SFA SANISPEED evacuatiepomp voor intensief gebruik in keukens en wasruimtes met referentie 0101300 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANISPEED evacuatiepomp voor intensief gebruik in keukens en wasruimtes met referentie 0101300 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANISPEED evacuatiepomp voor intensief gebruik in keukens en wasruimtes met referentie 0101300 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANISPEED evacuatiepomp voor intensief gebruik in keukens en wasruimtes met referentie 0101300 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

SFA SANISPEED evacuatiepomp voor intensief gebruik in keukens en wasruimtes

REF
0101300
(0)
+466
563.00 €
563,00 €
1.187,01 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De SFA SANISPEED afvoerpomp is ideaal voor intensief gebruik in keukens en wasruimtes, en maakt het mogelijk om afvalwater tot 7 m verticaal en 70 m horizontaal af te voeren. Bestendig tegen heet water en met 4 ingangen.
  • Afvoer tot 7 m verticaal en 70 m horizontaal
  • Bestendig tegen water tot 75°C
  • 4 ingangen voor keuken en badkamer
Koop nu en ontvang het tussen 30 oktober en 1 november.
Meer over het product

Informatie over SFA SANISPEED evacuatiepomp voor intensief gebruik in keukens en wasruimtes

De SFA SANISPEED evacuatiepomp, referentie 0101300, is een krachtige en betrouwbare oplossing voor de afvoer van grijs water in keukens en wasruimtes met intensief gebruik. Speciaal ontworpen om grote hoeveelheden afvalwater te verwerken, is het perfect voor woningen, commerciële ruimtes of kleine bedrijven die een efficiënte afvoer vereisen zonder afhankelijk te zijn van het zwaartekrachtafvoersysteem. Deze pomp is ideaal voor het beheren van afvalwater afkomstig van apparaten zoals gootstenen, vaatwassers, wasmachines en glazenwassers, en biedt grote veelzijdigheid voor zowel huishoudelijke als professionele toepassingen.

Met de capaciteit om water tot 7 meter verticaal of 70 meter horizontaal te pompen, biedt de SANISPEED een optimale oplossing voor installaties waar de afvoerleidingen ver weg of op hogere niveaus zijn. Dankzij het efficiënte pompsysteem kan deze pomp obstakels in de installatie overwinnen en het afvalwater snel en effectief afvoeren, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Deze veelzijdigheid is bijzonder nuttig in ruimtes zoals kelders, zolders of commerciële ruimtes waar traditionele zwaartekrachtafvoer niet haalbaar is.

Het werkingssysteem van de SANISPEED is volledig automatisch, wat het gebruik vergemakkelijkt en de onderhoudsbehoefte minimaliseert. Wanneer het waterniveau in het reservoir 95 mm bereikt, wordt de motor automatisch geactiveerd, waardoor de afvoer van het afvalwater begint zonder handmatige tussenkomst. Dit zorgt voor een continue en betrouwbare werking in omgevingen met intensief gebruik, zoals restaurants, bars of wasserijen, waar de apparaten constant in werking zijn.

De SANISPEED is uitgerust met vier ingangen met een diameter van 40 mm, waardoor meerdere apparaten tegelijkertijd kunnen worden aangesloten, wat de afvoer van afvalwater optimaliseert. Twee van de ingangen bevinden zich aan de bovenkant en de andere twee aan de lagere zijkanten, wat de installatie in verschillende configuraties vergemakkelijkt. Bovendien is deze pomp ook in staat om het afvalwater van een complete badkamer te verwerken, inclusief douche, bidet, wastafel of bad, wat het een veelzijdige optie maakt voor renovatie- of uitbreidingsprojecten.

Een van de belangrijkste kenmerken van de SANISPEED is de bestendigheid tegen heet water, waarbij het in staat is om water met temperaturen tot 75°C gedurende een periode van 5 minuten af te voeren. Dit maakt het ideaal voor toepassingen in keukens of wasruimtes waar apparaten afvalwater van hoge temperaturen kunnen genereren. Het versterkte koelsysteem zorgt ervoor dat de pomp gedurende lange periodes kan werken zonder risico op oververhitting, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid in omgevingen met intensief gebruik verhoogt.

Het apparaat wordt geleverd met een afvoerkap die is uitgerust met een terugslagklep, wat garandeert dat het afgevoerde water niet terugstroomt in het systeem. Deze kap is compatibel met leidingen van 28 of 32 mm, hoewel het wordt aanbevolen om een 32 mm buis te gebruiken voor optimale motorprestaties en een efficiëntere afvoer.

Technische specificaties van de SANISPEED:

  • Maximale doorstroming: 100 L/min
  • Aantal ingangen: 4 (twee boven en twee zijkanten)
  • Diameter van de ingangen: 40 mm
  • Aangeraden retourdiameter: 32 mm
  • Motorverbruik: 400 W
  • Voedingsspanning: 220-240 V / 50 Hz
  • Maximale opgenomen stroom: 2 A
  • Elektrische klasse: I
  • Beschermingsindex: IP44
  • Maximale toegestane watertemperatuur: 75°C (maximaal 5 minuten)
  • Geluidniveau: 42 dB(A)
  • Maximale horizontale retour: 70 meter
  • Maximale verticale retour: 7 meter
  • Minimale activeringshoogte: 95 mm
  • Minimale hoogte van de douchebak: 15 cm
  • Gewicht: 6,4 kg

De SANISPEED valt niet alleen op door zijn afvoercapaciteit en duurzaamheid, maar ook door zijn lage geluidsniveau van 42 dB(A), wat het een stille en comfortabele optie maakt voor residentiële of commerciële omgevingen. Bovendien garandeert de beschermingsindex IP44 de weerstand tegen vocht en spatten, waardoor het geschikt is voor installatie in vochtige gebieden zoals keukens of badkamers.

Samenvattend is de SFA SANISPEED evacuatiepomp een ideale optie voor intensieve gebruiksprojecten in keukens, wasruimtes en badkamers, en biedt een efficiënte en duurzame oplossing voor de afvoer van grijs water. Met zijn vermogen om heet water te verwerken, zijn eenvoudige installatie en stille werking is het de perfecte keuze voor degenen die een robuuste en betrouwbare oplossing voor de afvoer van afvalwater nodig hebben.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
0101300
SKU
SFAABFDE6E7
Object
Pomp
Spanning
220-240 V
Beschermingsgraad
IP44
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
Garantie
3 jaar
Regels
EN 12050-2
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi