Fluke PTi120 pocket thermische camera met referentie 5302512 van het merk FLUKE
Fluke PTi120 pocket thermische camera met referentie 5302512 van het merk FLUKE
Fluke PTi120 pocket thermische camera met referentie 5302512 van het merk FLUKE
Fluke PTi120 pocket thermische camera met referentie 5302512 van het merk FLUKE
FLUKE

Fluke PTi120 pocket thermische camera

REF
5302512
(0)
+761
920.00 €
920,00 €
1.118,04 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Fluke PTi120 Pocket Thermal Camera biedt professionele thermische beelden in een compact formaat. Ideaal voor het opsporen van problemen in elektrische apparatuur en industriële systemen.
  • 3,5” touchscreen met IR Fusion-technologie voor gelijktijdige zichtbare en infrarode beelden.
  • Infrarode resolutie van 120 x 90 (10.800 pixels) en IP54-bescherming.
  • Actief labelen mogelijk via Fluke Connect voor efficiënte beeldbeheer.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Fluke PTi120 pocket thermische camera

De Fluke PTi120 Pocket Thermal Camera is een innovatieve en compacte tool, ontworpen om het opsporen van problemen in een verscheidenheid aan industriële en elektrische toepassingen te vergemakkelijken. Met de kracht van een professionele thermische camera stelt dit apparaat gebruikers in staat om snelle en effectieve inspecties uit te voeren, waarbij hete en koude punten worden geïdentificeerd die op naderende storingen in apparatuur kunnen wijzen.

Belangrijkste Kenmerken

Een van de meest opvallende kenmerken van de Fluke PTi120 is het 3,5 inch LCD aanraakscherm, dat de IR Fusion technologie omvat. Deze technologie legt gelijktijdig een digitale afbeelding van zichtbaar licht en een infraroodafbeelding vast, waardoor gebruikers de thermische omstandigheden van de apparatuur in real-time kunnen zien en vergelijken. De mogelijkheid om de combinatie van beelden van infrarood tot volledig zichtbaar aan te passen door eenvoudig met de vinger over het scherm te vegen, maakt het identificeren van problemen toegankelijker en effectiever.

Technische Gegevens

  • Infrarood Resolutie: 120 x 90 (10.800 pixels)
  • Bescherming: IP54-classificatie, bestand tegen stof en water, en kan vallen van 1 meter weerstaan.
  • Activa Labeling: De functie voor activa-labeling via Fluke Connect maakt het mogelijk om QR- of streepjescodes te scannen, waardoor afbeeldingen automatisch in vooraf gedefinieerde mappen worden georganiseerd en het registreren van gegevens wordt vergemakkelijkt.

Gebruiksgemak

Met een robuust en ergonomisch ontwerp is de Fluke PTi120 comfortabel in gebruik en gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor dagelijks gebruik. Met afmetingen van 8,9 cm x 12,7 cm x 2,5 cm (3,5 x 5,0 x 1,0 inch) en een gewicht van 0,233 kg (0,514 pond) is het apparaat extreem draagbaar. Bovendien biedt het 320 x 240 aanraakscherm een intuïtieve gebruikerservaring, waardoor snelle en gemakkelijke aanpassingen mogelijk zijn.

Duurzaamheid en Garantie

Dit apparaat is niet alleen efficiënt, maar ook ontworpen om te weerstaan aan ongunstige omstandigheden, met een garantie van twee jaar die zijn duurzaamheid en kwaliteit ondersteunt. Met zijn vermogen om in diverse omgevingsomstandigheden te functioneren, is de Fluke PTi120 een waardevolle hulpbron in het veld.

Samenvattend is de Fluke PTi120 Pocket Thermal Camera een effectieve en veelzijdige oplossing voor thermografische inspectie in elektrische en industriële omgevingen. Met zijn geavanceerde visualisatietechnologie, activa-labeling capaciteit en robuuste ontwerp, positioneert dit apparaat zich als een essentiële tool voor elke professional die zijn probleemdetectiecapaciteit wil optimaliseren en de efficiëntie in zijn werk wil verbeteren. Met de Fluke PTi120 kunnen technici potentiële problemen identificeren en aanpakken voordat ze ernstige storingen worden, wat zorgt voor een continue werking van systemen en apparatuur.

Technische kenmerken
Fabrikant
FLUKE
Referentie
5302512
SKU
UKE5AB0ABBB
Object
Camera
Beschermingsgraad
IP54
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi