Keukenkraan met één hendel Grohe BauEdge chroom met referentie 31367001 van het merk GROHE
Keukenkraan met één hendel Grohe BauEdge chroom met referentie 31367001 van het merk GROHE
GROHE

Keukenkraan met één hendel Grohe BauEdge chroom

REF
31367001
(0)
+66
79.19 €
79,19 €
154,20 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Keukenmengkraan Grohe BauEdge met chroomafwerking. Elegant ontwerp met hoge draaibare uitloop van 360° en GROHE Long-Life technologie voor een langere levensduur.
  • Hoge draaibare uitloop van 360°
  • 28 mm Long-Life keramisch cartridge
  • Geïsoleerde interne leidingen zonder lood of nikkel
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Keukenkraan met één hendel Grohe BauEdge chroom

De Grohe BauEdge keukenkraan (referentie: 31367001) is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit in de keuken. Met zijn GROHE Long-Life chroomafwerking heeft deze kraan niet alleen een elegant en modern ontwerp, maar garandeert hij ook een uitzonderlijke weerstand tegen dagelijkse slijtage, waardoor hij jarenlang als nieuw blijft.

De hoge uitloop van de Grohe BauEdge is ideaal voor het vullen van grote pannen en het uitvoeren van culinaire taken met meer comfort. Bovendien biedt het ontwerp met 360° draaibare uitloop totale flexibiliteit, wat praktisch en efficiënt gebruik mogelijk maakt, vooral in grote of dubbele spoelbakken. Deze functionaliteit maakt het een veelzijdig hulpmiddel dat zich aan verschillende situaties en behoeften in de keuken aanpast.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit model is de GROHE Long-Life keramische schijfcartouche van 28 mm, die zorgt voor een soepele en nauwkeurige bediening van de waterstroom en -temperatuur. Deze hoogwaardige cartouche biedt een lange levensduur en weerstaat intensief dagelijks gebruik zonder zijn effectiviteit te verliezen of lekkages te veroorzaken.

De Grohe BauEdge heeft ook een geïntegreerde aerator in de uitloop, wat zorgt voor een soepele en gelijkmatige waterstroom, spatten voorkomt en een efficiënt watergebruik mogelijk maakt. Met een maximale doorstroming van 11,5 l/min bij 3 bar garandeert de kraan optimale prestaties en helpt het waterverbruik te verminderen zonder in te boeten op functionaliteit.

Wat betreft gezondheid en veiligheid beschikt de BauEdge over geïsoleerde interne waterleidingen, wat betekent dat er geen contact is van het water met lood of nikkel. Deze eigenschap maakt het een gezondere optie voor huishoudelijk gebruik, aangezien het garandeert dat het drinkwater vrij blijft van verontreinigingen.

De installatie van de kraan is eenvoudig en veilig, dankzij de metalen bevestigingsset en de meegeleverde flexibele aansluitingen, die een snelle en probleemloze plaatsing mogelijk maken. Deze montagegemak maakt het een aantrekkelijke optie voor zowel nieuwe installaties als renovaties.

Technische specificaties:

  • Fabrikant: Grohe
  • Model: Keukenkraan met één hendel BauEdge
  • Referentie: 31367001
  • Afwerking: Chroom (GROHE Long-Life)
  • Cartouche: GROHE Long-Life keramische schijven van 28 mm
  • Uitloop: Hoog, 360° draaibaar
  • Geïntegreerde aerator: Ja
  • Maximale doorstroming: 11,5 l/min bij 3 bar
  • Waterleiding: Intern, zonder lood of nikkel
  • Aansluitingen: Flexibel
  • Bevestigingsset: Metaal

Voordelen:

  • Totale flexibiliteit: De 360° draaibare uitloop en het hoge uitloopontwerp bieden meer veelzijdigheid, ideaal voor culinaire taken en grote spoelbakken.
  • Gegarandeerde duurzaamheid: Met de GROHE Long-Life keramische schijfcartouche en de duurzame afwerking is de kraan ontworpen om intensief dagelijks gebruik te weerstaan zonder zijn effectiviteit te verliezen.
  • Veiligheid van drinkwater: De interne leidingen zijn geïsoleerd van lood en nikkel, wat ervoor zorgt dat het water dat je gebruikt veilig en gezond is.
Technische kenmerken
Fabrikant
GROHE
Referentie
31367001
SKU
GRO3BDA156E
Object
Monomando
Kleur
Cromo
Basiskleur
Zilver
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi