Energie meter Wallbox enkel-fase max. 100A met referentie 000003325 van het merk WALLBOX
Energie meter Wallbox enkel-fase max. 100A met referentie 000003325 van het merk WALLBOX
WALLBOX

Energie meter Wallbox enkel-fase max. 100A

REF
000003325
(0)
+70
84.70 €
84,70 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Wallbox 100A enkelvoudige energiemeter stelt u in staat om de laadtijd van elektrische voertuigen efficiënt te beheren, met functionaliteiten zoals Power Boost en Eco-Smart, ideaal voor zonne-installaties en Wallbox-opladers.
  • Ondersteunt tot 100A enkelvoudig
  • Functionaliteiten Power Boost en Eco-Smart
  • Compatibel met Wallbox Pulsar Plus, Commander 2 en Copper SB opladers
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Energie meter Wallbox enkel-fase max. 100A

De Wallbox 100A enkelvoudige energiemeter (referentie 000003325) is een essentieel apparaat voor gebruikers die de laadtijd van hun elektrische voertuig willen optimaliseren en het meeste uit de beschikbare energie in hun huis willen halen. Deze meter, ontworpen voor gebruik met enkelvoudige installaties, is uitgerust met een indirecte meetklem, wat de installatie en het gebruik in een breed scala aan elektrische configuraties vergemakkelijkt.

Optimalisatie en geavanceerde controle:

De Wallbox Power Meter MTR-1P-100A-CLP biedt slimme controle over de laadtijd van het elektrische voertuig, met toegang tot twee van de meest innovatieve functies van Wallbox: Power Boost en Eco-Smart.

  1. Power Boost: Deze functie past automatisch de energie aan die de lader van het elektrische voertuig levert, afhankelijk van het actieve energieverbruik van uw woning, waardoor overbelasting en mogelijke stroomuitval worden voorkomen. De meter houdt in real-time bij hoeveel energie er in huis wordt verbruikt, en past dynamisch het laadvermogen van de elektrische auto aan om te voorkomen dat de elektrische capaciteit van de installatie wordt overschreden. Dit helpt om het energieverbruik te optimaliseren, kosten op de elektriciteitsrekening te verlagen en stroomuitval door overbelasting te voorkomen.

  2. Eco-Smart: Als uw huis zonnepanelen heeft, stelt deze functie u in staat om het elektrische voertuig op te laden met de zonne-energie die in de woning wordt opgewekt. Eco-Smart benut de hernieuwbare energie maximaal door de laadstroom zo aan te passen dat het voertuig energie rechtstreeks van de zonnepanelen ontvangt, wat niet alleen het verbruik van het elektriciteitsnet vermindert, maar ook een duurzamere en milieuvriendelijkere laadoplossing bevordert.

Compatibiliteit en toepassingen:

Deze energieteller is volledig compatibel met verschillende modellen Wallbox-laders, waaronder de Pulsar Plus, Commander 2 en Copper SB, waardoor het een flexibele en schaalbare oplossing is voor verschillende laadconfiguraties van elektrische voertuigen. Of uw installatie nu voor huishoudelijk of commercieel gebruik is, deze meter zorgt ervoor dat de energie efficiënt wordt beheerd, waardoor de prestaties van uw laadsysteem worden gemaximaliseerd.

Installatie en gebruiksgemak:

De Wallbox energiemeter is ontworpen voor een eenvoudige en snelle installatie. Dankzij de meetklem zijn er geen complexe ingrepen in de elektrische installatie nodig, wat het integratieproces met het laadsysteem van het elektrische voertuig vereenvoudigt. Dit stelt zowel professionals als gebruikers met basiskennis van elektriciteit in staat om het apparaat eenvoudig te installeren.

Technische specificaties:

  • Stroomcapaciteit: Deze meter is ontworpen voor enkelvoudige installaties tot 100A, waardoor hij geschikt is voor de meeste residentiële systemen en kleine commerciële installaties.
  • Compatibiliteit met Wallbox-laders: Werkt perfect met de Wallbox-laders Pulsar Plus, Commander 2 en Copper SB, wat zorgt voor een probleemloze integratie met bestaande Wallbox-systemen.
  • Geavanceerde functionaliteiten: De functies Power Boost en Eco-Smart zorgen voor een efficiëntere en duurzamere laadoplossing, waarbij zowel het net als de beschikbare zonne-energie in de woning worden geoptimaliseerd.
  • Indirecte meetklem: De klem die is inbegrepen, vergemakkelijkt de meting van het energieverbruik zonder complexe ingrepen in de hoofdbedrading van de installatie, waardoor een nauwkeurige en real-time meting van de gebruikte energie mogelijk is.
  • Automatische aanpassing van het vermogen: De meter past automatisch het laadvermogen aan op basis van het verbruik van de woning, wat zorgt voor een efficiënte laadoplossing en overbelasting of stroomuitval voorkomt.

Voordelen van de Wallbox energiemeter:

  • Energie-optimalisatie: Dankzij de automatische aanpassings- en real-time monitoringsfuncties zorgt deze meter ervoor dat de laadopdracht van het voertuig optimaal wordt uitgevoerd, waardoor pieken in het verbruik worden vermeden die hoge kosten of problemen in de elektrische installatie kunnen veroorzaken.
  • Duurzame laadoplossing: Met de Eco-Smart functionaliteit kunnen gebruikers de zonne-energie die in hun huis wordt opgewekt, benutten om het elektrische voertuig op te laden, waardoor de afhankelijkheid van het net wordt verminderd en het gebruik van hernieuwbare energie wordt bevorderd.
  • Eenvoudige installatie: Het ontwerp met de meetklem vereenvoudigt het installatieproces, waardoor een snelle en probleemloze integratie met de Wallbox-laadsystemen mogelijk is.
  • Compatibel met Wallbox-systemen: Werkt perfect met de meest populaire Wallbox-laders, wat zorgt voor een geïntegreerde oplossing voor energiebeheer en het opladen van elektrische voertuigen.

Product specificaties:

  • Model: MTR-1P-100A-CLP
  • Maximale stroom: 100 A
  • Functionaliteiten: Power Boost, Eco-Smart
  • Compatibiliteit: Wallbox-laders Pulsar Plus, Commander 2 en Copper SB
  • Installatie: Enkelvoudig, met indirecte meetklem
  • Automatisch aanpasbaar vermogen: Optimaliseert de energie op basis van het verbruik van de woning
Technische kenmerken
Fabrikant
WALLBOX
Referentie
000003325
SKU
WAL41907A49
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi