Huisontkalker ATH Robosoft 120e van 20 liter met referentie 301526 van het merk ATH
Huisontkalker ATH Robosoft 120e van 20 liter met referentie 301526 van het merk ATH
ATH

Huisontkalker ATH Robosoft 120e van 20 liter

REF
301526
(1)
+653
790.00 €
790,00 €
2.312,31 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De ATH Robosoft 120e waterontharder van 20 liter biedt een efficiënte en energiezuinige regeneratie. Bescherm je apparaten en verminder het gebruik van schoonmaakmiddelen.
  • Proportionele regeneratie met laag verbruik
  • “Clean” functie en LED zoutalarm
  • 1" aansluiting en capaciteit van 90 kg zout
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Huisontkalker ATH Robosoft 120e van 20 liter

De huishoudelijke waterontharder ATH Robosoft 120e is een hoogwaardig apparaat dat is ontworpen om de hardheid van het water in elke woning te verwijderen. Met een capaciteit van 20 liter hars en een proportioneel regeneratiesysteem, valt deze ontharder op door zijn efficiëntie in het verbruik van zout en water, wat het een ideale keuze maakt voor degenen die de waterkwaliteit in hun huis op een economische en effectieve manier willen verbeteren.

De proportionele regeneratie van de Robosoft 120e zorgt ervoor dat het apparaat alleen de benodigde hoeveelheid zout en water gebruikt voor elke regeneratiecyclus, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op middelen. Bovendien maakt de werking tegen de stroom in het mogelijk dat de harsen van onder naar boven worden geregenereerd, waardoor het gebruik van regenererende middelen wordt gemaximaliseerd en de effectiviteit van het proces wordt verbeterd.

Dit model is ontworpen met een compacte en robuuste constructie. De kast is gemaakt van geblazen polyethyleen, en de fles is gemaakt van polyester versterkt met glasvezel, met een binnenvoering in voedselveilig PE, wat de duurzaamheid en veiligheid voor gebruik met drinkwater garandeert. Het robuuste ontwerp, gecombineerd met een compact formaat, maakt een eenvoudige installatie in elke woning mogelijk, waarbij de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.

De Robosoft 120e bevat een reeks geavanceerde functies die het onderscheiden op de markt van waterontharders. Onder andere de functie "Clean", die het mogelijk maakt om een tweede terugspoeling in te stellen aan het begin van de regeneratie, is bijzonder nuttig voor het behandelen van water met ijzer of slib, waardoor een optimale prestatie in elke situatie wordt gegarandeerd. Daarnaast beschikt het over een extra uitgang van 24V DC voor de controle van externe handelingen via een relais, wat een extra niveau van veelzijdigheid aan het systeem toevoegt.

Een andere belangrijke eigenschap is het geïntegreerde onzuiverhedenfilter in de bovenste verdeler, dat zichzelf reinigt tijdens de regeneratie, wat helpt om het apparaat vrij van verstoppingen te houden en een continue en efficiënte werking garandeert. Het droge zoutoplossingreservoir vermindert het risico op storingen en minimaliseert de onderhoudsbehoeften, en het bevat een veiligheidsklep om onopzettelijke overstromingen te voorkomen.

De Robosoft 120e is ook uitgerust met een LED-alarm dat aangeeft wanneer het nodig is om het zoutreservoir bij te vullen, zodat het apparaat altijd klaar is voor gebruik. De roterende klep met zes cycli is gemaakt van duurzaam plastic, en het Easy-Clamp aansluitingssysteem vergemakkelijkt de montage en het onderhoud van het apparaat. Bovendien garandeert de High Speed motor met hoog koppel een snelle en betrouwbare regeneratie, terwijl de automatische bypass tijdens de regeneratie het mogelijk maakt om water in huis zonder onderbrekingen te blijven gebruiken.

Deze waterontharder wordt geleverd met een lading voedselveilige hars van hoge capaciteit, ontworpen om een optimale prestatie te bieden en de levensduur van het apparaat te verlengen. Daarnaast maakt het apparaat voor het aanpassen van de resterende hardheid, geïntegreerd in de bypass-klep, het mogelijk om het niveau van waterverzachting aan te passen aan de voorkeuren van de gebruiker.

Technische specificaties:

  • Harscapaciteit: 20 liter
  • Maximale capaciteit (250 gr. zout/lt. hars): 166 ºHf/m³
  • Gemiddelde capaciteit (150 gr. zout/lt. hars): 138 ºHf/m³
  • Minimale capaciteit (45 gr. zout/lt. hars): 65 ºHf/m³
  • Maximaal aanbevolen hardheid van het water: 137 ºHf/m³
  • Maximale doorstroming: 2,3 m³/h
  • Maximale afvoerdoorstroming: 0,5 m³/h
  • Waterverbruik per regeneratie: 100 liter
  • Capaciteit van het zoutreservoir: 90 kg
  • Waterdruk: 2,0 - 8,0 kg/cm²
  • Werktemperatuur: 4°C tot 48°C
  • Aansluitdiameter: 1”
  • Elektrische voeding: 220/24V 50/60Hz
  • Afmetingen: 1086 mm (hoogte) x 438 mm (breedte) x 524 mm (diepte)
  • Netto gewicht: 29 kg

Deze waterontharder, met zijn geavanceerde technologie en duurzame constructie, is een complete en efficiënte oplossing voor het verbeteren van de waterkwaliteit in elk huis, verlengt de levensduur van huishoudelijke apparaten en biedt aanzienlijke besparingen op het verbruik van schoonmaak- en verzorgingsproducten.

Technische kenmerken
Fabrikant
ATH
Referentie
301526
SKU
ATH91FE8B7C
Object
Ontkalker
Spanning
220-24 V
Werktemperatuur
0,00 - 50,00 °C
Minimale druk
2,5 bar
Maximale druk
8 bar
Meningen
4.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
Cristina
C
Cristina
(groupsumi.es)
5 okt 2021
Aanbevolen door de technicus van ATH die kwam om mijn oude, 14 jaar oude geïnstalleerde apparaat te repareren: het was de moeite niet waard vanwege de prijs, het was beter om een nieuwe te kopen. Het is hetzelfde model, hoewel de afmetingen een beetje verschillen: het is iets lager en meer cilindrisch. Het deksel om zout bij te vullen is handiger.
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi