Descalcificator voor thuis ATH Sigma K5 van 25 liter met referentie 303355 van het merk ATH
Descalcificator voor thuis ATH Sigma K5 van 25 liter met referentie 303355 van het merk ATH
Descalcificator voor thuis ATH Sigma K5 van 25 liter met referentie 303355 van het merk ATH
Descalcificator voor thuis ATH Sigma K5 van 25 liter met referentie 303355 van het merk ATH
ATH

Descalcificator voor thuis ATH Sigma K5 van 25 liter

REF
303355
(0)
+361
436.00 €
436,00 €
1.464,10 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De automatische ontkalker ATH Sigma K5 verwijdert de hardheid van water, beschermt installaties en apparaten. Het bespaart energie en vermindert het gebruik van schoonmaakproducten.
  • Capaciteit van 25 liter
  • Intelligente volumetrische controle
  • 1" aansluiting met bypass inbegrepen
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Descalcificator voor thuis ATH Sigma K5 van 25 liter

De automatische waterontkalker ATH Sigma K5 is de ideale oplossing om de hardheid van het water in het hele huis te verwijderen, waardoor het comfort en de efficiëntie in de woning verbeteren. Dit model heeft een capaciteit van 25 liter en een volumetrisch controlesysteem dat de werking optimaliseert, wat zorgt voor een efficiënt watergebruik bij elke regeneratie. Het is ontworpen om te worden geïnstalleerd bij de waterinlaat van de woning en kan eenvoudig worden aangesloten via een 1" aansluiting met ingebouwde bypass, wat zowel de installatie als het onderhoud vergemakkelijkt.

De Sigma K5 biedt niet alleen zachter en beter water, maar biedt ook meerdere voordelen voor de gebruiker en zijn huis. Dankzij de ionenuitwisselingscapaciteit verwijdert het de mineralen die verantwoordelijk zijn voor de hardheid van het water, zoals calcium en magnesium, wat resulteert in een zachtere huid, luchtigere kleding en een betere bescherming voor huishoudelijke apparaten en leidingen. Bovendien vermindert het de vorming van kalkaanslag, wat helpt om de levensduur van apparatuur te verlengen en het energieverbruik en het gebruik van schoonmaakproducten te minimaliseren.

Deze ontkalker heeft een robuuste en compacte constructie, met een kast gemaakt van geblazen polyethyleen die een versterkte fles van glasvezel en een binnenvoering van voedselveilig PE herbergt. Deze materialen garanderen duurzaamheid en voedselveiligheid, wat zorgt voor een betrouwbare werking op lange termijn.

De microprocessor gestuurde volumetrische controle van de Sigma K5 maakt een nauwkeurige aanpassing mogelijk op basis van het waterverbruik, wat elke regeneratiecyclus optimaliseert. Het apparaat registreert de historische bedrijfswaarden, wat het volgen van de prestaties vergemakkelijkt en het aanpassen van de bedrijfsparameters aan de behoeften van het huis mogelijk maakt. De bediening is uiterst eenvoudig, met een intuïtief ontwerp dat een gemakkelijke aanpassing en onderhoud mogelijk maakt. Bovendien is het uitgerust met een snel draaiende motor en een niet-vluchtig geheugen, wat ervoor zorgt dat de instellingen niet verloren gaan bij een stroomuitval.

De automatische klep, gemaakt van NORYL, is bovenop het lichaam van de ontkalker gemonteerd, en het ontwerp omvat een menger waarmee de resterende hardheid van het water kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. Bovendien is de bypass ook gemaakt van NORYL, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en weerstand van het geheel.

De Sigma K5 is uitgerust met een hoge capaciteit voedselveilige harslading, geoptimaliseerd voor een duurzame en effectieve werking. De zoutoplossingstank is van het droge type, wat het risico op storingen vermindert en de onderhoudsoperaties vereenvoudigt. Bovendien bevat het een veiligheidsklep om mogelijke accidentele overstromingen te voorkomen.

Technische specificaties:

  • Capaciteit: 25 liter
  • Aansluiting: 1" mannelijke aansluiting met bypass
  • Maximale werkdruk: 8 bar
  • Werktemperatuur: van 0°C tot 35°C
  • Elektrische voeding: 220V-12V (transformator inbegrepen)

Om een optimale werking te garanderen en de levensduur van de ontkalker te verlengen, is het belangrijk om de onderhoudsaanbevelingen in de handleiding op te volgen.

Technische kenmerken
Fabrikant
ATH
Referentie
303355
SKU
ATH5111ACCF
Object
Ontkalker
Spanning
220-12 V
Werktemperatuur
0,00 - 35,00 °C
Maximale druk
8 bar
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi