L-N en 100 kA tussen N-PE, wat effectieve bescherming biedt tegen directe bliksem.
  • Spanningsbeschermingsniveau: Tot 1,5 kV, wat garandeert dat overspanningen worden beperkt tot veilige niveaus voor de installatie.
  • Normen: Voldoet aan de IEC/EN 61643-11-normen, wat garandeert dat het product voldoet aan internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen.
  • Beschermingsgraad: IP20 op de aansluitingen (IP40 in kast), bestand tegen mechanische impact met classificatie IK05.
  • Montage: DIN-rail voor een snelle en eenvoudige modulaire installatie.

Deze overspanningsbegrenzer is gecertificeerd door KEMA-KEUR en heeft het CE-keurmerk, wat garandeert dat het voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsvereisten van de Europese Unie. Met zijn robuuste en modulaire ontwerp is de Schneider PRD1 25r 3P+N een betrouwbare keuze voor de bescherming van zowel kleine als grote elektrische installaties. Bovendien maken de externe signaleringscapaciteit en het gemakkelijke onderhoud het tot een zeer praktisch apparaat voor professionals in de elektrische sector.

Technische kenmerken
Fabrikant
SCHNEIDER ELECTRIC
Referentie
16332
SKU
SCHFF830A4C
Object
Overspanningsbeveiliging
Materiaal
PBT
Spanning
230,00 - 400,00 V
Aantal polen
3P + N
Assemblage
Verstelbaar en clip
Beschermingsgraad
IP20
Kleur
Antraciet grijs (RAL 7016)
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi