Henkel LOCTITE 55 buisafdichtkoord met referentie 2056937 van het merk HENKEL
Henkel LOCTITE 55 buisafdichtkoord met referentie 2056937 van het merk HENKEL
Henkel LOCTITE 55 buisafdichtkoord met referentie 2056937 van het merk HENKEL
Henkel LOCTITE 55 buisafdichtkoord met referentie 2056937 van het merk HENKEL
HENKEL

Henkel LOCTITE 55 buisafdichtkoord

REF
2056937
(0)
+10
12.05 €
12,05 €
25,16 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De LOCTITE 55 pijpafdichtdraad sluit metalen en plastic schroefverbindingen onmiddellijk af. Goedgekeurd voor gas en drinkwater, biedt betrouwbare aanpassingen zonder uithardingstijd. Ideaal voor snelle en veilige afdichting.
  • Sluit onmiddellijk af zonder uitharding.
  • Goedgekeurd voor gas en drinkwater.
  • Robuuste verpakking van 160 meter.
Koop nu en ontvang het tussen 1 en 4 november.
De minimale hoeveelheid voor dit product is 48 stuks
Meer over het product

Informatie over Henkel LOCTITE 55 buisafdichtkoord

De LOCTITE 55 pijpafdichtdraad, referentie 2056937, is de ideale oplossing voor het snel, effectief en veilig vastzetten en afdichten van zowel metalen als kunststof schroefverbindingen. Dit product onderscheidt zich door zijn vermogen om onmiddellijk af te dichten, zonder dat er uithardingstijd nodig is, wat het een uitstekende keuze maakt voor professionals die snelle en betrouwbare resultaten zoeken in sanitair, verwarming en gasinstallaties.

Ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan, garandeert LOCTITE 55 een onmiddellijke afdichting onder druk, wat het bijzonder nuttig maakt in toepassingen waar snelheid een cruciale factor is. Bovendien maakt het betrouwbare aanpassingen van de verbindingen mogelijk zonder zijn afdichtcapaciteit te verliezen, wat een niveau van veelzijdigheid aan het product toevoegt.

Toepassingen:

LOCTITE 55 is geschikt voor een breed scala aan afdichttoepassingen van schroefdraad in gas-, drinkwater-, verwarmings- en andere leidingsystemen. Dankzij de internationale certificeringen en goedkeuringen is dit product toegestaan voor gebruik in meerdere toepassingen die veiligheid en naleving van strikte normen vereisen:

  • Gas: Het product heeft de goedkeuring volgens de norm EN 751-2 klasse ARp, wat de geschiktheid voor gebruik in gasinstallaties garandeert, en totale veiligheid en vertrouwen biedt aan professionals.
  • Drinkwater: LOCTITE 55 is gecertificeerd door gerenommeerde instanties zoals KTW (Duitsland), WRAS (Verenigd Koninkrijk) en NSF/ANSI 61 (Verenigde Staten), waardoor het geschikt is voor gebruik in drinkwatersystemen. Deze goedkeuringszegels garanderen dat het product voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, zonder risico op verontreiniging van het water.

Uitgelichte voordelen:

  • Onmiddellijke afdichting zonder uitharding: In tegenstelling tot andere afdichtmiddelen die uithardingstijd vereisen voordat ze onder druk kunnen worden gezet, dicht LOCTITE 55 onmiddellijk af, wat het installatieproces aanzienlijk versnelt en onmiddellijk gebruik van de leidingen mogelijk maakt.
  • Aanpassingen zonder verlies van afdichting: Een van de sterke punten van deze afdichtdraad is het vermogen om aanpassingen aan de verbindingen mogelijk te maken zonder de dichtheid van de verbinding in gevaar te brengen. Dit is bijzonder nuttig in situaties waar aanpassingen of wijzigingen na de initiële installatie nodig zijn.
  • Verbeterde en ecologische verpakking: LOCTITE 55 wordt geleverd in een robuuste en duurzame verpakking, met een geïntegreerd klapdeksel dat het gebruik en de opslag van het product vergemakkelijkt. Bovendien is de verpakking voor 70% gemaakt van gerecycled plastic, wat het een milieuvriendelijkere optie maakt.

Technische kenmerken:

  • Lengte van de draad: Elke verpakking bevat 160 meter afdichtdraad, wat voldoende materiaal biedt voor meerdere toepassingen en afdichtwerkzaamheden, waardoor de prestaties en de prijs-kwaliteitverhouding worden geoptimaliseerd.
  • Werkingstemperatuur: LOCTITE 55 is ontworpen om een breed temperatuurbereik te weerstaan, van -55°C tot 150°C (-65°F tot 300°F), waardoor het geschikt is voor verschillende omgevingen en extreme omstandigheden.
  • Internationale certificeringen: Onder de certificeringen zijn DVGW, KTW, NSF, WRAS, allemaal toonaangevend op het gebied van drinkwater, wat garandeert dat dit product voldoet aan de hoogste veiligheids- en prestatiestandaarden in verschillende delen van de wereld. Bovendien heeft het de certificering AR 214, waardoor het geschikt is voor gebruik met waterstof, wat de veelzijdigheid en betrouwbaarheid in verschillende energie-toepassingen aantoont.

Gebruik aanbevelingen:

Voor de beste resultaten met de LOCTITE 55 afdichtdraad, wikkel het eenvoudig rond de schroefdraad van de pijp volgens de instructies van de fabrikant. In tegenstelling tot andere afdichtmiddelen die een mengsel of droogtijd vereisen, heeft LOCTITE 55 geen extra voorbereiding nodig en dicht het af bij contact, wat het installatieproces vereenvoudigt en versnelt. Dit product is ontworpen voor gebruik in zowel huishoudelijke als commerciële installaties, waardoor het een veelzijdige en betrouwbare keuze is voor loodgieters en onderhoudstechnici.

Extra voordelen:

  • Bescherming tegen overbelasting: LOCTITE 55 kan extreme werkdrukken weerstaan, wat de integriteit van de verbindingen waarborgt en ongewenste lekkages in systemen onder hoge druk voorkomt.
  • Gemakkelijk aan te brengen en aan te passen: Dankzij de draadvorm is deze afdichter eenvoudig aan te brengen, waardoor een nauwkeurige verdeling op de schroefdraad mogelijk is zonder onnodige resten of overschotten te genereren. Bovendien maakt het aanpassingen tijdens de installatie mogelijk zonder de dichtheid van de afdichting in gevaar te brengen.
Technische kenmerken
Fabrikant
HENKEL
Referentie
2056937
SKU
LOCE547FE02
Object
Afdichtingsdraad
Toepassingen
Om leidingen en schroefdraadverbindingen van zowel metaal als kunststof vast te zetten en af te dichten.
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi