Sectieschakelaar Interpact INS1250 1250 A 4P. met referentie 31335 van het merk SCHNEIDER ELECTRIC
Sectieschakelaar Interpact INS1250 1250 A 4P. met referentie 31335 van het merk SCHNEIDER ELECTRIC
SCHNEIDER ELECTRIC

Sectieschakelaar Interpact INS1250 1250 A 4P.

REF
31335
(0)
+1.122
1357.00 €
1.357,00 €
4.715,66 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Schneider Compact INS1250 scheidingsschakelaar, 1250A, 4P, biedt betrouwbare isolatie en eenvoudige handmatige bediening met een draaiknop. Ideaal voor industriële toepassingen met een spanning tot 690V AC.
  • Nominale stroom 1250A.
  • Nominale spanning 690V AC / 250V DC.
  • Draaiknop voor eenvoudige bediening.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Sectieschakelaar Interpact INS1250 1250 A 4P.

De Schneider Electric Interpact INS1250 1250A 4P scheidingsschakelaar is een robuuste en efficiënte oplossing voor industriële toepassingen die een veilige en betrouwbare isolatie vereisen in elektrische systemen met hoge vraag. Specifiek ontworpen om veilige isolatie van circuits te garanderen, biedt deze niet-automatische schakelaar optimale prestaties onder diverse bedrijfsomstandigheden, met een betrouwbare scheidingscapaciteit in netwerken tot 690V AC en 250V DC.

Dit model heeft 4 polen en een nominale stroom van 1250A, waardoor het een ideale keuze is voor grote industriële en commerciële installaties die betrouwbare en efficiënte bescherming nodig hebben. De Compact INS1250 is uitgerust met een zwarte draaiknop, die handmatige bediening vergemakkelijkt en ergonomische werking biedt. Deze draaiknop is ontworpen om eenvoudig en efficiënt te hanteren, waardoor de toegankelijkheid verbetert en het isoleren van circuits wanneer nodig wordt vergemakkelijkt.

De Compact INS1250 voldoet aan de internationale normen IEC 60947-1 en IEC 60947-3, wat de betrouwbaarheid en kwaliteit op het gebied van circuitisolatie en operationele veiligheid waarborgt. Deze normen stellen de strengste eisen aan scheidingsschakelaars, wat garandeert dat dit apparaat met vertrouwen kan worden gebruikt in een breed scala aan industriële elektrische toepassingen.

Belangrijke technische specificaties:

  • Nominale stroom (In): 1250A bij 60°C, wat de capaciteit garandeert om grote elektrische belastingen in industriële omgevingen te verwerken.
  • Nominale gebruiksspanning (Ue): 690V AC 50/60 Hz en 250V DC, wat flexibiliteit biedt voor gebruik in zowel wisselstroom- als gelijkstroomnetwerken.
  • Nominale isolatiespanning (Ui): 1000V AC, wat betrouwbare bescherming garandeert in hoogspanningssystemen.
  • Nominale kortsluitcapaciteit (Icm): 75kA bij 690V AC, met een verbeterde capaciteit tot 330kA wanneer gecombineerd met een automatische schakelaar stroomopwaarts, wat de veiligheid vergroot in geval van kritieke storingen.
  • Spanning piekweerstand (Uimp): 12kV, waardoor het apparaat hoge spanningspieken kan weerstaan zonder zijn prestaties in gevaar te brengen.
  • Netfrequentie: Compatibel met netwerken van 50/60 Hz, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan industriële toepassingen.
  • Vervuilingsgraad: 3, wat de betrouwbaarheid garandeert, zelfs in veeleisende of vervuilde omgevingen.

Deze scheidingsschakelaar is ontworpen voor industriële toepassingen die een hoge betrouwbaarheid en veiligheid vereisen. De mogelijkheid om te opereren in de gebruikscategorieën AC21A, AC22A en AC23A zorgt voor efficiënte toepassing in verschillende soorten belastingen, van eenvoudige resistieve belastingen tot complexere inductieve belastingen. Deze categorieën definiëren het type toepassing en zorgen ervoor dat de Compact INS1250 geschikt is voor een breed scala aan situaties waarin veilige isolatie van elektrische circuits nodig is.

De Compact INS1250 biedt ook contactpositie-indicatoren, wat visuele identificatie van de status van de schakelaar vergemakkelijkt, zodat de operators altijd een duidelijk begrip hebben van of het circuit is geïsoleerd of niet. Het is echter belangrijk op te merken dat dit model geen zichtbare uitschakeling heeft, dus het wordt aanbevolen om het aan te vullen met aanvullende apparaten als deze functie vereist is in specifieke toepassingen.

Extra kenmerken:

  • Draaiknop: Biedt eenvoudige en ergonomische handmatige bediening, waardoor operators veilige ontkoppelingen van elektrische circuits snel en nauwkeurig kunnen uitvoeren.
  • Robuust ontwerp: Met een isolatieniveau klasse II volgens IEC 60664, garandeert de Compact INS1250 hoge bescherming tegen elektrische schokken en zorgt voor betrouwbare prestaties onder ongunstige omstandigheden.
  • Compatibiliteit met stroomopwaartse systemen: De mogelijkheid om samen te werken met stroomopwaartse automatische schakelaars om de bescherming tegen kortsluitingen tot 330kA te verbeteren, maakt het een zeer veilige optie voor grootschalige systemen.

Belangrijke voordelen:

  • Hoge isolatiecapaciteit: Met zijn nominale isolatiecapaciteit van 1000V AC en 1250A is de Compact INS1250 ideaal voor het isoleren van grote secties van industriële elektrische installaties, wat veiligheid biedt tijdens onderhoud en operaties.
  • Compact en robuust ontwerp: Het ontwerp van de Compact INS1250 zorgt ervoor dat deze eenvoudig kan worden geïnstalleerd in verschillende industriële configuraties zonder overmatige ruimte in de elektrische kast in te nemen.
  • Conformiteit met internationale normen: Voldoen aan de IEC 60947-normen garandeert dat het apparaat veilig, betrouwbaar en geschikt is voor een breed scala aan industriële toepassingen.

De Schneider Electric Interpact INS1250 1250A 4P scheidingsschakelaar is een betrouwbare en robuuste optie voor het beschermen en isoleren van circuits in grootschalige industriële installaties. Het ergonomische ontwerp, de capaciteit om hoge stromen en spanningen te verwerken, samen met de conformiteit met internationale veiligheidsnormen, maken het een uitstekende keuze voor kritische industriële toepassingen die een hoge veiligheid en betrouwbaarheid vereisen bij het scheiden van elektrische circuits.

Technische kenmerken
Fabrikant
SCHNEIDER ELECTRIC
Referentie
31335
SKU
SCH8BCC3265
Object
Schakelaar
Spanning
250 V CC. 690 V CA 50/60 Hz V
Aantal polen
4P
Assemblage
Vast op plaat of rail
Netwerktype
CA. CC
Beschermingsgraad
IP40
Kleur
Handvat in het zwart
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi