Verpleegoproepsysteem Legrand Mosaic met referentie 078362 van het merk LEGRAND
Verpleegoproepsysteem Legrand Mosaic met referentie 078362 van het merk LEGRAND
LEGRAND

Verpleegoproepsysteem Legrand Mosaic

REF
078362
(0)
+23
27.70 €
27,70 €
46,26 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Legrand Mosaic oproepknop met oproepknop en stekker. Ideaal voor oproepsystemen in ziekenhuizen, verzorgingshuizen of onderwijsinstellingen. Inclusief 2 meter kabel en open/sluit contacten van 2A.
  • Oproepknop met knop en stekker.
  • 2 meter kabel, NA/NC contacten.
  • Ideaal voor hotels, verzorgingshuizen en zorgcentra.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verpleegoproepsysteem Legrand Mosaic

De drukknop voor het oproepsysteem Legrand Mosaic, referentie 078362, is een effectieve en betrouwbare tool ontworpen voor omgevingen waar een snel en efficiënt oproepsysteem vereist is. Dit apparaat is bijzonder nuttig in verpleeghuizen, onderwijsinstellingen en hotels, en maakt de centralisatie en het beheer van meerdere oproepen op een eenvoudige en veilige manier mogelijk. Dankzij het functionele ontwerp is het een uitstekende keuze voor plaatsen waar aandacht en assistentie met één druk op de knop moeten worden verleend.

De drukknop is uitgerust met een handoproepknop die het gebruik in noodsituaties of wanneer onmiddellijke assistentie nodig is, vergemakkelijkt. Deze handoproepknop bevat een kabel van 2 meter lang, wat een grote flexibiliteit voor de gebruikers biedt, zodat ze zich comfortabel kunnen bewegen terwijl ze toegang houden tot het oproepsysteem. De drukknop heeft een open/sluitcontact (NO/NC) met een capaciteit van 2A, wat de effectiviteit en betrouwbaarheid in elke omgeving waarin het wordt gebruikt, waarborgt.

Het Legrand Mosaic-systeem biedt een grote aanpasbaarheid voor verschillende soorten installaties, aangezien het het beheer en de centralisatie van 1 tot 6 oproepen mogelijk maakt via een paneel met genummerde lichtindicatoren. Deze lichtindicatoren worden vergezeld van een kort geluidssignaal dat het personeel waarschuwt voor de oproep, wat zorgt voor een snelle reactie. Bovendien is het systeem ontworpen om meerdere oproepen gelijktijdig te registreren, wat bijzonder nuttig is in omgevingen met een hoge vraag.

Uitgelichte voordelen:

  • Efficiënt beheer van meerdere oproepen: Het systeem maakt het mogelijk om tot 6 oproepen te centraliseren via lichtindicatoren, wat een snelle identificatie van de richting van de hulpaanvraag vergemakkelijkt.
  • Individuele verwijdering: Elke oproep kan individueel worden verwijderd, wat zorgt voor een nauwkeurige controle en een effectief beheer van het systeem. Dit is bijzonder nuttig in scenario's waar meerdere gebruikers of kamers aan hetzelfde systeem zijn verbonden.
  • Compatibiliteit en personalisatie: Het systeem biedt de mogelijkheid om meerdere oproepen gelijktijdig te registreren, wat de reactietijd in omgevingen zoals verpleeghuizen verhoogt, waar meerdere gebruikers tegelijkertijd hulp nodig kunnen hebben. Bovendien is er de optie van identificatienummers om het herkennen van de oproepen te vergemakkelijken.

Technische kenmerken:

  • Type drukknop: Het apparaat is een handdrukknop met een stekker die het oproepsysteem activeert. Het werkt via een open/sluitcontact met een capaciteit van 2 A.
  • Materiaal: Gemaakt van wit plastic, wat zorgt voor een discreet en esthetisch aantrekkelijk ontwerp voor elk type installatie.
  • Kabel lengte: 2000 mm, wat een comfortabele actieradius voor de gebruikers mogelijk maakt.
  • Oproepsysteem: De drukknop maakt deel uit van het Mosaic™-programma van Legrand, dat een reeks blokken omvat die zijn ontworpen voor oproepsystemen in zorg- en assistentieomgevingen. Het is compatibel met de stekkerreferentie 2P ref. 0 771 50, wat de installatie veelzijdigheid vergroot.
  • Voeding: Het systeem kan werken met een voeding van 12V, vooral wanneer MBTS-blokken worden gebruikt, wat zorgt voor een stabiele en gegarandeerde energievoorziening, zelfs bij stroomuitval.
  • Werking van het systeem: De activatie van de oproep gebeurt via de handdrukknop, en de oproepen worden geregistreerd via genummerde lichtindicatoren en een kort geluidssignaal dat het personeel waarschuwt.

Toepassingen:

Het Mosaic-oproepsysteem is perfect voor verschillende installaties, zoals:

  • Hotels: In kamers of servicegebieden, waardoor een gemakkelijke beheer van oproepen door gasten mogelijk is.
  • Verpleeghuizen: Biedt een snelle en efficiënte methode voor bewoners om hulp aan te vragen, met de mogelijkheid om het in kamers of gemeenschappelijke ruimtes te installeren.
  • Onderwijsinstellingen: Biedt een efficiënte oplossing voor het beheren van assistentieoproepen in klaslokalen of administratieve gebieden.

Deze drukknop is ook geschikt voor niet-medische instellingen, waar aandacht en assistentie op elk moment nodig kunnen zijn. Het gebruiksgemak en de vele opties voor centralisatie en registratie van oproepen maken het ideaal voor deze omgevingen.

Aanvullende kenmerken:

  • Compact en discreet ontwerp: Met een afwerking in wit plastic, integreert de Mosaic-drukknop zich gemakkelijk in elk type omgeving zonder de esthetiek van de plaats te beïnvloeden.
  • Eenvoudige installatie: De referentie 078362 van Legrand is ontworpen voor een gemakkelijke installatie, met een inbouwdiepte van 12 mm die het compatibel maakt met een verscheidenheid aan aansluitingen van dezelfde Mosaic™-lijn.
Technische kenmerken
Fabrikant
LEGRAND
Referentie
078362
SKU
LEG40C99B57
Object
Mechanisme knop
Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit
Intensiteit
2 A
Garantie
2 jaar
Toepassingen
Voor hotels, onderwijsinstellingen, verzorgingstehuizen
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi